Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölücem heralde..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Helal olsun :)
Merak etme ölmessin bende daha önce 2-3 kilo mandalina yedim hiç bişe olmadı sadece miden bulanıo sora oda geçio...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
belki aşırı c vitamini ile coşan bünyenin ortaya çıkardığı saçma ve hiperaktif davranışlar serisi sayesinde ölünebilir. geçen de öldüm öyle, ordan biliyorum.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
atın ölümü arpadan olsun[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."

Öyle ya demokrasiye iktidara gelinceye kadar gereksinmeleri vardi. İktidara gelince demokrasi ayak bağı olacaktı.
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 24 Aralık 2004 21:48 tarihinde demiş ki:
kötüye bişey olmas :D

demedim mi? :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
Fareler uzerinde yapilan testler sonrasinda asorbik asitin (C vitamini) LD50'si 11900 mg/kg olarak bulunmus. Yani 65 kilo olsan 773.5gr asorbic asit alman lazim 50% olme riski icin. Mandalinanin 100gr'lik yenilebilen kisminda 30.8mg asorbik asit varmis. Sen 2 kilo mandalina yiyerek yaklasik 0.6gr asorbik asit alabilmissin vucuduna. Daha cok calisman lazim.

[Bu mesaj bayat tarafından 24 Aralık 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...