Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow exp d&r çıkışı gece kuyruğu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler tbcde sanırım bi d&r kuyrğu gösteriyorlardı etiler olabilir orada bi çocuk vardı bi warcaft karakterinden alıtnı falan yapmaya kasıodu böle efektli mefektli gerizekalı gibi onu bi bulsanıza haberelere de çıkmıştı
Mesaj tarihi:
Benim iki arkadasin priest ile fear atma goruntuleri var elimde yillar oncesinin, inanilmaz ya, birisi de bu forumdan hahaha, beyinler gidikmis su oyunu oynarken cogumuzun.
Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:

7 yıl önce d&r pati eventinden fotomuzu buldum inanıp.

http://i.imgur.com/LSH4yLU.jpg

ahaha lan fotoda uzerimdeki hoodie su anda hala uzerimde. ya ben mezarcıyım, ya da mavi harbiden kaliteli urun uretmis.
Mesaj tarihi:
AHMET BALTACI ('SERAH' tüm yorumları) 17/01/2007 - 12:53

GÖSTERECEK BİRİ OLMAYINCA PORSHE ARABAN OLSA NEYE YARAR! İŞTE OYUNU ALAN ARKADAŞLARINDA BÖYLE BİR PSİKOLOJİSİ VAR..

Zafer Sinem ('ZaferSinem' tüm yorumları) 17/01/2007 - 11:47

Bu oyun da uyuşturucunun bir başka çeşidi... Uyu yavruum ninniii, uyutayıım seni ! ! !

murat kaçmaz ('GregorSamsa' tüm yorumları) 17/01/2007 - 11:34

Bu adamlara gelin başka seyleri protesto edelim deseniz , üstüne para da verseniz gelmezler. Ama boyle bos seyler icin gunduzden kuyruga girererler ustune ustluk kendilerin nasıl para kazanıldıgını bilmedikleri icin rahatca bu kadar para verirler bir oyuna. Yazık, cok yazık
Mesaj tarihi:
5k golduna iddiaya girerim ki yorum yapanlar AKP'ye oy vermiştir, sıradakiler de gezide biber gazı yemiştir.

Biz bu arada çıktığı sabah Bakırköy'den aldıydık; dışarıda 50 metre sıra vardı ben de mikerim diyip dnr'ın içinde sıraya kaynak yapmıştım.
Mesaj tarihi:
ya ne güzel günlerdi yaa

ama o TBC deil galiba WOTLK öncesi sıraydı die hatırlıorum.

hatta çıkışta spidee nin evine gidip sabaha kadar oynamıştık ertesi günü de derse gitmiştim :(
mutsuzluk
  • Yeni Oluştur...