karatan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Arkadaşlar guild action olarak aktif mi? Mic. ile takılıyor musunuz hala? Ben fisher ve hazineci haricinde kasılabilecek hemen hemen her türlü actionel charı kastım ve item konusunda kendi yağımla kavrulabiliyorum. Şimdi oyundan tek beklentim beraber pvm pvp yapabileceğim bir guild bulmak. Ben buradan aldığım gaz ile oyuna geri döndüm o nedenle bu forumda da çok tanıdığım olmamasına rağmen sizlere katılmak istiyorum. Pvp konusunda öyle aman aman bi numaram yok. Poi sokar im mporla kovalarım :) Warlock isem de spear/qstaff/halbertle :) Durum bu arkadaşlar eğer size de uygunsa 3 warlock 2 mage 1 tamerden oluşan mini ordumu sizlere dahil etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 wala ben guildden cıktım. from abyys guildine girdim.özellikle geceleri ventten güzel action dönüyor. aktif guildler var 5-6 kadar birine kapağı at.actionun tadını cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 öyle de tadı çıkmıyor valla. 20 kişi tek adama falan dalıyoruz meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 FROM ABYSS pk guildimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 From Abyss serverın en les guildi forumlardaki referansları gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 from abyys pk guildi değil ama herkezin 2 charı var actionluk.ama çoğunluk pk charlarla takılıyorlar. 2haftadır falan oyuna pek gıremıyorum bende. leş meş ama 2 hafta öncesıne kadar vakit geçiriyordum.tek yada vasat guildde takılmaktan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 gelinde şu guildi devredeyim brit bankada bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 somon. bilgini güncelleyeyim. guild stone ve kale uçtu bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar