bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ne iştir anlamadım. Bu pati takımı naptı bu nete. Ne msn açılıyor icq açılıyor kazaa açılıyor nede başka siteye giriyor. sadece burası hızlı. tekelmi kurdunuz nette ülleee ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bende hersey normal anlamıs degılım hala[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 auhau harbiden adsl kullanan arkadaslar cıldırıyo acılmıyomus falan hiçbişi :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 şahsen ben 1 saattir sövüyorum[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 telekoma kafam gireeeee lan 2 saattir eziyet çekiyorum[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Yazık abı bu kadar da olmaz ya[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Aynen. Sadece pati sorunsuz dünyayla sorunum var!. Ben bu Telekomu icad edenin[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ahanda acıldı msn alala[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Cable gayet güzel calısıyo walla Tahtaya vurim nazar deymesin walla :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 tekel kurdular abi. Lan çıkamıyorum bu siteden midem bulandı üleee... =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya ben bu msn e nasıl giricem kız bekliyor yaw...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bağlantıda problem var bugün[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Şöyle bi'şey; ahanda. Ahanda bi de böyle bi'şey.[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ADSLde tamirat var haberi geldiydi bana. Sabah uluslararası siteler kasıyordu, öğlen onları kaybettik, öğleden sonra patiyi de kaybettik... Sonra akşamüstü pati döndü, diğerleri hala yoktu. Saat 23:12 ve bende şu an her şey normal.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 top lan bu telekom[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 1 saat önceye kadar adsl'ye bile bağlanamıyordum şimdi düzeldi gibi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Hayır şu anda halen devam ediyor aksaklıklar..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yok walla aman nazar degmez insallah gayet iyi gidiyo simdilik. kriz gecirecektim az daha ya.. hic bi yere giremiyodum. rahatladım simdi..fondada yilmaz erdogan siiri ucacam yaw.. *!derin bir oh çeker* *!ohhhhhhhhhhhhh beeeeeeee*[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 gizli paticik projesi kapsamında ancak bu kadarını açıklayabilirim gerisi derin devlet olaylarına girer.[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 walla yaw fıtık etti ne msn ne paticik.. uyuz oldum kudurdum kıvrandım yaw :D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ahaha telekom manyak ya .. 444 1 444 ve 444 0 375 telefonlarına 1 hat bakıyor ve degismesi kisiler bakıyor ula insan en az 5 hat baglar millet isini görsün. millet adsl gittiginde bi abanıyor telefona telekomun telefonlari anında kilitleniyor cok sacma telekom.. BURASI TÜRKİYE..[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 blackchaosa aldırmayın ucuz yollu icmis garbageye kusacak birasdan[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 muhahaha aradim telekomu -İyi aksamlar nasıl yardımcı olabilirim? -hötüne koiim ne lan bu internetin hali manita bekliyo msn de giremiyoruz kaçıcak düdükliyemicez manitayı sonra sana saldırıcam bak demek isterdim...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 aradım diyon cumle sonunda demek isterdim diyon :) nasıl is hadi bakiim sen garbagede takıl gece gece togefefef tögfeee[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: blackchaos, 25 Aralık 2004 00:01 tarihinde demiş ki: muhahaha aradim telekomu -İyi aksamlar nasıl yardımcı olabilirim? -hötüne koiim ne lan bu internetin hali manita bekliyo msn de giremiyoruz kaçıcak düdükliyemicez manitayı sonra sana saldırıcam bak demek isterdim... hehe ya bi keresinde adsl yeni gelmisti adamlar kullanıcı ve sifre vermediler ama modemle data verisi alıyordum 256 ile baglanıodum ama kullanıcı adı sifresi yoktu. aradım kadın cıktı böle böle diorm baglanıorm diorm siteye yönlendiriyor diorm sizi aramamı yazior diorm. kadının dedigi bilgisayarcınızla görüsün. allahım dedim lan manyak kullanıcı adı sifre vericeksin telekomun hatasi bu diyorum. tamam beyfendi haklısınız dedi en sonunda tartismaya girdim telle :D[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar