Mal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 zaten biliyosundur aynı firma ikisi. esas fark finish yani cila, boyama, işte akort burguların malzemesi gibi ayrıntı şeylerde. gibson durduğu yerde iyi bakarsan değer kazanır mesela. çünkü cilası nitro cila, doğal ince ve ağacın zamanla olgunlaşmasına daha müsait epinin cilasına göre. ve ahşabıda özel olarak seçilir gibsona bu diye. ama elektroda ağaç akustikteki kadar farketmez. gibson aldığın zaman sorunsuz top kalite gitar aldım dersin gözün kapalı. ama gidip en alt seviye gibson alırsan orta seviye epi den çok düşük olur performansı.
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Fender Squier strat ucuz gelirse mexico al.
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 fender squire alcağıma gider epi les paul alırım ya.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 benim gibi poormans gibsoncı olaydın LP100 direk önerirdim de.. sende daha para vardır şimdi
Mal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bunlar birbirlerin alt markaları ama fender-squier ilişkisiyle gibson-epi ilişkisi aynı değil işte fender tereyağlı iskenderse squier yarım ekmek tavuk döner epiphone cheesecake se gibson üzerine bi tane kiraz konulmuş cheesecake
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mexico al o zaman gayet iyiler :) Squier'lerde denersen mağazalarda çok güzel gitarlar düşebiliyor.
Korax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Sifirdan yeni baslayacaksan marka ayrimi yapma bukadar. Fender squier falan bi gitar al. 3-5 ay sonra hevesin gecip ugrasmak istemeyince zarar edicen sonra. Bence sifir alicaksan 300-500 $ lik bi gitar al, ve hatta bence 2. el bak. Ilerde sikilirsan bile satmazsin durur bi kenarda. Uygun fiyata aldigin gitarin yanina bide processor falan alirsin, minik bi amfi alirsin falan nebiliyim. Cok pahali gitar alinca cok iyi calinmiyo, mevzu önce ögrenmek, begenmediginiz 300-500 dolarlik gitarlarla harikalar yaratabilen adamlar var. Önce hakim ol alacagin ensturmana, sonra satip daha iyisini alma sansin herzaman var.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 SX al qanqa hem isminde guzel cagrisimlar var
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 patide satan vardı 2. el le başla. şevkin kırılmazsa daha üst modele geçersin.2.el pati Ayrıca;
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 gibsonlar eşek ölüsü gibi ya. 100 kilo gitar. bi de apış arana dayaman gerekiyo otururken.
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bende les paul jr var cannnnnnavar gibi 50 euroya aldım ikinci el
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Korax said: Sifirdan yeni baslayacaksan marka ayrimi yapma bukadar. Fender squier falan bi gitar al. 3-5 ay sonra hevesin gecip ugrasmak istemeyince zarar edicen sonra. Bence sifir alicaksan 300-500 $ lik bi gitar al, ve hatta bence 2. el bak. Ilerde sikilirsan bile satmazsin durur bi kenarda. Uygun fiyata aldigin gitarin yanina bide processor falan alirsin, minik bi amfi alirsin falan nebiliyim. Cok pahali gitar alinca cok iyi calinmiyo, mevzu önce ögrenmek, begenmediginiz 300-500 dolarlik gitarlarla harikalar yaratabilen adamlar var. Önce hakim ol alacagin ensturmana, sonra satip daha iyisini alma sansin herzaman var. 0'dan başlamıyorum gitara, az da olsa çalabiliyorum. evde amp, processor, ses kartı, var gerçi gitarla birlikte bi tane de tiny terror çakmayı düşünüyorum yanına :) Orange aşkına 2.el ben de almak isterim de onu ariyacak, uğraşacak vakit yok şu an. dükkana gidip beğendiğimi alıp çıkıcam kafasındayım sdf
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bence alma ya yaşta ilerledi zaten boşver
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 pascalnouman said: barınaktan al dendi mi asdfgsh
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 2. el almanin ugrasacak biseyi yok, sahibindeni ac bak abi. 2. el ensturman satin almak amatörluk degil yani, maksat daha ucuza alman.
Mal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 mağazaya gidersen '56 gold top, prophecy gx, ve standart modellerini sor dene. standart ismi basit felan gibi gelebilir ama değil. rengi hoşuna gideni al. dore müzik kıvılcım zuhal dolaş işte hepsini bide hemen alma o an. dolaş ertesi güne kadar düşün.
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Kivilcimdan hicbisey alma, cok kazik, fiyatta yardimci olmazlar. Zuhal ve dore iyidir, panmuzikte cok iyidir buarada ankaradan bahsediyosak.
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Karar verdin mi bilmiyorum[7 sayfa tl dr] ama tabii ki les paul al. Cunku les paul en iyi ve en guzel. Les paul cok yasa. Epiphone vardi bende de gayet yeterliydi bence bu arada. Ama ben cok anlamiyorum bu islerden. Evde calcaksan epiphone al ya da ya bosver :p
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Valla şu anda Gibson Les Paul kullanıyorum.Aşırı memnunum.Elektrik sobasına bağlasan ton alırsın o kadar iyi.
Öne çıkan mesajlar