huun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=QoNpD5ZSe-U blackberry'den win 8'e geçtim, gelen arama ekranında isim yazıyor firma falan yazmıyor. serkan serkan diye birisi arıyor, ne bilim lan ben kim serkan serkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 çok kötü bi telefondan, kötü bi telefona geçmişsin. senin için bir upgrade bu, memnun olmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 http://img.youtube.com/vi/ZVjD88w3b_k/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Helal wp candir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 hll spr dvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Ben de Lumia 1520 yi bekliyorum wpye geçmek için. Var mıdır başka sıkıntısı market kalabalığı hariç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Wp olmasi yeterince buyuk bir sikinti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 KHaRoN said: http://img.youtube.com/vi/ZVjD88w3b_k/hqdefault.jpg Su cocuk da buyuyunce ne cirkin bir adam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 küçükken çok tatlıydı çünkü di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bb ne vardı? q10 z10? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 baksana su bakislara endama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bence android iostan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bende çok sıkıntı yaşıyorum şirket ismi vs yazmamasından. rezalet bir durum yani,calander dada çok eksikler var. onlar haricinde genel olarak memnumum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 hafızanızı geliştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 office entegrasyonu güzel olmuş, gayet kolay ve faydalı kullanılabiliyor. henüz çok araştırmadım ama pc outlook ile telefonu sync etmek çok verimli değil, kısıtlamalar var bir sürü. çağrı ekranını adam edip pc'deki outlook ile eş zamanlı adam gibi kullanabilsek tam süper olur. blackberry de fana değildi. işimi gayet iyi görüyordu ama hiç gelecek vaat etmiyor. yol yakınken kaçayım dedim. pişman değilim kararımdan, sadece şirket adı yazmamasının şokunu atamadım üstümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 chrome said: bence android iostan daha iyi AHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 şorme kırk yılın başı doğru bir laf etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 koyun delisi miyim lan ben. manyagin soyledigi seye bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 android mi puhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar