senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 luthiere goturup sap/entonasyon/kopru ayarlarini yaptirdigimizda hala teller perdelere degip cazur cuzur sesler cikariyorsa o gitar olmusmudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 kopruyu hayvan gibi yukselttim simdi ama dunyanin en rahatsiz gitari oldu sanirim sabit kopru bu arada tune-o matic'lerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Kendi kendine akord yapanlardan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 yok ya bildigin sabit kopru su les paul'larin ustunde olanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 senko said: kopruyu hayvan gibi yukselttim simdi ama dunyanin en rahatsiz gitari oldu sanirim sabit kopru bu arada tune-o matic'lerden Sap eğilmiş reis gg olmuş. Duvara dayamışsındır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 tonepros'tu benimki sanirim gitar cort kx5 omrunu tatamladi galiba bu alet ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Sequo said: senko said: kopruyu hayvan gibi yukselttim simdi ama dunyanin en rahatsiz gitari oldu sanirim sabit kopru bu arada tune-o matic'lerden Sap eğilmiş reis gg olmuş. Duvara dayamışsındır muhtemelen. benim de tahminim bu hep duvara dayali durdu yillarca o yuzden sap gg oldu luthier bile oturtamadiysa bence de gg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 sap egikligini kurtarmanin bir yolu yok degil mi? varsa bile astari yuzunden pahaliya kacar heralde taa zamanidna 400tl'ye almistim oyle ahim sahim bi gitar degildi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 msj atıyom ne iplemiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 senko said: Sequo said: senko said: kopruyu hayvan gibi yukselttim simdi ama dunyanin en rahatsiz gitari oldu sanirim sabit kopru bu arada tune-o matic'lerden Sap eğilmiş reis gg olmuş. Duvara dayamışsındır muhtemelen. benim de tahminim bu hep duvara dayali durdu yillarca o yuzden sap gg oldu luthier bile oturtamadiysa bence de gg :( Sehpa al bir dahaki sefere sapa sağlam yıllarca durur. Yada case dicem ama iyi bir case bir gitar parası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 senko said: sap egikligini kurtarmanin bir yolu yok degil mi? varsa bile astari yuzunden pahaliya kacar heralde taa zamanidna 400tl'ye almistim oyle ahim sahim bi gitar degildi zaten Hiç uğraşma derim. Deymez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Llama said: msj atıyom ne iplemiyon bakiom 1sn salondaydi telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Sequo said: senko said: sap egikligini kurtarmanin bir yolu yok degil mi? varsa bile astari yuzunden pahaliya kacar heralde taa zamanidna 400tl'ye almistim oyle ahim sahim bi gitar degildi zaten Hiç uğraşma derim. Deymez. hmm o zaman bi les paul yakisir bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paraya kıyıp daha iyisini alman için bahane işte. http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=4657&gid=203 Şundan alırsın bir de, ben bas için aldım, inanılmaz iyi. Ama sap destekli bir şeyler alıcam herhalde, sağlam dursa da kıyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 senko said: luthiere goturup sap/entonasyon/kopru ayarlarini yaptirdigimizda hala teller perdelere degip cazur cuzur sesler cikariyorsa o gitar olmusmudur? iki ihtimal var. ya lütier yapmamış/yapamamış yada fretler aşınmış. yeni fret çaktırabilirsin yada törpülenerek de halledilebilir fretler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 lutierin yapamama olasiligi az yillarin gitar tamircisi cunku angarada fredleri asindiracak kadar da calmamisimdir ya asinmis gibi gozukmuyor bir de, bu gozle gorulebilir bisi mi bilmiyorum tabi de adam de dedi, sapin durumu cok kotu elimden geldigince yaptim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 istediklerine yanıt vermiyorsa ölmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 reismler http://i.imgur.com/aDzJcPx.jpg http://i.imgur.com/4ixFYQ5.jpg http://i.imgur.com/XCRM5WD.jpg http://i.imgur.com/RgeyHJa.jpg http://i.imgur.com/cmjYrHE.jpg bilmiyorum burdan ne kadar anlasilabiliyor sap egriligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Abi koca koca adam oldunuz işiniz gücünüz var, 400 TL'lik emektar cort çalmak komik geliyor bana. 15'lik amfi vardır bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 abi belki 8 sene once alindiydi bu. yeni gitar alsam 400'luk cort almam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 sap zaten uzunlamasına truss roddan eğilip bükülebilen bişey istenen kıvamda. enlemesine yamulmuşsa bilmiyorum ama onun için dengesiz yamuk bi şekilde duvara yaslaman üç bas tel takılı alt telleri boşta olması felan lazım. bend yaparken de tel normal tellere değerkende aşındırıyo fretleri eritşyı. bazı fretler çok aşınıyo bazıları az. dengesizlik olup cızırtı yapıyo. normalde orta sıklıkta kullanılınca 3 yılda bir değiştiriyolar. gerçi lütier düşünmüştür onu ama genede sor fretlere zımpara yapsak düzelirmi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 telefon ampul isignda les cekiyormus yalniz onu fark ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Kendine yeni yıl hediyesi olarak 50lik bi amfi + Gibson Les Paul al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 50lik alip napcam evi mi yikcam sdf ama yilbasi hediyesi olarak bi les paul alasim var hakketen ama iste les paulu haketcek kadar calamiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 senko said: 50lik alip napcam evi mi yikcam sdf ama yilbasi hediyesi olarak bi les paul alasim var hakketen ama iste les paulu haketcek kadar calamiyorum :) boyle en cok zorlayan neler calabiyosun merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar