Wolas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bende gold satıyorum aynı zamanda hesapda satıyorum
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 şöyle dungeonlar- şehirler vs marklı full runebook satan/veren olsa..
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 1m gold + 570k lık cove girişinde denize nazır villa isteyen olursa mesaj atsın makul rakama bırakıcam hesap satmanın anlamı yok değersiz zaten hesap denilen şey serverda.
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 parayla mı satıcan terbiyesiz. bana ver işte evi sdfs
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 elektrik faturasını çıkarmak gerek 1 hafta 3 pc çalıştı adsasd
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 accountu sat olm 1m goldla birlikte işte. evi bana hediye et sdfs
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 kim neden alsın abi accountu karakter dediğin 1 günde kasılıyor zaten asdasd
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 satılmazsa kalıcı oynayanlara bırakıcam zaten
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 3m para re-name deed dark mid ostard gm alchmy tailor tinker mage gm mage ins parry eva poi resist medit gm fenc taktic heal anatomy mage medtit poison resist gm stealing mage hide stealth snoping gm mf fencs tactic parry anatomy resist heal satılık
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 guild korumalı bol aksiyonlu kale yanında yazlık evi de var craft charlar ve kale içindekiler cabası ciddi teklifler gelsin porche boxerla takas yapabilirim ^^
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 bingildak said: satılmazsa kalıcı oynayanlara bırakıcam zaten sen inandın mı patiden birinin alcağına. şuan iki gün ins macro bıraksan 1m yapıosun ztn sfsd. ondan evi bana bağışla sen para kasmaya üşeniyorum sdfs. kalıcıyız
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 inanmak inanmamak değil abi bel bağlamıyorum ki yazıyorum soran olursa bakarız, olmazsa bırakıcam dedim zaten
Voys Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 bırakmayın olm nıe bırakıosunuz? bana 1.5m verebılırsınzı ama o sorun olmaz. moriarty nin öldürdüğüm freiser ından almam lazım hmen bı tane daha ojasfjas
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bingildak said: satılmazsa kalıcı oynayanlara bırakıcam zaten he iyi evim oluo yani. aman güzel güzel kaldırma yeri de iyi evin marklı fln. asdsakldja
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Wolas said: 3m para re-name deed dark mid ostard gm alchmy tailor tinker mage gm mage ins parry eva poi resist medit gm fenc taktic heal anatomy mage medtit poison resist gm stealing mage hide stealth snoping gm mf fencs tactic parry anatomy resist heal satılık rename deed'i bana hediye etmeyi dusunur musun :)
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 hırsız char çok cazip gözüktü gözüme de diger charların resmen oyunu bırakma nedenini acıklıyor :) Wolas said: 3m para re-name deed dark mid ostard gm alchmy tailor tinker mage gm mage ins parry eva poi resist medit gm fenc taktic heal anatomy mage medtit poison resist gm stealing mage hide stealth snoping gm mf fencs tactic parry anatomy resist heal satılık
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 NolaxThensbane said: guild korumalı bol aksiyonlu kale yanında yazlık evi de var craft charlar ve kale içindekiler cabası ciddi teklifler gelsin porche boxerla takas yapabilirim ^^ runebookumu geri ver bari
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Voys said: bırakmayın olm nıe bırakıosunuz? bana 1.5m verebılırsınzı ama o sorun olmaz. moriarty nin öldürdüğüm freiser ından almam lazım hmen bı tane daha ojasfjas sen ne zarar ziyan adammissin
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 fresian verdik 5 dakika içinde öldürmeyi başradı abi sdlfsd
Leopoldin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 1m, 10m, 100m, gold alinir uygun fiyatlar sunuldugu surece..
Öne çıkan mesajlar