Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 serjuhan said: General Mobile filan girmek istemiyorum pek ya. iPhone istiyoruz esasında ama garantili marantili mağazadan alınca iphone 4ler bile 1 teklik. Lumia 520 ve 625 fena görünmediler. tabi ki iphone istiyosunuz üstün ırk olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 general mobile masa üstüne filan konmaz ya, fakirmisin derler adama f/p telefonu almışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 İşten çıkayım da Lumialara bakayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 lumia iyi hakkaten dandroidden sonra ilac gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 samsung galaxy nexus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ne ayfonmuş arkadaş iphone 4 alınır mı lan lumia varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 150 liraya veriyosa debug için alırım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Nokia falan almayın ya gaza gelmeyin. IE dışında browser yok telde, dosya yöneticisi bile yok, bişey indiriyosun nereye gitti arada bul. Yazın sıfır gibi 820 aldım, bin pişman sattım, 520-620 hiç alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 General mobile da 750 tl az degil. Bi de general mobile olunca hani bi itici geldi. Lumia da diger browserlar kullanilamiyor mu? Bir de app destegi ne alemde vindozda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 iphone 4 alıp şu konuyu kapatır mısınız kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Iphone 4s satayim ikinci el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Lumia telefon abi, temel applar var ama içinde. Whatsapp, Spotify filan var işte. Chrome yok ama mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?7,6896304,page=1 Şurada yazdıklarım hala geçerli, sadece arama ve sms engelleyici ile daya iyi bir disk alanı yönetici geldi ek olarak. Ayrıca ses kalitesi olarak en iyi telefonlardan. 925'de, 620'de aynı ses sistemini kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Lumia 625 aldık 729a. Ama aleti acmadık. Yani tecrubeleri olan paylasabilir :p Bana 199 ppi oldugundan cözünürlük düşük geldi biraz. Ama onun disinda hardcore kullanim olmayacagindan ekran da buyuk diyerek aldık. Market baya gelisti dedi satan çocuk kendisi de windows phone kullaniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Gayet güzel sevimli alet valla. Akıcılığı filan Samsunglardan daha iyi geldi cidden. Hediye alınan kişi de memnun. Teşekkürler patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hayırlı olsun aga bi de samsungla neyi karsilastirirsan karsilastir iyi durur zaten telefonlararasi ashdgahda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 samsungla karşılaştırmak hakkaten hata, android dünyasının tofaşı samsung asfsdolfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Nokiadaki lens de o fiyat lansmanında hiçbir cep telefonunda yok.sizde 12 mp yazar ama nokianın 5 mp çakar herzaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 instagram varken 5mpx olmuş 20mpx olmuş kaç yazar. insta aqar alem baqar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Ahaha dogru tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 hayırlı olsun lumia güzel telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 serjuhan said: Lumia 625 aldık 729a. Ama aleti acmadık. Yani tecrubeleri olan paylasabilir :p Bana 199 ppi oldugundan cözünürlük düşük geldi biraz. Ama onun disinda hardcore kullanim olmayacagindan ekran da buyuk diyerek aldık. Market baya gelisti dedi satan çocuk kendisi de windows phone kullaniyordu. serju paketi hala açmadıysan elindekini iade edip şu sitelerden birinden alabilirsin istersen. 75 lira falan fark var http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-lumia-625-fiyati,1309666.html http://www.ucuzu.com/cep-telefonu-c3277/nokia/lumia-625-p150506511/?gclid=CJq8uuvd5LsCFcZc3godzw4AnA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Eyvallah fikir beyan edenlere. Kendim kullanmadim uzun uzun ama ilk izlenimim cok olumlu. Şık da bir telefon. Özellikle bayan için veya genc bir birey icin düşünülüyorsa biçilmiş kaftan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 pontipati said: serjuhan said: Lumia 625 aldık 729a. Ama aleti acmadık. Yani tecrubeleri olan paylasabilir :p Bana 199 ppi oldugundan cözünürlük düşük geldi biraz. Ama onun disinda hardcore kullanim olmayacagindan ekran da buyuk diyerek aldık. Market baya gelisti dedi satan çocuk kendisi de windows phone kullaniyordu. serju paketi hala açmadıysan elindekini iade edip şu sitelerden birinden alabilirsin istersen. 75 lira falan fark var http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-lumia-625-fiyati,1309666.html http://www.ucuzu.com/cep-telefonu-c3277/nokia/lumia-625-p150506511/?gclid=CJq8uuvd5LsCFcZc3godzw4AnA Saolasın yav bakmistım bu sitelere de bana hemen dün lazımdı. Ondan gidip teknomarletlerde en ucuz olan Vatan'dan aldım. Mediamarkta da aynı fiyattı ama stok sorunu vardı filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar