Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş yerine rapor alıp gitmemek

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ben deli gibi hastayım , 38.5 ile uyandım sabah , 39.2 görmüşlüğüm var bugün gün içinde, şimdi 37.6 falan gayet düştü iyi sayılırım.

Müdür habire atarlarda 'hastaysan gelme işe kardeşim sana mı muhtacız' falan ayakları yapıyor.

Ben gerçekten rapor alıp gelmesem , 'vaaay ilk hastalıkta gelmedi görüyomusun zora gelemiyomuş' falan yapacak biliyorum , e raporu alsam kaçtı gelmedi olacak raporu almasam hasta hasta gelip bizi de hasta edecek hastaysan gelme oluyor.

Bu işin doğrusu nedir? Bu arada iş yerinde çalışan kimse kalmadı gibi bişi , bugün vardiya double çalışıyorum sabah 10 gece 23 , gelmesem birisi çok ama çok zorda kalacak belli , kim zorda kalacak belli değil ama biri zorlanacak . Ben o kişi kimse ona kıyak yapıyorum ama belli olmadığı için faydam belli olmuyor aynı zamanda. Napmak lazım , rapor alıp gelmemek normal mi yoksa hasta hasta gelmek daha asil bir duruş sergilemek mi?

dipnot: 4.5 aydır çalışıyorum zaten 5 gün rapor aldım zehirlenme sebebiyle bir ara , ona denk gelmişlerdi iş yerinde kusup çıkardığımı falan duydular görmeseler bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Totemic nerede çalışıyosun söyle tekrar okumaya başlayıp o iş sektörüne dalıcam ben , zaten bugün konuşulanlar 'yazılımcı mı olsam lan evden yazılımlarım' dedirtti.

kamu abi.. okumana bile gerek yok.. bir sınavı kazanman yeterli..

devlletten bedavaya para alan o kadar insan var ki bazen kusmak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

meslegi secerken dusunecektin bi de ise girerken
ben hastayim gitmiyorum rapor maporda almiyorum
isim var diyorum gitmiyorum
ustelik 1 yilda bolge sefi oldum
5-6 kisiyi sollayarak

Lan hangi işte çalışıyosunuz lan siz!!!

Yeter oğlum kimi yazılımcıyım evde mail bakıyorum diyor kimi kamudayım yatıyorum 310 gün diyor kimi 1 yılda bölge şefi oldum evde yata yata diyor , deli mi s*kti bizi de burda köpek gibi çalışıp bi de böyle muamele görüyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...