bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 yıl başı malum evdeyiz, film vs. ayarladım ama arada televizyonu açar bakarız diyorum. evde digiturk var ama 5 aydır bağlatmadım, mal gibi parasını ödüyorum. internette bir sürü site var canlı yayın izleyebildiğiniz ama 8 mb download ile bile düşük kalite + takılıyor. var mıdır bildiğiniz düzgün bir site izleyebileceğimiz?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 8 mb oldugu icin dusuk kalite degil onlar, yayinin kendisi dusuk kalite. Digiturk'u iptal edip Tivibu'ya para vermeye basla bence, netten izleniyor o. Yine HD degil ama idare ediyor yine de. O korsan sitlere arasi yuksek kalite yok ama.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ben tv izleyen biri değilim abi ondan aktive ettirmedim zaten sorum düzgün site var mı? hiç mi yok yahu...
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 paralı bu tarz hizmet veren bir şeyler var mı? geçen senede aynı şey oldu, televizyona bakalım falan diyecek sonra cebelleşicem. aylık hizmet alabileceğim bir şey var mı?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Tivibunun yayını SDden bile kötü yahu
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ya kalite o kadar önemli de değil asıl problem yayının takılıyor olması ben gelemiyorum 2013 yılında böyle şeylere
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Digiturk Play var, Tivibu dışında.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Tivibu'nun tasarim acayip iğrenç olmuş ya kulllanılmaz olmuş okadar kötü alternatif lazım :/
Öne çıkan mesajlar