chrome Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 yaptiginiz is. gercekten severek yapmadiktan sonra cok kazandirsa da ne anlami var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 evet, çok severek yatıyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 whohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bi gün bi tantunici açıcam 5 katlı.. işte o zaman asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 is sevilmez arkadasim sadece az aci veren is vardir yok abi press makinasini kontrol etmek, kari kizla dolasmaktan daha zevkli diyeniniz varsa bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Bugün 38.5 derece ateşle uyandım , işte adam olmadığı için zar zor kalktım hastaneye gittim 2 serum yedim bi torba ilaç aldım daha hala ateşim 38.2 falan. Bugün kimse olmadığından gece saat 23e kadar çalışıcam , toplam 13-14 saat falan. Çok seviyorum işimi çoook :D ulan 1.5 senedir falan daha iş hayatındayım , daha sevdiğim bir tane işim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 izmirde bi is bulun lan bana rahat olsun insaat muh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 home office iş bulun asıl siz bana , zaten günde 12 saat falan çalışıyorum , napacaksam evden yapiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 12 saat calismam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 HOYOR oha 9 kişi seviyomuş. hangi sektör ne iş yapıyonuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Valla ben şuan aldığım maaşı aliim , üstüne bi de evden çalışiim , uyumadığım her saat çalışırım açıkcası. O kadar çok sıkıldım ki şu işe gelip gitme olayından daha 1.5 sene oldu daha 32 sene daha falan çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Ben işe başladığımda yaptığım işi bilmiyordum. Önce zorlandım. Öğrenince sevdim. Şimdi cuma işten çıkınca yarın da çalışaydım be falan diyorum bazen salak salak. Çok çalıştığımda bayıyor ama bazen. İyi gibi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Yok lan sevmiyorum ama parasi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 evet, dünyaya pozitif birşeyler katıyorum bilim yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Yetmez ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ankette kabak gibi belliyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 hayat sevince güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mithat said: Valla ben şuan aldığım maaşı aliim , üstüne bi de evden çalışiim , uyumadığım her saat çalışırım açıkcası. O kadar çok sıkıldım ki şu işe gelip gitme olayından daha 1.5 sene oldu daha 32 sene daha falan çalışıcam. home office verimini min. %50 dusuruyor. ben suan home office yapabilirim ama sirf adam gibi calisabilmek icin isyerine gitcem birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Yaptığım her işi severek yaptım. Kaptanlık zaman zaman ÇOK zorladı ama şimdi iyi anımsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 O verim düşürme falan komple yalan , ben iş yerinde de zaten bi s*k yapmıyorum , iki telefon bakıcam 2 internete bağlanmasına yardımcı olucam diye para veriyolar. Evden bi iş yapsam şuan yaptığım işten çok daha verimli olurum. Kod falan bilsem 2 saat kod yazsam zaten burada 12 saatte yaptığımdan daha çok iş yapmış olurum. Sırf burada birinin manken gibi durması gerektiğinden duruyoruz süs niyetine komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 öğrencilik bok gibi. ama bir yandan yaptığım kültür merkezi part time işçiliği fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 @küheylan budaklı ıslak meşe odunu geliyo bak. abi öğrenciliğin değerini bilin yeminle. öğrenciyken ulan şu okul biteydi diye söyleniyodum. şimdi mumla arıyorum öğrencilik günlerini. muhtemelen okurken bi silktir lan diyeceksin ama öğrencilik bitince viva demişti lan dersin. cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Abi ben üniversiteye başladığımdam beri çalışıyorum zaten. Sadece şuanki işim part time önceleri günde 15 saat çalıştığım bile oluyodu. Ondan öğrencilik şuan yük bana. Mesela yarım saat sonra mesaide olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 panpa ben de çalıştım öğrenciyken. okula gittiğim gün sayılıydı. demek istediğim bu değil. sanırım öğrencilik bir kaçıştı ya da bahane oluyordu bir şekilde. ama okul bitince çıkış kapısı kilitli oluyor, arka kapıda olmayınca silkiliyosun hayat çekilmez oluyor. memlekette kültür okul, iş, evlilik sıralamasında gittiğinden -nadir de olsa sıralama değişebilir- öğrencilik bir çeşit arka kapı abi, demek istediğim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Ben öğrenciyken de sabah 6da gider gazeteleri alır gazete dağıtırdım hayvan gibi , şimdi de 13 saat 38.5 derece ateşle çalışıyorum. Beni niye hep böyle hayvan gibi zorlayan işler buluyorum onu anlamadım. Yok mu memur gibi haftada 5 gün gidip sabah 9 akşam 5-6 falan çalışabileceğim düzgün işte ben gidip bunları buluyorum hiç anlamadım. Lan amerikan kültürü ve edebiyatı bölümünde okuyodum, gazete dağıtmak ne alakaaa otelde çalışmak ne alaka , nerden buluyorum lan ben bu işleri? Veya nerden buluyo bu işler beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar