Voys Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 HAHAHAHAHAAAH ABİ BU KADAR UNUTMUŞ OLAMAYIZ OYUNU JSFASASF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bi Magistr B yok tabi basinizda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Lord Magistr B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Dün daha erken bir saatte 30 kişi falan bastı kaleyi, bende yaya şekilde dışarda bakınıyordum, bizimkiler girdi, ve herifler kapıya yığıldı, stamina yüzünden 2 dk giremedim, beni de kesemediler, şimdi biz kiminle dalga geçicez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Oyunda başka adamlara değil bizim guilden olup bana saldıran kişilere öldüm bol bol. Kaleye gitmiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Beyler server'a girdim de, hiç hoş karşılanmadım. Gidin buradan pis patiler dedi biri ehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ben dedim asdhgsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 isin gucun itlik serserilik oktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 elbette. guilde bile girmedim hala sdfjnsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Nick neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bu arada efendi cocuktur oktar kısmetini kapamayim qanqa ajgsdfajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 yildirimokur said: Nick neydi ? terminator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Evet lan sendin hahahahaha -------------------- Abi stealth yok ya. Hayal kırıklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 tiLi said: Bİ DE ABİ ATSIZ PK YI NASIL KESEMEDİN MUHUSAUHFSHUFDSFMSDUIASHUDSAUJSANDXASFSXZDASXAFEAGVWBRvdbvrdwsgvrdwsZC vcdzs vcdxs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 loop said: Dün daha erken bir saatte 30 kişi falan bastı kaleyi, bende yaya şekilde dışarda bakınıyordum, bizimkiler girdi, ve herifler kapıya yığıldı, stamina yüzünden 2 dk giremedim, beni de kesemediler, şimdi biz kiminle dalga geçicez ? ahahahahahah kahkaha attim abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 30 kişi mi ???????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Yani ayıptır, sadece bizim guildi aşağılamayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 loop said: Dün daha erken bir saatte 30 kişi falan bastı kaleyi, bende yaya şekilde dışarda bakınıyordum, bizimkiler girdi, ve herifler kapıya yığıldı, stamina yüzünden 2 dk giremedim, beni de kesemediler, şimdi biz kiminle dalga geçicez ? sonra bi uyandin 9 olmus saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 rüya mıymış? hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 toggie said: AHAHAHAHAA lan olum senle beraber cozmedik mi zaten anahtar kopyalama olayını. sanki anahtarcı olucam diye geldin oyuna amk. lan olum bi dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Fistan said: Lord Magistr B lan bu adama ne hastaydım ha çekli sağlamdı oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Fistan said: bi Magistr B yok tabi basinizda lortum bu işe bir el atmak lazım. Saygılarımla The Evil Lord Drunkard >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 vayy :d saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 az kesmedim hepinizi umei kaihen[!] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar