Artariel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 o kadar hypedan sonra sphereın tekrar tırt olduğu anlaşıldı, gg.
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Sirf sphere diye baslamadim ben, yoksa zor dururdum
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 sphere la ne alaka yeto, dot da spheredı dota konuş
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Gaboo said: sphere la ne alaka yeto, dot da spheredı dota konuş dot da yetoydu
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 oynarım oynuyorum da, bu kadar ciddiye alırsanız patlarsınız tabi agalar
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 PrudenT said: oynarım oynuyorum da, bu kadar ciddiye alırsanız patlarsınız tabi agalar abi sorun şu ki, eğlenmeye girdim ve içinde eğlence olan bütün faktörler bizzat engellenmiş. oyun hiçbir kombinasyona açık değil.
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 abi o nebulanın yetoluğu yani yapacak bir şey yok zorla gelin oynayın demiyorum zaten de ben gayet güzel eğleniyorum yani sdfsgf girip orda burda item para hırsı yapacak durumda değilim artık
Öne çıkan mesajlar