bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 gökhan evrim geçirmişsin lan sadasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 hahah yok be hala aynı karadeniz uşağıyım. sadece o fotoda uyuorum. hala uyuorum aslında çoğu fotoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Gökhan hala yeni evime gelmedin, bak buradan yazıyorum ki utan artık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Gökhan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 wow oynayasım geldi, 5 saniye sonra da gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 videoyu izlerken 1. dakika utancımdan kapattım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Vidyoyu skipleye skipleye izlerken bile omurilik soganim sizladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 deadwoll said: 5k golduna iddiaya girerim ki yorum yapanlar AKP'ye oy vermiştir, sıradakiler de gezide biber gazı yemiştir. Biz bu arada çıktığı sabah Bakırköy'den aldıydık; dışarıda 50 metre sıra vardı ben de mikerim diyip dnr'ın içinde sıraya kaynak yapmıştım. burning crusade kuyruğunda ben de vardım lan o sabah, meydandaki dnr. hayatımı silktiğim yıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Jim_E_Rustler said: 7 yıl önce d&r pati eventinden fotomuzu buldum inanıp. http://i.imgur.com/LSH4yLU.jpg dkljasda ben çektim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bi de bana nolifer diyolardı gerçi ben de baya noliferdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Sen WoW'u sosyal olarak oynamayan tek heriftin abi. Her classın, ırkın lvl 70i vardı. İgrencsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 benimde vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 saerosun 300 gündenf azla galiba wow playedı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 saeros I'm glad you have a life now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 wotlk kuyruğundaydım ben de etilerde, kuyruğun önlerindeydim collector's edition ile çıkarken veletlerden biri offf önümden geçiyor almış yaa ühühühü diye zırlıyordu telefonda good times bir de kuyruğa dadanıp siz oyuncaklarınızla uğraşırken biz sokaklarda yaşıyoruz diye atarlanan dilenciler vardı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Sparkcaster said: saerosun 300 gündenf azla galiba wow playedı ya 600 falandı en son haziran ayından beri temizim çok garip bi his Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 600? wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi ben 600 saat sigara içmemişimdir naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar