Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 App tavsiye edeyim diye baktim da, ozel olarak indirip kullandigim tek bir app yok. Ajanda, Spotify calar ve telefon olarak kullaniyorum sadece. Internete bile pek girmiyorum. Suna bakin bir, tek yuklu app standart seylerin ve dice roller gibi seylerin disinda: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/effectual/f5884098-282d-4477-af6b-81fb8db0a653 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 başka hangi telefonu kullanıyorsun gerge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 iOS ve Android kullandim vaktinde ama vaktinde. Ayni anda neden iki tane kullanayim? Tablet olunca cantada zaten bu dedigim ajanda, muzik ve telefon ozelliginden fazlasini yapan telefon gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 600e ben satıyorum iphone4 16gb siyah temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 2. el torbacı telefonu al,kalan parayla altın al gerek yok abi telefona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 selam yeni topik açmıyım dedim anneye telefon alıncak büyük olsun ekran biraz. kamera eh işte olsun kullanımı kolay olsun skype facebook whatsapp falan kullancak. bi de viber falan. o kadar tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Lumia 520. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 annelerin ortak yönü büyük ekran seviyorlar. samsung galaxy mega alırsan memnun olur büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 lumia düşündüm de windowzfon sevmedi. alımlı(!) değil bu telefon diyor dfsds mecbur android gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Oyleyse 600TL alti en iyi telefon piyasadaki bu bence. Anne dendigi ve app kullanilmayacak dendigi icin Lumia demistim. http://www.bimeks.com.tr/urun/137464/sony-xperia-m-white.aspx http://www.gsmarena.com/sony_xperia_m-5497.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 discovery fiyatına göre güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar