Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi kartı ile taksitli ürün alanlar dikkat

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Abi akbankta butun hesaplarim. Kart alicam, dedim wings black lazim 10k limitli.

Kart merkezinden aradilar yok sirket sizin mi, ne skime calisiyosunuz nasilsiniz chplimisiniz falan salak salak sorular soruyo. Dedim ki hesaplarima bak mal mal konusma, allahin koylusune trilyonluk kart cikiyo bu memlekette, cektirme bana butun hesaplarimi. Kadin peki dedi kapatti.

Ve karti vermediler.

Sonra subemi aradim, kadin nasil yalvariyo, dedi ki yanlislik olmustur cok ozur dileriz blabla.

Amk bu kart sisteminin. Hicbir tutarliligi yok. Basbakanin uvey ogluyum desen yiyecekler. Aylik gelirin ne diye soruyo, kontrol sansi yok. Tamamen sacma sapan bi sistem

abi akbank bana wings ister misiniz dedi, isterim dedim. access geldi, niye diye sordum, kazancınız yetmio dio lol. dedim get
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

cidden ben aylık gelirim 10 bin diye sallamıştım 1 saat sonra aramışlardı asfjlashf hiç kontrol etmiyorlar mı lan.

Simdi kart cik baktim 1750 lira limitli. Peki ilan dedim, girdim ekstra talepte bulundum sirf denemek icin.

Aradilar aylik geliriniz ne kadar diye, dedim 25k arti primler . Peki dedi kapatti.

Denemek icin 5k demistim, 10 saniye sonra yaptilar.

Saka valla ya
Sosyal ağlarda paylaş

bu taksit limiti çok saçma olmuş. sanane abi milletin taksit sayısından? illa insanları borçtan kuracaksan kredi kartı limitine bi tavan belirle,aylık kazancın çarpı bilmem kaç kat de geç. en fazla limite karış yani. adam yine 5 bankadan kart alıp 6 taksitle dünyanın borcuna her halükarda batar.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

bu taksit limiti çok saçma olmuş. sanane abi milletin taksit sayısından? illa insanları borçtan kuracaksan kredi kartı limitine bi tavan belirle,aylık kazancın çarpı bilmem kaç kat de geç. en fazla limite karış yani. adam yine 5 bankadan kart alıp 6 taksitle dünyanın borcuna her halükarda batar.

Var o limit de nasil uygulanacak?

Merkez banka karti sisteminin nasil calistigi ortada iste
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Telefonda kontratli alacaksin iste tcellden falan. Ona yonlendirmeye calismislar. Ama onun adi taksit olmayacak.

Leasing sistemini de kaldirsinlar amk. Millet 5 senede araba kiralayip sonra sahibi oluyo.

OLUR MU OYLE SEY !

yani iyice geçirecekler sdasdas

açılacak apple store da avcunu yalar artık lol
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

abi kredi kartı limiti aylık kazancın yarısı kadar filan olması lazım. çok net ve gaddar bir çözüm ama kimsede borç morç kalmaz.

ayrıca belki ekonominin bok gibi olduğunu görürler gerçek alım güçlerini görünce.

oha 50k limitli kk'nı yanımda taşımam ben.. ne o fakir gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...