Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Yarın ağva'ya gideceğim de yılbaşı için. yolu çok sallamamıştım toplu taşıma ile giderim diye fakat arıyorum sadece üsküdardan kalkan 139A otobüsleri var, 3.5 saat sürüyor heryerde dura dura, dolaşa dolaşa gittiği için. bunun başka alternatifi yok mudur daha direkt gidecek? daha kısa sürecek bir otobüs yolculuğu? arabam yok. tenk yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Sekse gidisin kolay olacagini kim soyledi evlat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 otobusle gidiyon iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ağvaya belediye otobüsüyle gitmek nedir ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi şehir içi olduğu için belediye olmasa da özel halk otübüsü ama aynen iettnin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 belediye otobüsleri daha iyi oluyor özellerden. yarım koltuga sıkış tıkış 3 saat gidersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ginaly said: ağvaya belediye otobüsüyle gitmek nedir ya ahahaha Ağva'yı hiç duymadım, ama çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ya benim sormak istediim başka özel otobüsler yok mu böle şehirlerarası otobüs gibi daha rahat biletini alıp gidebilecein ben çünkü bi ara şile ue o tarz bi otobüsle gitmiştim iettye ait olmayan. şimdi resmen googleda her türlü aradım, hepsi bu 139A ya yönlendiriyor, bildiin akbil basacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 var özeller üsküdarda yazanesi var 10tl mi neydi geçen yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Gaboo said: var özeller üsküdarda yazanesi var 10tl mi neydi geçen yaz herhangi bir internetten bilgi alabileceim bi yer var mı bununla ilgili? yine aratıyorum üsküdar ağva vs. diye hepsi 139A'ya yönlendiriyor da ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kalktığı yere git işte gösterirler en kötü korsan taksiye bin ağvaya iett mi var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mortis said: Gaboo said: var özeller üsküdarda yazanesi var 10tl mi neydi geçen yaz herhangi bir internetten bilgi alabileceim bi yer var mı bununla ilgili? yine aratıyorum üsküdar ağva vs. diye hepsi 139A'ya yönlendiriyor da ^^ dostum, şile'ye gidiceksin, ordan ağva otobüsü var... diğer türlü çok uzun sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Ağva deyince şu aklıma geldi: DEnizi çok dalgalı ya baya bi kişi öldü diye biliyorum Ağva denizinde, yolları da baya virajlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 gittim geldim . 3 saat 10 dakka sürüyuor yol, 139A IETT otobüsü fakat lüks otobüs adı altında bildiğin şehirler arası yolculuk otobüsü, mauvini vs de var. Rahatdı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Güzelmiş ozaman ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar