Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-3ds-xl-pal-16gb-22-oyun-extralar-101577672 Havale/kargo ya da istanbul içi elden fiyatı 800 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 muthiş fiyatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 asıl finin sattıgı var o bedava ama işte alan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Fiyat şukela beyler,maksat maddi durumu iyi olmayan arkadaşlar da oyun oynasın,mahrum kalmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Fiyat lezzetli çipetpet tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 yapıştır gitsin param olsa almıştım şu an aspkdfndsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 oha 0 ps3 parası :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Ps3 hikaye dostum,asıl olay burda. Göz kör eden 240p çözünürlük ve 3d teknolojisi,Commodore 64'e kafa tutan sistem özellikleri,notepadde yazılmış html kalitesinde online sistemi,abanmatik dokunmatik ekran,1 saat üzeri kullanımda bilek yamulmasına sebebiyet veren ergonomik tasarım ve 3 adet ps3 oyunu fiyatında 16 bit oyunlar. Yok böyle bi tecrübe,kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Şaka bi yana,Türkiye piyasası üzerinden değerlendirecek olursak fiyat iyi gerçekten. Sıfırı 600 tl,bir de şarj aleti alacaksiniz,etti 660 tl. 2 tane de oyun ekleyince benimkinin fiyatını geçiyor zaten. Artık bir hostes arkadaşım vesilesiyle Amerikadan rahat rahat oyun alabilme imkanim doğduğundan Ntsc XL edinmeyi düşünüyorum. Satma sebebim bu. Iwata sağolsun sene 2014 hala region lock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 reampage said: asıl finin sattıgı var o bedava ama işte alan yok alana bi kez verecem heralde artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 çok iyi fiyat, 1.5 ay önce gaza gelip almamış olsaydım, kesin alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Donanimhaber aracığıyla elden satıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Fin said: reampage said: asıl finin sattıgı var o bedava ama işte alan yok alana bi kez verecem heralde artık sdf asdaskfjhlas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar