MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Aşağıda test gibi gözüken, aynı zamanda bize nostalji yaşatacak bazı sorular var.. Cevaplarsanız sevinirim.. 1-) İlk kullandığınız pc'nin özellikler (işlemci ekran kartı ram, hatırladığınız kadarı ile) 2-) İnternetle ilk tanıştığınızda, ilk girdiğiniz internet sitesi. 3-) Hayatınızda oynadığınız ilk pc oyunu 4-) İlk multiplayer oynadığınız oyunun adı ben daha sonra cevaplıycam..[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Hakkaten nostalji oldu :) 1-) İlk kullandığınız pc'nin özellikler (işlemci ekran kartı ram, hatırladığınız kadarı ile) 386 SX40, 1MB RAM, 40MB HD idi 2-) İnternetle ilk tanıştığınızda, ilk girdiğiniz internet sitesi. Hatırlayamıyorum ama AltaVista olabilir (1996 sonlarıydı ilk tanışmam) 3-) Hayatınızda oynadığınız ilk pc oyunu Prince of Persia olabilir, yada Qbasic'teki gorilla :) 4-) İlk multiplayer oynadığınız oyunun adı Quake2, sanırım 98 yılında[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 1-)Kendi PC miz ise: 386.1 MB Ram i vardı.100 MB harddiski. Başkasınınki de sayılıyorsa amiga mouseları gibi mouse u ulan bi pc kullanmıştım, çok küçüktüm modelini hatırlamıyorum.. mac de olabilir. 2-) yahoo dur büyük ihtimalle 3-) PC de ilk hugo.pc ile biraz genç tanıştım amiga saolsun. 4-) hmm sanırım italy 90, emin değilim. [Bu mesaj arcane tarafından 24 Aralık 2004 10:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 1- islemci 166mmx, ram 32mb, ekran kartı 1mb:lol: hdd 1gb :lol: anakartı hatırlamıyom 2-superonline 3-adını hatırlamıyom ama gusel biseydi. 4-counter strike[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 1- walla tam hatirlamiom ama 2mb ram 50mb falan hd, windows 3.1 mi ne üle bişi wardı 2- buraya yazarsam ayip olur :P saka saka, kahkaha.com a falan girmisimdir herhalde 3-mario :) 4-CS[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 neden soruon ki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 1- Sinclair, ozelliklerini bilemem tabi :P illa pc diyosaniz 8086 vardi canim benim hehe 2-http://www.yahoo.com (http ler onemliydi bizim icin o zamanlar hehe) 3-Volfied tabi ki' en azindan bilincli olarak :p 4- Duke Nukem 3D, sene 95 falan abimle iki oda arasinda seri kablo dosemistik hehe[signature][hline]It's hard to be an ornithologist and walk through a wood when all around you the world is shouting:"Bugger off, this is my bush! Aargh, the nest thief! Have sex with me, I can make my chest big and red!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 1-) İlk kullandığınız pc'nin özellikler (işlemci ekran kartı ram, hatırladığınız kadarı ile) P-133, 16Ram, 1mb ekran kartı. Daha sonra da 4mb vga ekran kartı ve 3dfx diamond monster1 almıştım ve ramı 32 yapmıştım. 2-) İnternetle ilk tanıştığınızda, ilk girdiğiniz internet sitesi. www.yahoo.com ; sırf ismi en çok onun duyulduğu için. 3-) Hayatınızda oynadığınız ilk pc oyunu Bu bayağı çekişmeli işte... Tam hatırlamıyorum ama kuzenimin bilgisayarında oynadığım 3-5 oyun vardı, doom1, dave, prince of persia, c&c1... Hangisi dersen bilemem ama. 4-) İlk multiplayer oynadığınız oyunun adı LAN'ı hesaba katarsan Quake1. Okulun bilg. labında az oynamadık :) İlla internet dersen Q2...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 24 Aralık 2004 10:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Miss_JonJon, 24 Aralık 2004 10:09 tarihinde demiş ki: neden soruon ki?? ben hatırlayamadım bazı şeyleri, diğerlerinin cevabı hatırlamama yardımcı olur diye sordum. Ondan bide sevinirim dedim..[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ben bı tek ılk oynadıgım oyunun lotus oldugunu hatırlıorum[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ahh lotus süperdi.. Belli bir yere gelirdin hızlanırdı felan araba.. onu hatırlıyom. benim ilk oynadığım oyun şeydi galiba. Bi adamdın sen, ikinci ekranda aslan kovalıodu yılan vardı. Ya hatırlayamıyorum tam işte. Onu hatırlasam..[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 p 120 16mb 1.6gb 8 bit 10board ekran kartı girdiğim ilk site sanane.com ilk oyunum Transport Tyconn(kendi pc mde) ilk oynadığım pc oyunu z copter , lotus[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 24 Aralık 2004 10:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ha benımde ılk gırdıgım sıte sanane ıdı hatta sonra tatılya nın sıtesıne de gırmıstım hatta sonra da nba nın sıtesıne :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 1. 32bm ram 8 mb ekran kartı 2. Arkla birlikte www.nefesnefese.com a girdik :D (eet sapığız) 3. prince of persia 4. quake 1[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] [Bu mesaj Bellow tarafından 24 Aralık 2004 11:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bellow tarafından 24 Aralık 2004 11:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 1-)166MMX 8mb ram 1mb ekran kartı 1 gb HDD 2-)www.nebula.gen.tr 3-)Sanırım ya volfied yada fifa 97 4-)Ultima Online[signature][hline]Müslüm Gürses ile başka bir arabeskçi arasında geçen dialog ; Başka arabeskçi:Ben arabeskin peygamberiyim. Müslüm Gürses:Ben öyle bir peygamber göndermedim. Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 1- Commodore 64 amiga 500 2- yahoo.com 3- amiga'da bir oyun vardı ismi Jinpower idi sanırım 4- fifa 98 yada age of[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 1-) İlk kullandığınız pc'nin özellikler (işlemci ekran kartı ram, hatırladığınız kadarı ile) olivetti 8086 (086 da diyebilirsiniz) 20 MB HDD, 640 kb ram , bir bçeyrek bide 3buçukluk disket sürücüsü . VGA ekran karti 2-) İnternetle ilk tanıştığınızda, ilk girdiğiniz internet sitesi. www.download.com ( mirc indiricektik de , asl falan :D) 3-) Hayatınızda oynadığınız ilk pc oyunu Prince of persia (tarih:1991) 4-) İlk multiplayer oynadığınız oyunun adı diablo 1 (aslinde öncesinde heroes var hot seat ama netten oynemezdık)(ha bide quake1 oynadik ilk internet kafede o mu daha eski yoksa )[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls [Bu mesaj hired_gun tarafından 24 Aralık 2004 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Tabi macera commodore64 ile başladı ama pc diye sormuşsun cevaplayayım.. p166mmx 1mb ekran kartı 1gb hdd 32 mb ram.. ilk oynadığım oyun: monkey island ilk girdiğim site: superonline.com ilk oynadığım multiplayer oyunun adı: pacman :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 1-) İlk kullandığınız pc'nin özellikler (işlemci ekran kartı ram, hatırladığınız kadarı ile) 386 SX 1mb Ram 210mb Hdd 2-) İnternetle ilk tanıştığınızda, ilk girdiğiniz internet sitesi. www.raksnet.net miydi neydi böle bişi vardı. 3-) Hayatınızda oynadığınız ilk pc oyunu Sensible Soccer 4-) İlk multiplayer oynadığınız oyunun adı Starcraft[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? [Bu mesaj Zerokull tarafından 24 Aralık 2004 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bende ılk multı olarak pacman ı oynamıstım :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 1-) Commodore 64 amiga 2-) www.hotmail.com (abim mail açmıştı ilk ona girdim) 3-) amiga'da bir oyun vardı ismi Jinpower idi sanırım 4-) fifa 98 Türkiye heyy gidi günler heyy :D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 1-1MB ekran kartı 1gb harddisk 64ram(ilk aldığım bılg)Compaqdı hatta.. 2-nefes nefeseyede girmiştim ama cidden hatırlamıyorum. 3-Prince of Persiayı oynuodum:)[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyo...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 tam bi sene önce ekram kartım 4mb dı desem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 amstrad cpc 6128, siteyi hatırlamıyorum, kendi bilg. da oynadığım ilk oyun tubaruba, oynadığım ilk oyun muhtemelen river raid, multiplayer olarak quake 1 (world müydü neydi rakstaydı sanırım) bi de bi ihtimal modem üzerinden doom oynamış olabilirim. hatırlamıyorm[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Gameboy İlk Multiplayer Supermario serisi hıhms bu kadar şimdilik..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar