Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Uzerine 20" cakma turbo jantlari, komple fume film kaplama
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 tuvalette para siciom zaten yok murcielago
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Bu makineyi 50 ye yaparim sana, izmirde vajinismus olursun
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 paramecium said: Selam, Ahan da jantları büyük, 2 dane eksozt, fiber tampon dudakları... hayır daha ne istiyorsun ki :D 2.TSI 200 küsür beygir, dizel desen 2bin motor 184beygir... Abi anlayamıyorum sizi! Bagaj ikiz yatak da alıyor :P Tam bir "aile olma" arabası!!! Saygılar. senin dedigin model turkiye de yok sanirim skoda'nin sitesine baktim da en fazla 1.4tsi 140 beygir var
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bir gün arkamda sudyensiz bir kız taşımızdım bir sarılmıştı bana hayatımın en büyük heycanı idi
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 1.2 70 hp polo bile ferrari olur o an.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ama motor olan hangisi ben onu bilemedim.
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 senko said: ginaly said: huzur bundaymış. 250 torkunu yidiğim http://www.leonoc.com/main/wp-content/uploads/2013/02/009-h-SEAT-LEON-SC-STYLE.jpg la bunlarin arka koltuklar nasi haci oturmalik yer var mi? cupra'ya baktiydim ben de onun resmen iptal arka koltuklar, on koltukla bitisik gibi bisi. gerci arka koltugu kim ne yapsin sdf nabcan olum arka koltuğu. gerçi zaruriyetten geçen gün 5 tane sap (ki çok nadir buluşurum saplarla, yanlış anlaşılmasın), kiloları 85-105 arası, birinin boyu 195. sığıştı arkaya 3ü. ıhlamurdan barbarosa bağlanan yokuşu kösülmeden çıktım.
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Selam, Kaç motor ki o yokuşu çıktın bununla... ve bir de akşam trafiği olmadna yardırıp mı çıktın :P Saygılar.
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 cok buyuk ihtimalle dsg tdi dir. o vites oraniyla cok zor degil dur kalk da olsa.
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 he 1,6 tdi. yok tıkalı değildi ya.
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ama yardırmaca yok. şu ana kadar 45 derecelik otopark çıkışı dahil hiç kösülmedi maaşallah. ama yakıt deposundan ses geliyor sdfsd
GEd Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Almanya'da bilen vardır otobana çıkarken bir süre hızlanmanız için ekstra şerit vardır, 100 metre falan sürer. O bölgede hızlanır otobana 120-130 la falan girersniz ki arkadan geleni yavaşlatmayasınız. Otobanda minimum hız en en ağır vasıtada zaten 90 dır. En ağır tırlar hızı 90 a sabitleyip giderler. Çoğu zaman o hızlanma şeritlerinden düşük vitesle bile 90 ını aşıp çıkamadığım için arkadan gelen kamyonların tacizlerine ve sollamalarına maruz kalıyorum ben 1.2 araçla. Daha sonrasında tekrar hızlanıp bu kamyonları solluyorum falan. Sollamam zaten 1-2 dakika sürüyor. Bu duruma "Fillerin yarışı" diyerek dalga gecer hatta almanlar. Baya bir tır sürücüsü 1.2 araçların kurbanı oluyor. Alet 110 dan sonra anca biraz biraz adam oluyor. 110 a kadar nice kamyonları tır şöförlerini delirttim. Arabayı değiştiricem az kaldı ama :) Boxster, cayman ve 911 sonrasında ne zaman kendi araçıma binsem bir kamyona binmiş gibi oluyorum. Vites kolu gözüme 2 metrelik devasa kamyon vitesleri gibi geliyor. Şöyle hissediyorum hep :
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 olm porsche de mi ne biyerde calismiyormuydun sen alsana guzel bi araba kendine almanya da 1.2 motor ne lan
GEd Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Acemiydim ondan aldım. Hayatın acemisiydim hatta :) Yolları falan böyle olduğunu bılmıyordum. 22 bin km oldu 0 araç. 160 la en sağ şeritte gidiyorum. Değiştiricem işte bakınıyorum şimdi.
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 benim yegane kucuk motor maceralarım istanbul parkta :S onlar da topicin konseptine ters
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 HAHAHAHHAHAHHAHAH Buluvıfa çok güldüm SeaGle said: paramecium said: Selam, İstanbul trafiği için İskandinav tasarımlarını beğeniyorum ben. Scania V8 16.4 litre V8 euro6 730HP @ 1900rpm 3500Nm @ 1000-1400rpm 12+2 vites http://www.scania.com/images/13024-003_small_tcm40-395314.jpg http://www.scania.com/_system/img/highres/182927_highres_10205-079.jpg Tek silidiri benim motor hacmimden büyük :P koltukları da benimkilerden daha havalı :( Buna bir de turbo "tısslayıcı" taktın mı havasından geçilmez! Eğer rampada önümde kalanınız olursa arkadan dayanırım, sorun olmaz :P Saygılar. AHAHAH Bununla ilgili şöyle bi anım var. Ev arkadaşım sikirokko almıştı. Bayılıyo o "tıslama" hedesine de. Ben de o zamana kadar tıslama diye bi olay olduğunu biliyorum ama mekanizmasını bilmiyorum. Anlatıyo bana hani böyle çuf çuf yapıyo diyo. Tamam hacı ama bilmiyorum nasıl bulucaz diyorum. Atladık arabaya gittik sanayiye, çuf çuf arıyoruz dghsdfhfd. Sonra bi vw'ci bulduk, adam buluvıf dedi şu kadar para falan filan. Sonra ben o buluvıfın blow off olduğunu öğrendim araştırarak sfgbhfdhb -Alakasız telafuz hikayesi 2- Geçen gün vestele gittik benchmark toplantısına. Zaten vestelin bin tane binası var, girdik birine. GÜvenliğe sorduk. Abi sizin vestel hayat fabrikasına gitmeniz lazım dedi. Koca manisa sanayisinde vestel hayat fabrikasını aradık. Neden sonra onun Vestel High-End olduğunu öğrenince 1 araba insan hemen bursa'ya dönsek mi diye çok düşündük sdgfd -Alakasız telafuz hikayesi 2-
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 senko said: olm porsche de mi ne biyerde calismiyormuydun sen alsana guzel bi araba kendine almanya da 1.2 motor ne lan Ferdinand Porsche mezarında ters dönüyor. Hnai normal işçi olsa neyse. Argede çalışıyor herif.
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ondeki araca yapisip sonra onun roketlemesiyle agziniz acik bakakaldiginiz oldumu sizinde ?
manve Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ehliyeti yeni almistim, o zamanlar motosikletlere falan duskun degildim, ne nedir bilmiyorum. Onumuzde bi tane naked gidiyordu. Biz de buna selektor yapip sag seride gec de gidelim kulustur diye bagirdik. Oyle der demez adamin onumuzde bir gazlamasi vardi. Herkes camini kapadi ve 2-3dk konusamadi.
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Arabalarla aram yok hala ehliyet falanda almadım kullanmam araba falan. Fakat ömrüm boyunca asla unutmayacağım tek anım var, 1.3 dizel bir araba vardı arkadaşta markasını şimdi hatırlamıyorum. 1 kişi sürücü , yanında ki koltuk 2 kişi , arkada 5 kişi + 1 kişi bütün 5 kişinin sırtına uzanmış şekilde arka koltukların arka camla birleştiği o küçük alana sığmış durumda , toplam 9 kişi binmiştik. Araba düz yolda bile gidemez sanıyoduk ama baya baya aldı götürdü , boğaziçi üniversitesinden başladık indire indire kadıkoye kadar geldim ben. 9 kişi hali hiç yokuş çıkmadık ama bi 6 kişiyken falan çıktık , belliydi 9 kişi çıksak çıkamazmışız. Bu arada bu adamların tamamı amerikan futbolu antremanı çıkışı gelen 100 kg civarı insanlar.
Öne çıkan mesajlar