Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Selam patiler Bunlardan bi tane almaya karar verdim netten sipariş vericemde 13 inclik bitane bakıyorum. Şu sitede buldugum yeni mi eski model mi anlayamadım model numarası 2013 görünüyor fakat hd graphics 4000 demiş mesela gecen seneye ait o http://www.bimeks.com.tr/urun/128660/apple-macbook-air-md760tu-a-.aspx bildiginiz hızlı yollayacak bir site varsa bugün sipariş vermeyi düşünüyorum help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Apple store Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Eski model o, sunu al: http://store.apple.com/tr/buy-mac/macbook-air Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kaç günde gelir ki app storedan istesem birde yapılandırmada kesinlikle şunu yap dediğiniz bir şey var mı? yoksa direk siparişi basıp geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Eger paran var SSD'yi 256 al. CPU'yu arttirmaya gerek yok, eger Adobe programlariyla ugrasmayacak ya da yazilim gelistirmeyeceksen ram de o kadar gerekli degil. SSD sart gibi ama. Bir de Apple TV cok iyi gidiyor yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 gerge ailemizin en iyi dostu hehe teşekkürler aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 6 ay sonra yenisi çıkacak bunun. retina olsun ekran artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 geldi bu 1 gün içerisinde alet fena iyi şarj süresi falan ateş ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ram'i 8 almışsındır umarım, çünkü ramler upgrade olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 GERGE said: Bir de Apple TV cok iyi gidiyor yaninda. gerge 2 sorum var 1. apple tvyi 2. monitör olarak kullanabiliyo muyuz? 2. ve mac'ten görüntüyle beraber sesi de aktarabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 1 kullanabilirsin 2 atarsin ama tavsiyen film dizi izlemek icin air video air play e gore cok daha iyi sonuc alirsin Gerci onu yapabilmek icinde iphone ipad birsey lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 jacabo said: 1 kullanabilirsin 2 atarsin ama tavsiyen film dizi izlemek icin air video air play e gore cok daha iyi sonuc alirsin Gerci onu yapabilmek icinde iphone ipad birsey lazim daha iyi sonuç derken? 1080p film izlemek istiyorum macten apple tvye işte kablosuz. olabiliyosa süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Evet ve evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ben air aldım hd 5000 olandan 2300e mi nne tl valla tahminimden iyi virtual box kurup kali linux kurdum sürekli açık hearthstone oynuyorum aynı anda arkada 2000 tane browser sekmesi açık kasmıyor kasma en önemliside ses yok alette 10 gündür fln açık fan yok sanırım alette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Bu arada tavsiye, eğer çantada falan taşıyorsanız çok ağzına kadar dolu çantada taşımayın, tuşlar ekranı çiziyor. Ya ekran koruyucu filmlerden takın ya da mikrofiber bez koyun klayve ile ekran arasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Macbook cantsi var bende, sundan: http://www.be-ez.com/en/le-vertigo-us-edition.html 11" modelinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Çanta güzelmiş, nereden aldın ve fiyatı ne kadar acaba? Bende bundan var http://www.amazon.com/LAPS-113-13-3-Inch-Laptop-MacBook-Display/dp/B004NY9UW8 Bir de sırt çantası kullanıyorum evrakları falan koymak için. işte alüminyum kasası olduğundan dolayı en ufak basınçta direkt olarak esniyor o da tuşların ekrana baskı yapması ile sonuçlanıyor. Eğer biraz araştırısanız bir çok kişi de aynı problemden şikayetçi olduğunu görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Elmasepeti'nden aldim. Fiyatini hatirlamiyorum hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 arkadaslar yeni konu acmayayım dedim ve burdan soruyorum, apple'ın kendi sitesinden ögrenci olmamama ragmen alışveriş yapabiliyor muyuz? ordaki ögrenci indirimi espirisi nedir ? kontrolünü nasıl saglıyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Öğrenci kimliğiyle sağlıyorlar kontrolü. Bu arada air'a çanta olarak aşağıdakini aldım ben. http://www.hepsiburada.com/liste/targus-tbt242eu-cammeo-133-141-siyah-notebook-ultrabook-cantasi/productDetails.aspx?productId=bs41731&categoryId=676&SKU=BS41731&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbs41731%26fh_lister_pos%3d10%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dtargus%252f50.0%253cactual_price%253c100.0%26fh_refview%3dsearch Sadece macbook ve 1-2 evrak taşıyacaksanız çok iyi. Bayağı kalın ve korunaklı çanta. Yürürken elinizden düşürseniz veya sağa sola çarpsanız bir şey olmuyor, öyle düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Hafıza problemini sd kart ile çözmeyi düşündüm de, şöyle çok pahalı olmayan 100-200 tl bandında 64 gb civarı sd kart düşünüyorum da. Önerebileceğiniz bir model ve marka var mı? Hatta steam'i falan ona yükleyip, oyunları ona falan yüklemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Macbook pro için bu : Turuncu ram, kırmızı işlemci.Almadan önce bir daha düşünün.Sonrada upgrade ederim ram takarım olayı yalan bu aletlerde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 RAM'i kast etmiyordum ki zaten sd kart ile RAM ilişkisini nasıl kurdun anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 sd karttan steam falan gibi seyler olmaz. Belki dosya yedekler, tasimak icin kullanilir, muzik , fotograf v.b. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Generic yazdım onu posta bakan aydınlansın hesabı. Bendeki aletin sd card hızı Speed: Up to 5 Gb/sec .Tabi bu okuma mı yoksa yazma mı bilemedim.Bu hıza uyacak bi sd card bulmak lazım. Burada da konuya parmak basmışlar. https://discussions.apple.com/thread/5285358?tstart=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar