Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
xaty said:

bedava uçak mili kampanyası .p
toplasan 3 lira bonus geliyo 10k liralık alımdan haheaheuh

%10 dan epey fazlaydı başta da, kaçırdım ben de yemekteydim. 500$ ken 1650 lerdeydi.
Mesaj tarihi:
Arbitraj demiyorum ya, al sat diyorum btcturkte. Ben alsatla kazandim biraz, arbitraja giremedim mastercard kredi kartim olmadigi icin. Fizbanin dedigi gibi guzel kar vardi biara, 600 dolara alip 1650 liraya falan satilirdi, kapandi ufaktan.
Mesaj tarihi:
liqpay live chatte bile adamla kavga ettim para ulaşmadı bize diyo halbusi limitimden düşmüştü

bankaya dedim şüpheli işlem onay vermeyin hemen çaaat
Mesaj tarihi:
liqpay'e para bazen geçmiyor, hemen geçmeyebilceğini söylüyorlar zaten. çok önceden benim de başıma geldi bi kere, bekleyince geçti de uzun sürdü baya.
Mesaj tarihi:
makas niye açılsın abi, düştüğünü görünce millet satmaya başlıyor zaten. bi de arbitrajcılar girince iyice hızlı kapanıyor makas. açılmasının hiç bi anlamı yoktu zaten
Mesaj tarihi:
BTCTurk'un volume'u cok dusuk, tek basina 100-200 lira oynatabiliyosun fiyati, haliyle anlami kalmiyor.

Cuma gecesi olan 100 liralik dusus benim eserim mesela. Baya baya saka gibiydi.
Mesaj tarihi:
Order girsen bile alamazdin muhtemelen onu. Ufak bi miktardi ve senden once girilen order'lar kapardi buyuk ihtimalle. Haliyle hic ULAN KACIRDIK moduna girip kendinizi hirpalamayin. 500 dolar'dan kapmak mumkundu bu arada ama ordan donecegini tahmin etmek de kolay degil. Baya saglam dusuyodu cunku.
Mesaj tarihi:
di +1 o candle'lar anlik abi, basinda bile olsan anlik izlerdin "noldu lan öyle?" diye. Buarada USA uyanip mtgox'u görmedi daha, 600'un altini bile görebilir hazirlikli olun.
Mesaj tarihi:
200'e order versen 100'e inmesi için o orderı bitirmesi lazımdı. anlık yakalayıp müdahale edilemez, muhtemelen botlar bile kaçırmıştır ama tablodaki alışlar boş dönmedi o noktaya kadar olan
Mesaj tarihi:
Korax said:

O derinlikteki dusus anlik olur. Arada bin tane alis emri var, herifin biri buyuk miktar btc ile 602 yazacagina 102 yazarsa cat diye duser, aradaki botlar takip eder, dustugu gibide aradaki butun alimlar geri yukseltir. Mayhem'e sor mevzuyu onun uzmanlik alani dfskg :D Doge'da cok saglam gelir yapti öyle bekleye bekleye
Mesaj tarihi:
kermit said:

ya o 102 olayı ne
1 sanlik olay falanmıydı nedir hayırdır ?

Ya biri typo yapti hizlica satmaya calisirken ya da bot'un biri zarari durdurayim diye siradan doldurdu butun alim emirlerini. Ben typo'dur diye dusunuyorum zira ikincisinin olmasi icin bir anda binlerce BTC satilmasi lazimdi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...