Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Benim araç 47binde bu michelin yanlardan çok sorun çıkarttı bize.Yine patladı 1 saattir uğraşıyorum lastik değiştirmekle. Şimdi bana lastik tavsiyesi lazım kış lastiği olmasına gerek yok İzmirdeyim zaten. Şöyle fiyat/performans olarak en iyi olcak şey hangisi. Çok ani yakaladı şerefsiz ve maddi açıdan rahat olmadığım bu zamanda çok pahalı bişey alabilcek durumum yok. Ne tavsiye edersiniz? Aracım corsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 pirelli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ne kadar civarıdır fiyatlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi geçen 4 lastik 650 ye değiştirdim. geçen dediğim 2 ay oldu. hobit ayağı gibi maşallah yeri de süper tutuyor. torbalıda tanıdık lastikçi var bizim ona yaptırdım. hiç patlamadı. markası da mişlen falan galiba bakmadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 arabam skoda octavia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ben pirelli citurato p7 kullanıyorum memnun değilim. yol sesi çıkarıyor bence. tabi adam gibi yollarda çıkarmıyoda. izmirde altın yolda mesela çıkarıyo ama bu uçan yol dedikleri yolun asfaltında süper sessiz. sese takılmazsan performansından memnunum. yani tek memnuniyetsizliğim ses. benim 225 45 17 lastik ebatı corsanın biraz daha ufak sanırım jantı o yüzden daha az ses yapıcaktır. bende michelin öneririm ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Yol tutuşu iyi olsun. Çok basan bi adam değilim ama virajlara da çok yavaş giren bi adam değilim. Michelinin yol tutuşu çok iyiydi aslında.. Olmadı şartları zorlayıp michelin falan alıcam yine. Üff öğrenciyken araba almayn mk. Bi de işsizlik ekleniyo mal gibi kalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi mişlen iyi bence sen ters bir yere sokmuşsun arabayı ondan olmuş öyle. bir de bir efsane dolaşır yıllardır lastikçiler yollara çivi atıyor cam atıyor falan diye. doğru ise ona da denk gelmiş olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Abi yok büyük ihtimal lastik bitti yani. Çünkü aynı lastik 3 haftada 2. kez yapıyo. Çelik yama falan gideyim dedim başka yerden patlak verdi. Aynı yer de değil. Çelik yamalı yer sapasağlam duruyo. En son kaza yaptırıcak. Bi de acemiydim anlayamadım da lastik patladı mı 10km kadar gittim 90km ort. hızla. Allahtan çok inmemişti de kazaya sebebiyet vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Ebata gore adac dan testtlere bak. istedigin sartlari saglayan lastihi al. Ben kar lastigini adac dan bskarak aldim. Acayip memnunum. Kharon ve paramecium a tisikirlir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Selam, SeaGle = bilinçli tüketici! Latik ölçüsü ne bu arada? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 195-55-16jant Anasını satayım 4 lastik 1 milyara geliyo. Bıktım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 terazi lastik jimnastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Selam, 205/55R16 olmadığı için ara ölçüye denk geliyor lastiğin ve fiyat uçuyor. 195/65R15 olsa 205/55R16'a oranla daha da ucuz :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 off o gariban lastik olcusunu opel corsada kullaniyorlar. corsa D mi araba yoksa? Ya ucuza jant bulup 195 65 15 e geciceksin, ya da 205 55 16 lastik alicaksin. Bu boyutta pirelli ALMA. En iyi lastigi cinturato p7, cok guzel lastik ne gurultusu var ne de yol tutusu asdfa. goodyear optigrip, dunlop fastresponse ucuzlar icinden baya iyi. Biraz daha ekonomik ve orta karar performansli lastiklerden de hankook k425 var. Fiyati baya guzeldi en son turkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Michelinden sonra her lastik Konforsuz gelecek, continental kullanıyorum memnun değilim, özellikle Michelinden sonra berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Nokian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Mayıs geldi kış lastiklerini sökmekte geç bile kaldım. 185/65R15 lastik var araba 2011 punto Petlas kullanan var mıdır yol tutuşu uğultu yapması falan nasıldır? yoksa bildiğimden şaşmayıp goodyear mı alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 petlas 10 numara lastiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar