toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bu arada thief kasmaya yeltenen var mı? skill gain cok mu les?
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 toggie said: bu arada thief kasmaya yeltenen var mı? skill gain cok mu les? snoop kasmaya çalıştım, çok çok yavaş değil ama şu var, 3 point alana kadar 3 kere crim oldum. 2 acc karşılıklı snoop macrosuna bırakırsak kasabilirim ben
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 valla dün gece hiding ve stealth'i 100'ledim ben. bugun de isten donunce mage, eva, medi hallederim. gece de snoopa bırakırım. snoop makroya bırakılıyor di mi? last object ile makroya bırakırım. cantayı kapatmak gerekmiyodur herhalde.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 yok yok macro direk last obj. gece birer karakter bırakalım madem öyle. tabii ben girebilirsem. hmmmm aslında gece girmeyecek birisi kalede karakter bıraksa online, ben de sen de o karakterde kassak iyi olur. arada maden toplayayım desem o karakter de aynı acc çünkü edit: olmadı suark ın karakteri koyarız gece kaleye :D
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bırakanlardan biri bana da char devretsin allah rızası için
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 toggie said: valla dün gece hiding ve stealth'i 100'ledim ben. bugun de isten donunce mage, eva, medi hallederim. gece de snoopa bırakırım. snoop makroya bırakılıyor di mi? last object ile makroya bırakırım. cantayı kapatmak gerekmiyodur herhalde. ben yüzlicem onu bugün eve gidene kadar sen 2 skil daha yüz olur :D
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Dworgian said: yok yok macro direk last obj. gece birer karakter bırakalım madem öyle. tabii ben girebilirsem. hmmmm aslında gece girmeyecek birisi kalede karakter bıraksa online, ben de sen de o karakterde kassak iyi olur. arada maden toplayayım desem o karakter de aynı acc çünkü edit: olmadı suark ın karakteri koyarız gece kaleye :D işte bu yüzden 4 tane accim var
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 4 acc olur da abi ben üşeniyorum virtual vs kurmaya etmeye
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ben laptop'ta bırakırım ikinci accounttan bi charı. ama once desktop'ın kilitlenme sorununu cozmem gerek.
hunty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Client orjinal server mi oluyor yoksa editli mi exe? Yoksa farkli bir launcher mi kullaniyorlar? Ozellkikle IPy icin sordum.
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 clasik uo olacak pc de sonra onların launcherını ındırıyorsun o skeıl baglanıyorsun oyuna
elesso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 toggie said: ben laptop'ta bırakırım ikinci accounttan bi charı. ama once desktop'ın kilitlenme sorununu cozmem gerek. benide alın yanınıza pls
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 beni de alsanıza guilde nereye gelicem?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 HotLine said: lan hic online yok ya Aslında var ya, şehirlerde dolaşırken sürekli birilerine denk geliyorum ama guild chat'ten bişiler yazınca cevap yok :(
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 aynen, guildden yazınca nie cevap vermıonuz olm
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Root, devrimle alayım dedim gene olmadı. Gmlik catze de degil sendeymiş, gece devrediver sunu bana. Ayrıca oyunu bırakıp da thief charını bizden esirgeyenlere, aşkolsun.
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ya catzede ya wolasta olacaktı. fransuxada da var. ifşa ediyoruz
Catze Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ben de yok thief namussuz muyum ben, şerefimle aç aç dağ bayır geziyorum anca
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 thief kasacak varsa bende 60 steal bir karakter var. kalede mi biraktim hatirlamiyorum ama en kotu bir gate acarsiniz, gece makroya birakirsiniz.
spompas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Pyro said: Root, devrimle alayım dedim gene olmadı. Gmlik catze de degil sendeymiş, gece devrediver sunu bana. Ayrıca oyunu bırakıp da thief charını bizden esirgeyenlere, aşkolsun. Devretme olayı yokki oy vererek yapıyorsun benim 2 karakterimide catze yapmıstım şimdi sana basıyorum
Öne çıkan mesajlar