Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternette pati tekeli ...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

ADSLde tamirat var haberi geldiydi bana. Sabah uluslararası siteler kasıyordu, öğlen onları kaybettik, öğleden sonra patiyi de kaybettik... Sonra akşamüstü pati döndü, diğerleri hala yoktu.
Saat 23:12 ve bende şu an her şey normal.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır şu anda halen devam ediyor aksaklıklar..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

yok walla aman nazar degmez insallah gayet iyi gidiyo simdilik. kriz gecirecektim az daha ya.. hic bi yere giremiyodum. rahatladım simdi..fondada yilmaz erdogan siiri ucacam yaw..
*!derin bir oh çeker*
*!ohhhhhhhhhhhhh beeeeeeee*[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına
Türk Milleti denir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha telekom manyak ya .. 444 1 444 ve 444 0 375 telefonlarına 1 hat bakıyor ve degismesi kisiler bakıyor ula insan en az 5 hat baglar millet isini görsün. millet adsl gittiginde bi abanıyor telefona telekomun telefonlari anında kilitleniyor cok sacma telekom.. BURASI TÜRKİYE..[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI

SATILIK USB ADSL MODEM

Mayhem kimdir, nedir, ne değildir?

God Hates Us All..
Fear Of The Dark!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 25 Aralık 2004 00:01 tarihinde demiş ki:
muhahaha aradim telekomu

-İyi aksamlar nasıl yardımcı olabilirim?
-hötüne koiim ne lan bu internetin hali manita bekliyo msn de giremiyoruz kaçıcak düdükliyemicez manitayı sonra sana saldırıcam bak

demek isterdim...

hehe ya bi keresinde adsl yeni gelmisti adamlar kullanıcı ve sifre vermediler ama modemle data verisi alıyordum 256 ile baglanıodum ama kullanıcı adı sifresi yoktu. aradım kadın cıktı böle böle diorm baglanıorm diorm siteye yönlendiriyor diorm sizi aramamı yazior diorm. kadının dedigi bilgisayarcınızla görüsün. allahım dedim lan manyak kullanıcı adı sifre vericeksin telekomun hatasi bu diyorum. tamam beyfendi haklısınız dedi en sonunda tartismaya girdim telle :D[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI

SATILIK USB ADSL MODEM

Mayhem kimdir, nedir, ne değildir?

God Hates Us All..
Fear Of The Dark!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...