ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 İnternet üzerinden bulduğum bir adamdan bir şey satın almak istiyorum fakat şehir dışında yaşıyor. Şimdi peşin peşin göndersem parayı olmaz. Diğer türlü adam göndermek istemez güvenemez. En güvenli nasıl yönlendirebilirim alışveriş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ufak bir şey ise ptt ile kapıda ödeme. Ticari iş ise ya gidip aldıcan, olmadı orada tanıdık vasıtası ile işini halledicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Sanalpazar'da filan acsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 PTT ile kapıda ödeme nasıl oluyor. Ödeme nasıl yapılıyor. Para karşıya nasıl geçiyor? Çok komisyon alıyorlar mı? Ticari olmasa da PTT kabul ediyor mu? Yani adam gitti elinde paketle, bunu gönderiyorum kargosunu da ürünü de karşı taraf ödicek demesi yetiyor mu yoksa prosedürü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 sanalpazar,gittigidiyor, sahibinden.com(get). bunlar komisyon alıyorlar ama taksitle falan alma şansında oluyor... alıcı için oldukça risksiz yöntemler, satıcı için riski daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 kısaca oyun hesabı almak istiyorum diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ghaldszar said: PTT ile kapıda ödeme nasıl oluyor. Ödeme nasıl yapılıyor. Para karşıya nasıl geçiyor? Çok komisyon alıyorlar mı? Ticari olmasa da PTT kabul ediyor mu? Yani adam gitti elinde paketle, bunu gönderiyorum kargosunu da ürünü de karşı taraf ödicek demesi yetiyor mu yoksa prosedürü var mı? PTT'den gönderirken karşıdan tahsil edilecek tutar diyor, sana o tutarı ödemeden malı teslim etmiyorlar. Orada kontrol edebiliyorsun PTT şubesinde. Sen ok verince satıcının hesabına para geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar