Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bu foruma her girdiğinde aynı şey oldu. inatla resim paylaşmaya devam etti bilmemne. başına geleni hakediyor. heryer herkese uymak zorunda değil. ben mesela 'kadınlarklubu.com'u beğenmiyorum. girmiyorum. çok zor değil bu. inat edip orda sadece girip resimlerimi paylaşmıyorum anlamsız anlamsız. ki çok yakışıklı bir insanım bunu herkes bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 dalağı yalanacak türden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 axedice uyku dergisinde çalışıyorsun galiba. mahkemede görüşürüz. sdf neyse olay o değil de böyle fazla sıkı olmak seksi değil ya. temas edince tahtaya deymiş gibi oluyor. öyle olmaması lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 iyi de edep var yahu ne paylaşırsa paylaşsın orospu morospu denmez bence. kadınlarklubune almazlar seni zaten sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 herkes koyuyor kendi resmini, o da koyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 şu noktaya kadar edep vardı da sanki şu kişiye gelince mi edep yok olmuş abi bırakın şu saçma sapan itopik fikirleri daha 2 hafta önce başka üyelerin bacak kadar çocukları geyik muhabbetlerine dahil edildi, geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi orospu lafını zerre siklediğini sanmıyorum ben dilanın ya. ilginin iyisiyse kötüsüyse ilgilendiğini düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 birbirinizi yiyin de bence kadınlara küfredilmez. neyse herkes bildiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Olm kufretmeyin demiyorum , hani hobi olarak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 hadi biraz ne yapmalı ne etmeli bunları tartışalım forumda. bu böyledir şu şöyledir tarzı iddialarda bulunalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bingildak said: dalağı yalanacak türden mi? tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Beyler anne dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 niye sovuyosunuz yahu foto paylasti diye ta$$ak gecmek keyifli de, foto paylasti diye orospu mu denir. onu gectim orospu olsa ne olcak, 100 dolara geceyi kapattim diye sevinirken cuzdani kaptirmis gibi bi durum falan var heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 siz spor yapmadığınız için göremiyorsunuz sadece... gitseniz görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi bilişsel sorunlarınız mı var? kız foto paylaştı diye cidden orospu mu, değil mi diye tartışıyorsunuz bilmem farkında mısınız? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kim tartışıyor orospu mu değil mi diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 tartışan yok diyenleri kınıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Türbanlı olsaydı resimleri bu kadar laf olmazdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Vingthor said: bu foruma her girdiğinde aynı şey oldu. inatla resim paylaşmaya devam etti bilmemne. başına geleni hakediyor. örnek vermek gerekirse mesajlardan birisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 orospu denilmesinin tartışılması =/= o kişinin orospu olup olmadığının tartışılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 neyse bu konu çok uzadı, bende sıkıldım açıkçası. related bir gif koyup gideyim. gerçek bir erkek sporu gifi hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 axedice said: Bok atmak derken, şimdi dilan sen açık açık ben dünyanın en eski mesleği ile iştigal etmiyorum mu demek istiyorsun? İnanalım mı? dilan balıkçı mıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 axedice said: Ortam gayet nezih arkadaşlar ben seviyorum ortamı. Dilanı sevmiyorum ama, bide ciddi ciddi hayat kadını olduğunu düşünüyorum. Israrla kapasitem bu diyosun. Yazık sana ama. Ne bekliyorsun acaba sen simdi böyle konuşunca ben ağlayarak forumu terk mi edicem nedir yani ya da amaç bu ne nefret? :) hayat kadinlariyla ilgiki kötü anıların mı var ya da anlayamadım şahsen bu apral ve abartı tepkini bi açıklar misin kardessssss :))))? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Supper kadin dalasi!! Axe vs dyla Cekilin ortaya yer acin izleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Axedice kadın mıymış????abavavvvvv?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar