Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bingildak said: yapısına göre düzgün bir mağazadan elbise vs. alabilirsin ben öyle yaptım şahsen, en kötü ihtimal gider değiştirir. yılbaşında bence bir hanıma çicek alınmaz ama karışmak gibi olmasın :p Abi bana 150 TL 'lik H&M çeki verdi kıyafet alamam o yüzden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 hatunlarla olan ilginç anılarımızı mı anlatıyoruz beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Yok bir konunun daha ırzına geçiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Theridone said: hatunlarla olan ilginç anılarımızı mı anlatıyoruz beyler? senin yok diye zoruna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 imamizerin kadinlarla birlikte olmasi yasaklansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Ridvan sen anlatma bari, zaten zor seviyotum insanlari. Insanlik disi hikaye anlatilmasin artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 abi bi kere başka bi hatunun beline sıçıyorum diye gircek biri gerçekten şimdi. bırakalım bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Lord_Argos said: bingildak said: yapısına göre düzgün bir mağazadan elbise vs. alabilirsin ben öyle yaptım şahsen, en kötü ihtimal gider değiştirir. yılbaşında bence bir hanıma çicek alınmaz ama karışmak gibi olmasın :p Abi bana 150 TL 'lik H&M çeki verdi kıyafet alamam o yüzden :( hediye çeki mi verdi hediye olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1512613_10151993410738159_1831456187_n.jpg al sana hediye gönder gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bi kere bi hatunun beline siciyorum iceriye baska bi hatun girdi agzi yuzu kan olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 AL İŞTE YAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Vingthor said: abi bi kere başka bi hatunun beline sıçıyorum diye gircek biri gerçekten şimdi. bırakalım bu konuyu yok artık o kadar değil ama bi keresinde hehe.. güldüm yine aklıma gelince. ya da neyse anlatmayım hehe ama çok komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kandan taniyamadim meger 1 saat once yuzune işediğim hatunun urik asite alerjisi varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Cicek bocek myve sepeti gibi salak seyler almayin abi. Gerci 100 liraya da ne alican abi. Lunapark bileti falan olur anca. Biraz daha yukselebiliyosan fashion brand bisiler al. Her kadinin olayi yani. En solcusundan en kapiyalistine kadar. Marc jacobsa acilmayan bacak gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 imamizer said: Vingthor said: abi bi kere başka bi hatunun beline sıçıyorum diye gircek biri gerçekten şimdi. bırakalım bu konuyu yok artık o kadar değil ama bi keresinde hehe.. güldüm yine aklıma gelince. ya da neyse anlatmayım hehe ama çok komikti. abi zonguldaklı dimi bu kızlar hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 hacı ben kindle aldım miiiis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 diil. istanbul bursa izmir dağılmış durumdalar. aranızdalar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 zonguldakliysa anlatmasina gerek yok zonguldakli dese yetiyo komik olmasi icin ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 para verdim ben alışveriş manyağı zira ne alsam sevmicek bide minyon seviyomuş minyonla beraber para kartı verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Tuba buyukustun zonguldakli abi. Agzinizi kirarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 esh hakli cok fakirseniz burberry'den anahtarlik fln alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kimse iç çamaşırı dememiş.. herkes mi utanıyor eşine/sevgilisine iç çamaşırı almaktan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Kadina ic camasiri alinmaz abi liseli misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Esh said: Kadina ic camasiri alinmaz abi liseli misin? alınır da yılbaşı hediyesi olarak alınmaz diyelim neden alınmasın abi liseli olmakla ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar