snapsys Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 gençler, docsis 3.0 kullanıyorum 20mbps hızım gayet iyi lakin bir anda modem wifi sinyali vermeyi kesti. aradım dün, modemin wifi kartında problem var gelin yedek modem getirin götürün bu kötü modemi yenisini istiyorum dedim, gelip gitmişler ne yedek modem ne modem değişimi ne de wifi sinyali düzeltilmiş. yardım edin yav, arayüzden kablosuz sekmesine dahi tıklanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 dur abi ben telepati yöntemiyle wi-fi yonganı heallıyorum. *kal vas mani* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=129136 Modemin kablosuzunu hic kullanmam ben genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 uydunet modemleri sağlık sorunu yaratmasın diye çekimi bilerek düşürülmüş halde geliyor default olarak. eğer üç oda uzaktaysan çekmeyebilir bu normal ancak öncesinden rahat bir şekilde çekiyorsa ve bu problem yeni başladıysa sana önerim modemin ön tarafındaki iki adet tuşa aynı anda bas ve 10 saniye boyunca basılı tut, daha sonra kendisine reset atacaktır. resetten sonra modemin fişini çekip bir süre bekleyip tekrardan tak. eğer bu sorunları halletmiyor ise browsera gelip 192.168.100.1 yaz. username: admin password: password bootloader versiyonu 2.3.1 den düşük ise müşteri hizmetlerini ara ve en son sürüm sürücünün modemime yüklenmesini istiyorum de. eğer zaten en son sürüm olduğunda ısrar ederlerse bunun olmadığını belirt çünkü ilk seferde güncelleme yapmak istemiyorlar. güncellendikten sonra modem arayüzünden wireless bölümüne gel ve restore wireless defaults u seçerek default ayarlara geri dön. eğer wireless şifresini değiştirdiysen ve default ayarlara geri döndükten sonra hala şifre default şifreye dönmediyse modemin alt kısmında yazan şifreyi tekrardan yaz. çünkü wireless şifresini değiştirdiğinde uydunet modemi ilginç bir şekilde sinyal ve bağlantı dağıtım problemleri yaratmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 uydunet'in pati acc'si vardı galiba. Bakalım gelecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Haftasonu abi, is gunude gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 gelememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 geldiler, modemi arızaya götürüp test modem getirdiler. şimdi o da bozuldu. bu modem çöp, hepsi üretim hatası. allah belanı versin kablonet, ateşler salsın ya. birliğiniz bozulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 çok ilginçtir,aynı olay benim de başıma geldi pazartesi. fişi çıkarıp taktıktan sonra wireless bir daha çalışmadı. modemin arayüzüne girdiğimde orada bulunan kablosuz sekmesine tıklanmıyordu. kablonet i aradım,netmaster ı arayın dediler. orayı arayıp anlattım durumu,teknik servise gelmesi lazım,uyduneti geri arayın bunu aynen söyleyin dediler, tekrar arayıp durumu anlattım ve ertesi gün arızalı modemi götürüp,modem geri gelesiye kadar test modemi verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 abi uydunet ve netmaster modemi oldugu yerde bırakıp oradan uzaklasın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar