imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yüzme bilmemek yanlış bi kelime aslında. yüzmeyi keşfetmemiş olmak olması lazım. çünkü içgüdüsel bir hareket su üstünde kalmak. bebekler yüzebiliyor mesela. o yüzden sonradan öğrenilen birşey değil. o yüzden yüzme öğrenmek değil yüzmeyi keşfetmek diyebiliriz. attığım postu silkiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Fin said: oha yüzme bilmemek ne lan sene 2014 sdf yazlık ören yerine gidince denizin üstünde çırpınabiliyiorum =/= yüzmek. tabi birde gergenin dedigi gibi varsa yarım yamalak yüzmektense düzgün bir teknikle yüzmenin daha doğru olduğu gerçeği var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Ben lisanslı yüzücüyüm ayda 8 saat 500tl özel ders verebilirim. Her cumartesi veya pazar . Havuzu ben karşılıyorum "renowa club" kapalı yüzme havuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Yüzmeyi bilmeyen erkek = sex yapmayı bilmeyen erkek Sex daha komplike bir olay. Yuzmeyi beceremeyen erkek sexde yapmayı denemesin. Bu kadar basit birşeyi yapamıyorsa otizm testi yaptirsin:) Yada yuzmeyi bilmeyen boğulsun direk. Görüntü kirliliği olmaz böylelikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 eğer gazi üniversitesinde okuyan veya mezun olmuş bir tanıdığın var ise oranın havuzu temiz ve rahat. özellikle erken saatlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bilkentteki spor salonun güzel havuzu mostunki de güzel ama biraz küçük gelebilir sana. fakir havuzlarına gitmeyin mikrop kaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 haha, sports a bilkentliyim diyince indirim değill bindirim yapıyorlar. bilkent içerisinde bilkentliyim diyip indirim alabileceğin yer yok, genelde tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Sequo said: Yüzmeyi bilmeyen erkek = sex yapmayı bilmeyen erkek Sex daha komplike bir olay. Yuzmeyi beceremeyen erkek sexde yapmayı denemesin. Bu kadar basit birşeyi yapamıyorsa otizm testi yaptirsin:) Yada yuzmeyi bilmeyen boğulsun direk. Görüntü kirliliği olmaz böylelikle yüzme bilmiyorsun heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 sex'im çok iyi bebeğim :) yüzmemi öyle test etmek istiyorsan gel yanıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 test ettirmeye ne meraklı çıktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 kami said: test ettirmeye ne meraklı çıktın senin gibi çıtır bir kızı görünce dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 süper yüzerim sexim de iyidir inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Sequo said: kami said: test ettirmeye ne meraklı çıktın senin gibi çıtır bir kızı görünce dayanamadım. madem öyle baltamı aldım geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 kami said: Sequo said: kami said: test ettirmeye ne meraklı çıktın senin gibi çıtır bir kızı görünce dayanamadım. madem öyle baltamı aldım geliyorum Sapıda bende zaten getir baltayı sapla birleştirelim uuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 adamın havuz sorduğu konuda tokuşmayı başardığınız için size title verilsin ,birinize balta diğerine de sapı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 GERGE öncelikle geçmiş olsun, derse ücret ödeyeceğine boyunu geçmeyecek bir havuza git. hem kendi kendine öğrenirsin hem de dandirikten de olsa yüzme işlemiyle sağlığına katkıda bulunmuş olursun bu süreçte. mümkünse boku sidiği az olacak bir yere git, mikrop kapma iğrenç insanlar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Wolas said: Ben lisanslı yüzücüyüm ayda 8 saat 500tl özel ders verebilirim. Her cumartesi veya pazar . Havuzu ben karşılıyorum "renowa club" kapalı yüzme havuzu. Renewa o ya. sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 renewa başka bu renowa çakması sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ODTÜ'de yüzme dersi veriliyor. Bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 özel yüzme dersleri verip gazi üni havuzunda çalışan yakın arkadaşım var. ciddi değerlendirecek olursan iletişim kurarız konuşursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 GERGE said: angaraliyiz, deniz vardi da biz mi yuzmedik? Abi tam tahmin ettiğim profil çıkıyor GERGE. Tam bir nerd sdfgd Biz de Ankaralıyız, doğma büyüme ama lisansımız bile var. Ne alakası var Ankaralı olmakla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar