Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 3 ayda 37 pound vermis amca Science teacher kendisi full mc gitmis. Hadi acikla?!?!!!&@@$ http://newsfeed.time.com/2014/01/05/teacher-loses-37-pounds-after-three-month-mcdonalds-diet/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 parayi bana verse mc bende zayiflarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 http://s3-ak.buzzfeed.com/static/2014-01/enhanced/webdr07/5/12/enhanced-buzz-3286-1388941422-9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 250 kilo falansa onceden vermistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 10 yıl sonra namusunu kurtarmış mc :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 South Park'ın bunun üstünde bir bölümü vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 neden olmasın ? Mcdonalds bence saglıklı çünkü içinde et var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Çok bilimsel bilgiler verilmiş linkte, kesin doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ben de haber olabilirmisim zamaninda, sadece mcdonalds patates kizartmasi yiyerek 20 kusur kilo vermistim hem de 1.5 ayda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 mc donalds arbys pattisleri iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 “It’s our choices that make us fat,” Cisna told KCCI. ”Not McDonald’s.” haber koyucaksaniz, sadece basligi okuyup link yapistirmayin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ben okudum valla.. Full mc gitmis adam dikkat ederek sen ne anladin ki ? Sossuz yenince hamburger vs de iyi, salatalar super zaten.. Yardirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kanuni hayırlı olsun abi nerde açtın şubeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Lan ! Kostence romanya beklerim :) Gece striptiz club beles menu max alana.. Uc ogune masajda dahil. Sadece paticiklerime ozel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 topkapı sarayına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Çöp yiyerekte kilo verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 2000 kalori alıcak olup sadece mc donalds dan yemek yiycek olsam ac kalırım abi bi hamburger 500 kalori zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Yavas yavas yiycen;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuşturmayın abi beni şimdi tamam bizde fastfood yiyoruz hatta bu ay baya sağlıksız şeyler yedim. Bu tarz olayların tamamı "endüstrinin bir suçu yok şişmanlayıp şişmanlamamak bizim elimizde az yersen bir şey olmaz sos koymazsan bişi olmaz aslında biz salak olduğumuz için şişmanlıyoruz bütün suç bizde aç gözlü olan biziz zaten egzersiz de yapmıyoruz spor yapsak zayıflarız" gibi çıkarımları yaptırmak için planlı yaptırılan şeyler ve bu çıkarımların hiç birisi doğru değil. Bir kişinin sağlıklı olduğunun tek göstergesi yağ oranının düşüklüğü değildir. Bu adam yağ yakmış olabilir fakat iç organları ağlıyordur bildiğin ağlıyordur yani. Sonuçta yağ yakmak kalori ve karb tüketimi ile alakalı. Bundan önce de twinkie diet vardı onu da hatırlayanlar vardır. Bunlar hep gıda endüstrisinin şerefsizce atakları. Bu basit atakları insanlar yemez sanıyordum ama gün geçtikçe de şaşırmıyor değilim. Şu lanet olasıca şeyleri kesinlikle yememek gerek çünkü bağımlılık yapıyor hepsi. En tehlikelisi de kahve ve şeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sağlıklıyım dememiş zayıfım demiş sen yine yanlış gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Fena gelmis az bi geri topla sag kir git konudan :) Hemide kolestrolude dusmus adamin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yav said: sağlıklıyım dememiş zayıfım demiş sen yine yanlış gelmişsin. ben ne yanlış gelicem burası en çok mesaj attığım bölüm. adama bak ayrıca zayıf filanda değil daha zayıflamamış haha kanuni sana da yakış tıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abicim ne ciddiye aldin .. su sizin adam yazinca tamam ama adam yaptim oldu diyor yanlis. neydi su herifin ismi. cikaramadim da. yaziyi okusan zaten kahvalti yapmis salata yemis aksamda bigmacmi ne bu. adamin zaten kalori ihtiyaci 3k o govdeyle, bunu 2k ya cekince zaten gitmis giden. bencede ocu degil ama dusunce fastfoodlar, kararinda akillica oldugu surece. ne bu korku ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi aynen resmen sinirlenmissin sdfg bende yag yagma amaclı spora basladıgımda 2 ayda 20 e yakın kilo vermistim gün asırı fast food ile besleniyordum o enerjiyi o kadar kısa sürede baska bir sekilde alamazdım zaten gayet de saglıklıydım o zamanlarda bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Sinirlenirim çünkü insanları kandırıyorlar. Ya ama aslında da çok kötü değilmiş bak adam kalorisine dikkat ederse zayıflayabiliyormuş mantığına getiriyorlar. Twinkie diet de de aynısını yaptılar. Abi senelerce bozulmayan bir şey nasıl gıda diye yenebilir aklım almıyor. Tamam bende arada yiyorum fast food ama çok ciddi boyutta zararları var. Bu adam bu arada çok ciddi para almıştır mc donalds dan. Title ı da uygun science teacher. Hafiften isveçli bilim adamları dediyse doğrudur gibi bir algı yaratılmasına da katkısı var adamın mesleğinin. Food Inc üstüne birde geçen burda topicini açtığım Dr Lustig in Fructose 2.0 ını izleyin boş vaktiniz varsa ve meraklıysanız anlarsınız niye sinirlendiğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar