Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kubat Damage: Raid ve Pvp

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:

bu arada thief kasmaya yeltenen var mı? skill gain cok mu les?

snoop kasmaya çalıştım, çok çok yavaş değil ama şu var, 3 point alana kadar 3 kere crim oldum. 2 acc karşılıklı snoop macrosuna bırakırsak kasabilirim ben
Mesaj tarihi:
valla dün gece hiding ve stealth'i 100'ledim ben. bugun de isten donunce mage, eva, medi hallederim. gece de snoopa bırakırım.

snoop makroya bırakılıyor di mi? last object ile makroya bırakırım. cantayı kapatmak gerekmiyodur herhalde.
Mesaj tarihi:
yok yok macro direk last obj. gece birer karakter bırakalım madem öyle. tabii ben girebilirsem.

hmmmm

aslında gece girmeyecek birisi kalede karakter bıraksa online, ben de sen de o karakterde kassak iyi olur. arada maden toplayayım desem o karakter de aynı acc çünkü

edit: olmadı suark ın karakteri koyarız gece kaleye :D
Mesaj tarihi:
toggie said:

valla dün gece hiding ve stealth'i 100'ledim ben. bugun de isten donunce mage, eva, medi hallederim. gece de snoopa bırakırım.

snoop makroya bırakılıyor di mi? last object ile makroya bırakırım. cantayı kapatmak gerekmiyodur herhalde.

ben yüzlicem onu bugün eve gidene kadar sen 2 skil daha yüz olur :D
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

yok yok macro direk last obj. gece birer karakter bırakalım madem öyle. tabii ben girebilirsem.

hmmmm

aslında gece girmeyecek birisi kalede karakter bıraksa online, ben de sen de o karakterde kassak iyi olur. arada maden toplayayım desem o karakter de aynı acc çünkü

edit: olmadı suark ın karakteri koyarız gece kaleye :D

işte bu yüzden 4 tane accim var
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
HotLine said:

lan hic online yok ya

Aslında var ya, şehirlerde dolaşırken sürekli birilerine denk geliyorum ama guild chat'ten bişiler yazınca cevap yok :(
Mesaj tarihi:
Root, devrimle alayım dedim gene olmadı. Gmlik catze de degil sendeymiş, gece devrediver sunu bana.

Ayrıca oyunu bırakıp da thief charını bizden esirgeyenlere, aşkolsun.
Mesaj tarihi:
Pyro said:

Root, devrimle alayım dedim gene olmadı. Gmlik catze de degil sendeymiş, gece devrediver sunu bana.

Ayrıca oyunu bırakıp da thief charını bizden esirgeyenlere, aşkolsun.

Devretme olayı yokki
oy vererek yapıyorsun
benim 2 karakterimide catze yapmıstım şimdi sana basıyorum
  • Yeni Oluştur...