Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Şimdi ben deli gibi hastayım , 38.5 ile uyandım sabah , 39.2 görmüşlüğüm var bugün gün içinde, şimdi 37.6 falan gayet düştü iyi sayılırım. Müdür habire atarlarda 'hastaysan gelme işe kardeşim sana mı muhtacız' falan ayakları yapıyor. Ben gerçekten rapor alıp gelmesem , 'vaaay ilk hastalıkta gelmedi görüyomusun zora gelemiyomuş' falan yapacak biliyorum , e raporu alsam kaçtı gelmedi olacak raporu almasam hasta hasta gelip bizi de hasta edecek hastaysan gelme oluyor. Bu işin doğrusu nedir? Bu arada iş yerinde çalışan kimse kalmadı gibi bişi , bugün vardiya double çalışıyorum sabah 10 gece 23 , gelmesem birisi çok ama çok zorda kalacak belli , kim zorda kalacak belli değil ama biri zorlanacak . Ben o kişi kimse ona kıyak yapıyorum ama belli olmadığı için faydam belli olmuyor aynı zamanda. Napmak lazım , rapor alıp gelmemek normal mi yoksa hasta hasta gelmek daha asil bir duruş sergilemek mi? dipnot: 4.5 aydır çalışıyorum zaten 5 gün rapor aldım zehirlenme sebebiyle bir ara , ona denk gelmişlerdi iş yerinde kusup çıkardığımı falan duydular görmeseler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 allah cezasını versin özel sektörün.. ulan bızım kurumda yılın 310 gunu rapor alıyor adam (gerı kalan gunler resmi tatil) bı bok olmuyor özel sektörde hasta olsa bıle alsam mı almasam mı diye ikilemde kalıyor. boyle esıtsızlıgın ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Müdürünü döv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Totemic nerede çalışıyosun söyle tekrar okumaya başlayıp o iş sektörüne dalıcam ben , zaten bugün konuşulanlar 'yazılımcı mı olsam lan evden yazılımlarım' dedirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 SeaGle said: Müdürünü döv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 sağlığını düşün takma gerisini. al raporu gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 raporu alıp işe git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 İyi ama rapor alıp gitmesem bu seferde bik bik yapacaklar , hayır yükselme korkum falan olmasa eyv derim alırım ama yarın öbür gün 'bu çok kaytarıyo' diye yükseltmezler diye çekiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mithat said: Totemic nerede çalışıyosun söyle tekrar okumaya başlayıp o iş sektörüne dalıcam ben , zaten bugün konuşulanlar 'yazılımcı mı olsam lan evden yazılımlarım' dedirtti. kamu abi.. okumana bile gerek yok.. bir sınavı kazanman yeterli.. devlletten bedavaya para alan o kadar insan var ki bazen kusmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Lan ben kamuda ne iş yapabilirim ki adsfasdf :D Yabancı dil var ingilizce, çıkar mı iş? Gerçi çalışan bazı malları görüyorum , onlar ne iş yapıyosa o kadarını bende yaparım gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 abi amelemisiniz işe girince sözleşmenizde yazmıyor mu raporlu/raporsuz izin sayısı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 meslegi secerken dusunecektin bi de ise girerken ben hastayim gitmiyorum rapor maporda almiyorum isim var diyorum gitmiyorum ustelik 1 yilda bolge sefi oldum 5-6 kisiyi sollayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Fin said: abi amelemisiniz işe girince sözleşmenizde yazmıyor mu raporlu/raporsuz izin sayısı ? NERDE OKUDUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 esas güzeli kendi işinini patronu olup her gün eşşekler gibi işe gitmek adfasdf işi kurarken biraz bi göt kalkması oluyo ooh patronum kafan rahat diye de sonradan içinde şemsiyeyi hissediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Bu sefer guldurmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Saglıgın herseyden önemli canim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Fistan said: meslegi secerken dusunecektin bi de ise girerken ben hastayim gitmiyorum rapor maporda almiyorum isim var diyorum gitmiyorum ustelik 1 yilda bolge sefi oldum 5-6 kisiyi sollayarak Lan hangi işte çalışıyosunuz lan siz!!! Yeter oğlum kimi yazılımcıyım evde mail bakıyorum diyor kimi kamudayım yatıyorum 310 gün diyor kimi 1 yılda bölge şefi oldum evde yata yata diyor , deli mi s*kti bizi de burda köpek gibi çalışıp bi de böyle muamele görüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 insaat muhendisiyim ben kisiye gore degisiyor demek ki biraz da karakter, donanim ve imkanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 inşaat en pis sektör ya. sürekli mesai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 demirci ya da kalipci degilsen cok sıkıntı yok asdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Lan nasıl bir inşaat mühendisisin sen, bizim buralarda ki inşaatlarda konteynırdan evde kalan inşaat mühendisleri tanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Raporsuz olmaz . Sen raporunu al ama vermesen bile o rapor sende dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ya benim de hastalığım tam geçti, hastayım dedim erken cıktım filan daha once. dün gene hasta oldum. artık mecbur gidicez. işler kalıyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Raporu aldım zaten, 5 günlük raporum cebimde geldim işe 8 saat 32 dakikayı devirmiş durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 iyi para aliyordur o konteynirda kalanlar o yuzden katlaniyorlardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar