Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Fenerbahçe 2-0 önde dk. 13 Selçuk dk. 15 Alex[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! [Bu mesaj Fistan tarafından 22 Aralık 2004 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 fener 2 oldu =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Adiyamanspor 1 - 1 Gaziantepspor Bursaspor 0 - 1 Istanbulspor Diyarbakirspor 1 - 1 Mersin Gaziantep BB 0 - 1 Malatyaspor Goztepe 0 - 1 Besiktas Karagumruk 0 - 3 Samsunspor Kayserispor 1 - 1 Genclerbirligi Konyaspor 3 - 0 Altay Mardinspor 1 - 1 Sariyer Rizespor 0 - 0 Kocaelispor 45' dk[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! [Bu mesaj Fistan tarafından 22 Aralık 2004 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ALEEEXXXXXXXXX 3-0 45+1 göztepe-beşiktaş ilk yarı 0-0 bitti yukarda yanlışlık olmuş süre geçti değiştiremedim. neyse bide sonucları yazarım olur biter.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! [Bu mesaj Fistan tarafından 22 Aralık 2004 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 uşakspor a alexin gol atmasına fazla mı sevindin ne?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ben takımımın her golünde sevinirim dyna. hem türkiye kupasında tur atlıyoruz onun coşkusu var :P[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Nobreee dk. 55 4-0 oldu.bende atardım o golü eheh. Nobreee dk. 69 5-0 Aha! nediyim ben bu nedim'e şimdiii dk.74 5-1 gol Nedim Mahmut'da gol attıya helal dk.80 6-1[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! [Bu mesaj Fistan tarafından 22 Aralık 2004 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 off çok oldu yine:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bizde gidip Uşakspor'a tavşan yaparız böle![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Fener-Usak maci 6-2 bitti mac stadin sartlari dolayısıyla bekledigim kadar guzel gecmedi ama ortada ezici bi ustunluk vardi tabiki ama ben biseyi anlamadim dakika +80 oyuncu degişikligi yapılacak oyuna giren oyuncu Semih cikan oyuncu Serkan... Boyle kotu bi sahada sakatlanma ihtimali oldukca fazlayken Alex gibi fener icin onemi cok olan bi oyuncunun hayla neden oyunda tutuldugunu anlamadim... Zaten skor oldukca net... Sacma bence...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Adiyamanspor 2 - 4 Gaziantepspor Bursaspor 3 - 1 Istanbulspor Diyarbakirspor 2 - 2 Mersin (Uzadı) Gaziantep BB 2 - 3 Malatyaspor Goztepe 0 - 1 Besiktas Karagumruk 0 - 3 Samsunspor Kayserispor 2 - 1 Genclerbirligi Konyaspor 4 - 0 Altay Mardinspor 4 - 2 Sariyer Rizespor 1 - 0 Kocaelispor Usakspor 2 - 6 Fenerbahce[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 tribünde galatasaray bayrağı wardı bizimkilerde görünce dayanamadılar herhalde atıwerdiler yine 6 tane[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 böylece manchester'ın 6-2 sini uşakta telafi etmiş bulunuyoruz :D[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 helal be usak'la manchester'i kıyasladin ya kralsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 töbe ya adam espriktende anlamıyo o kadar paranoya olmuş.[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi app-sendemi pk sın abi *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Hemen gideyim... *!Mizah bolumune gider...*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Ya sırf zemin yuzunden bi gol kactı top yere yapıstı sanki :) :)[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 [Bu mesaj nindalf tarafından 22 Aralık 2004 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bu arada uzatmalara giden Diyarbakırspor-Mersin İdmanyurdu maçını Diyarbakır Uzatmalarda 4-2kazandı. Diyarbakırspor 4 - 2 Mersin İdmanyurdu[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Trabzon macı nezaman baslıyacak cok güsel mac olacak gibime geliyo ....[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 show tv 17:00[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Zemin adam gibi olsaydı 10 golü geçerdik pirinç tarlası gibiydi saha ps: pirinç suya çok ihtiyaç duyar bu yüzden tarlaları bataklık gibi görünür[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 denizli'de geçti. B.B.Ankaraspor:1 - Denizlispor:2(Normal süre:1-1)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 antalya trabzon maçı da 5-1 trabzon üstünlüğüyle bitti. trabzonun gollerini tolga seyhan (2), adem koçak (2) ve mehmet yılmaz attı. antalyanın tek golü tanerden geldi[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Antalya boş takım deil bakmayın 5 yediklerine :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 walla biz yendik ya :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar