Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevdiğiniz işi mi yapıyorsunuz?

chrome

Öne çıkan mesajlar

Bugün 38.5 derece ateşle uyandım , işte adam olmadığı için zar zor kalktım hastaneye gittim 2 serum yedim bi torba ilaç aldım daha hala ateşim 38.2 falan. Bugün kimse olmadığından gece saat 23e kadar çalışıcam , toplam 13-14 saat falan.

Çok seviyorum işimi çoook :D ulan 1.5 senedir falan daha iş hayatındayım , daha sevdiğim bir tane işim olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Valla ben şuan aldığım maaşı aliim , üstüne bi de evden çalışiim , uyumadığım her saat çalışırım açıkcası. O kadar çok sıkıldım ki şu işe gelip gitme olayından daha 1.5 sene oldu daha 32 sene daha falan çalışıcam.

home office verimini min. %50 dusuruyor.
ben suan home office yapabilirim ama sirf adam gibi calisabilmek icin isyerine gitcem birazdan.
Sosyal ağlarda paylaş

O verim düşürme falan komple yalan , ben iş yerinde de zaten bi s*k yapmıyorum , iki telefon bakıcam 2 internete bağlanmasına yardımcı olucam diye para veriyolar.

Evden bi iş yapsam şuan yaptığım işten çok daha verimli olurum. Kod falan bilsem 2 saat kod yazsam zaten burada 12 saatte yaptığımdan daha çok iş yapmış olurum. Sırf burada birinin manken gibi durması gerektiğinden duruyoruz süs niyetine komple.
Sosyal ağlarda paylaş

@küheylan

budaklı ıslak meşe odunu geliyo bak. abi öğrenciliğin değerini bilin yeminle. öğrenciyken ulan şu okul biteydi diye söyleniyodum. şimdi mumla arıyorum öğrencilik günlerini. muhtemelen okurken bi silktir lan diyeceksin ama öğrencilik bitince viva demişti lan dersin. cCc
Sosyal ağlarda paylaş

panpa ben de çalıştım öğrenciyken. okula gittiğim gün sayılıydı. demek istediğim bu değil.
sanırım öğrencilik bir kaçıştı ya da bahane oluyordu bir şekilde. ama okul bitince çıkış kapısı kilitli oluyor, arka kapıda olmayınca silkiliyosun hayat çekilmez oluyor. memlekette kültür okul, iş, evlilik sıralamasında gittiğinden -nadir de olsa sıralama değişebilir- öğrencilik bir çeşit arka kapı abi, demek istediğim o.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben öğrenciyken de sabah 6da gider gazeteleri alır gazete dağıtırdım hayvan gibi , şimdi de 13 saat 38.5 derece ateşle çalışıyorum. Beni niye hep böyle hayvan gibi zorlayan işler buluyorum onu anlamadım. Yok mu memur gibi haftada 5 gün gidip sabah 9 akşam 5-6 falan çalışabileceğim düzgün işte ben gidip bunları buluyorum hiç anlamadım.

Lan amerikan kültürü ve edebiyatı bölümünde okuyodum, gazete dağıtmak ne alakaaa otelde çalışmak ne alaka , nerden buluyorum lan ben bu işleri? Veya nerden buluyo bu işler beni?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...