Osmosis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2001 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2001 oho biz haftada 2-3 kere 6-7 kişi oynuyoruz...
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2001 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2001 gimli oynar ona ozel mesaj falan at istersen ama soyliim cok ii oynuo dopac :)[hline]In the land of burgers, Whopper is the king.
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 oynayalım tabi duruyorsa...[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Ben de! (Persembeye kadar son sinavlarim var)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bunun yerine rise of nations oynanması tavsiye edilir.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 e bu forum 2001 miş baggio da gelirse 3 kişi olucaz[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 hulen ben de osmo mesaj attı diye sevinecek olduydum.. benim conq cd'si çizilmiş böhühühü ya, kahrolsun üstüste duran cd'ler ve pioneer dvd sürücüler![hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 sen daha alma rise of nations oh olsun patlaaa :P[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Bende varım ancak king's e conq yok bende.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Ya bu kadar kişi var bari icq larınızı yazın ben cd bulup kablo net olarka açayım yada kablo olan birisi açsın diğerleri conq 1.0 olarak cd siz girebiliyor (1.0 hiç uprage etmemiş demek)[hline]Yarın komaya giricem söleyim dedim hastaneden msg atarım ölmezsem hepinizi özlücem çünkü yarın büyük gün beni öldürücekler!
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 alacağım almasına da bütçeyi gözetliyorum şu ara, geçen ay usb klavye fena girdi, bugünlerde de tel faturası gelirse gene başlık konum olmasın türk telekom.. :-p[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 eh olsun beyler age oynucaklar icq larını yazabilirmi acaba? topluca oynuyalım[hline]Yarın komaya giricem söleyim dedim hastaneden msg atarım ölmezsem hepinizi özlücem çünkü yarın büyük gün beni öldürücekler!
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 yada oynamak istiyenler yazın işte[hline]Yarın komaya giricem söleyim dedim hastaneden msg atarım ölmezsem hepinizi özlücem çünkü yarın büyük gün beni öldürücekler!
THiM Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 53088705[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi...
THiM Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ilk gördüğüm yerde RON u da alıcam, o zaman oynarız netten onu da[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... [Bu mesaj THiM tarafından 02 June 2003 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 BEN OYNARIM BEN OYNARIM!!!!!!!!!!!!!!!!! 61061017[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 başka gelen?[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum!
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 gönül isterdiki age oynayalım ama kusursuz bir age kariyerinden sonra jübilemi birkaç ay önce yaptım ama RON için her zaman varım :)[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ya ben zaten msj atmışım ya özür dilerim :( [Bu mesaj Fiercewind tarafından 03 June 2003 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 fierce ile yaptık age manyak eylendik varya gelin sizde:)(özendirir)[hline]Bedava Plazma Ekran kazanmak için tıklayın, flash oyunlarında kazanın, ekranınızı alın!(Oyun Türkçedir)
Öne çıkan mesajlar