Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 merabalar şimdi normal buraya bişi yazınca bile yazdıklarım cok random bi şekilde adres çubuğuna gidiyor. yani bura-----(ya kadar yazıyorum) parantez içini adres çubuğuna yazmaya başlıyor ? touchpad kapalı bütün hotkeylere baktım bişi takılı değil firefox,chrome var ikisinde de durum aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 win8 mi ? eğer öyleyse win8 buglarından biri belli bi süre sonra böyle hata veriyor sistem geri almak gibi veya diğer kurtarma yöntemleri fayda etmiyor mecburen yeniden yüklicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Atma sakin format asdg sallamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 hayır sallamadım buna benzer birkaçtane var mesela sağ click touchpat kapalı olduğu halde yada banane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 win7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 keylogger atmışlar çare combofix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 mac'de de oluyor bana. touchpad'e carpiyordun elin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 combofixle tarattım hiçbişi çıkmadı dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 son 15 gündür download bile yok hani pcde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 editör heklemiş seni, gülüyor kıs kıs şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 firefoxta yardım > eklentileri kapatıp tekrar başlat diyip güvenli kipte aç düzeldiyse yüklü bi eklenti yüzündendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 bütün tarayıcılarda aynı durum var :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Yuklu olmayan bir tarayiciyi 0 dan yukleyip onla dene.Opera, safari vs gibi. Eger onlarda da ayni sorun olursa isletim sistemin yan basmis demektir sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 tab tuşun yapışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ya denedin mi safe modda açmayı? anladık hepsinde var fakat safe modda açtığında bu sorun olmazsa yüklediğin bir programdan kaynaklanıyor demektir.bi dene 10 sn ni alır .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar