Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mc donalds diet ?!?

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Konuşturmayın abi beni şimdi tamam bizde fastfood yiyoruz hatta bu ay baya sağlıksız şeyler yedim.
Bu tarz olayların tamamı "endüstrinin bir suçu yok şişmanlayıp şişmanlamamak bizim elimizde az yersen bir şey olmaz sos koymazsan bişi olmaz aslında biz salak olduğumuz için şişmanlıyoruz bütün suç bizde aç gözlü olan biziz zaten egzersiz de yapmıyoruz spor yapsak zayıflarız" gibi çıkarımları yaptırmak için planlı yaptırılan şeyler ve bu çıkarımların hiç birisi doğru değil.
Bir kişinin sağlıklı olduğunun tek göstergesi yağ oranının düşüklüğü değildir. Bu adam yağ yakmış olabilir fakat iç organları ağlıyordur bildiğin ağlıyordur yani.
Sonuçta yağ yakmak kalori ve karb tüketimi ile alakalı. Bundan önce de twinkie diet vardı onu da hatırlayanlar vardır.
Bunlar hep gıda endüstrisinin şerefsizce atakları.

Bu basit atakları insanlar yemez sanıyordum ama gün geçtikçe de şaşırmıyor değilim.

Şu lanet olasıca şeyleri kesinlikle yememek gerek çünkü bağımlılık yapıyor hepsi. En tehlikelisi de kahve ve şeker.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim ne ciddiye aldin ..

su sizin adam yazinca tamam ama adam yaptim oldu diyor yanlis.

neydi su herifin ismi. cikaramadim da.

yaziyi okusan zaten kahvalti yapmis salata yemis aksamda bigmacmi ne bu. adamin zaten kalori ihtiyaci 3k o govdeyle, bunu 2k ya cekince zaten gitmis giden.

bencede ocu degil ama dusunce fastfoodlar, kararinda akillica oldugu surece.

ne bu korku ?
Sosyal ağlarda paylaş

abi aynen resmen sinirlenmissin sdfg

bende yag yagma amaclı spora basladıgımda 2 ayda 20 e yakın kilo vermistim gün asırı fast food ile besleniyordum o enerjiyi o kadar kısa sürede baska bir sekilde alamazdım zaten gayet de saglıklıydım o zamanlarda bile
Sosyal ağlarda paylaş

Sinirlenirim çünkü insanları kandırıyorlar. Ya ama aslında da çok kötü değilmiş bak adam kalorisine dikkat ederse zayıflayabiliyormuş mantığına getiriyorlar. Twinkie diet de de aynısını yaptılar. Abi senelerce bozulmayan bir şey nasıl gıda diye yenebilir aklım almıyor.
Tamam bende arada yiyorum fast food ama çok ciddi boyutta zararları var.
Bu adam bu arada çok ciddi para almıştır mc donalds dan. Title ı da uygun science teacher. Hafiften isveçli bilim adamları dediyse doğrudur gibi bir algı yaratılmasına da katkısı var adamın mesleğinin.

Food Inc üstüne birde geçen burda topicini açtığım Dr Lustig in Fructose 2.0 ını izleyin boş vaktiniz varsa ve meraklıysanız anlarsınız niye sinirlendiğimi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...