SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi coder olupta mutlu rahat ortam isteyenler freelance oluyor zati asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Valla açıkçası ben de ilk front endci diye girdim ama bizim küçük dükkandaki mevcut dandik programcılar saolsun php öğrendim. neyse yararı bana oldu ama o gerzeklere verilen maaş konusunda patrona uçan tekme atmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 öğrendiğin php $_GET $_POSt switch case , bunlar frontendci de beklenebilir şeyler. php veya c# coder arıyorum diyip ios yazsın android sdk bilsin java bilsin onu bilmem demesin herşeyi öğrensin her işimizi yapsın diyosan o pozisyonların toplam maaşını vermen lazım ha bi de şu var sequo said: Para sorulunca adama çok profesyonel bir coder aramıyoruz ama çok vasatta aramıyoruz asgari maaşdan hallice bişeyler vercez demiş ona gülüyoruz olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Fin said: Ortakoy de bir cok yerel ve ulaslararasi firmaya dijital ajans hizmet veren firmamiza coder ariyoruz. *c# yada php bilen *ama ben sadece birini bilirim digerine bakmak bile istemem demiyecek *Javascript bilen, *Ben yok frontend ciyim, yok sadece database yaparim demeyecek, gerekirse calisip ogrenicek arkadasliga onem veren *Su gibi ingilizce konusmasada dokuman okuyup anlayabilecek Kisacasi ben coder im, mutlu rahat bir ortamda calismak isterim diyenleri bekliyoruz junior aramiyoruz ilgilenenler ozel mesaj yada [email protected] mail atarsa cv leri sevinirim. Gorusmek uzere şurdan nasıl bi haterlık çıktı lan adam mis gibi yazmış işte ? Para sorulunca adama çok profesyonel bir coder aramıyoruz ama çok vasatta aramıyoruz asgari maaşdan hallice bişeyler vercez demiş ona gülüyoruz olm. http://i.imgur.com/OUApDyJl.jpg http://www.guildintent.com/ibne.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Gaboo said: öğrendiğin php $_GET $_POSt switch case , bunlar frontendci de beklenebilir şeyler. php veya c# coder arıyorum diyip ios yazsın android sdk bilsin java bilsin onu bilmem demesin herşeyi öğrensin her işimizi yapsın diyosan o pozisyonların toplam maaşını vermen lazım bilsin abi bilmekten kimseye zarar gelmez SANKİ ZORLA ÇALIŞTIRIYOLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ben de anlayamadım. Çok gereksiz bi drama dönmüş. Adam yazmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ben kendimde bir bilgisayar muhendisi olarak Frontend olayini ayri bir meslek olmasini kabullenemiyorum Iyi bir coder icin javascript te php de c# da bence bir. Tabiki bir konuda daha deneyimlisinizdie bir proje gelisirken o yonde ilerlemek istersiniz bu normal. Ama ben sadece frontend yaparim konusunu ben kabullenemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 yav durun olgunca tartışmayın, seviyeyi ne güzel düşürdü seq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Bende anlamadim Drama kismini veya asgari ucretin neden acildigini ama forum burasi kizmaya gerek yok Ana konuda devam edebiliriz. "roket adam" said: Ben de anlayamadım. Çok gereksiz bi drama dönmüş. Adam yazmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 matama said: Ben kendimde bir bilgisayar muhendisi olarak Frontend olayini ayri bir meslek olmasini kabullenemiyorum Iyi bir coder icin javascript te php de c# da bence bir. Tabiki bir konuda daha deneyimlisinizdie bir proje gelisirken o yonde ilerlemek istersiniz bu normal. Ama ben sadece frontend yaparim konusunu ben kabullenemiyorum. front-end javascriptten ibaret değil ki. html5 başlı başına ayrı dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 matama said: Ben kendimde bir bilgisayar muhendisi olarak Frontend olayini ayri bir meslek olmasini kabullenemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 de ler ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 matama said: Ben kendimde bir bilgisayar muhendisi olarak Frontend olayini ayri bir meslek olmasini kabullenemiyorum Iyi bir coder icin javascript te php de c# da bence bir. Tabiki bir konuda daha deneyimlisinizdie bir proje gelisirken o yonde ilerlemek istersiniz bu normal. Ama ben sadece frontend yaparim konusunu ben kabullenemiyorum. front end yaparsın da radrasyon geçirmiş cin aliye benzer elbet o site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 html5 baslı basına ayrı bı dunya falan degıl. olsa olsa bi dağ tepe falan olur heh. abartmayın babalar HADİ HERKES YAPTIGI ISI OVSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Front end ayri bir is kolu En kral meslek de berberlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bence masörlük ama erkeklere olan masörlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 benim yaptigim isin ovulecek bir yani yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Suark said: html5 baslı basına ayrı bı dunya falan degıl. olsa olsa bi dağ tepe falan olur heh. abartmayın babalar HADİ HERKES YAPTIGI ISI OVSUN frontpage kullanıyosun heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 html5in herseyini kullanmiyorsunuz o zaman su an iki uc major browserda ayni sorunsuzlukta calisacak bir sey yapayim dediginde vaktinde ie6 icin atilan taklalardan asagi kalir seyler yapmiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Fly said: html5in herseyini kullanmiyorsunuz o zaman su an iki uc major browserda ayni sorunsuzlukta calisacak bir sey yapayim dediginde vaktinde ie6 icin atilan taklalardan asagi kalir seyler yapmiyorsunuz ahah ie6 ya offf. hatırlatman bile hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi bu arada konu nasil buraya geldi adsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi rocket science değil gözünüzü seveyim,naptnz ya. hayır mühendis forumunda yapmayın şunu bari ssdsfd neyse girmicem tartışmaya zenginler konuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 asgariden hallice diyorduk en son bende anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Suark said: abi rocket science değil gözünüzü seveyim,naptnz ya. hayır mühendis forumunda yapmayın şunu bari ssdsfd neyse girmicem tartışmaya zenginler konuşsun Zenginler ? Eğer esh konuya yazmazsa bu konuda tek bir tane zengin var oda benim. GG WP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 oml adam yemio başka yerden saldırman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar