Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 türk insanındaki ikiyüzlülük, paralel göt yalama tekniğini geliştirdi. teşekkürler aziz başkan ve müritleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Komik valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 konunun aziz yıldırım ile bir alakası yok. klüp için yaptıklarına sonsuz saygı duysam da artık bırakmalı demeye başlayalı seneler oldu. medya ne yapıyorsa şu an yaptığın o. konuyu kişilere indirgiyorsun. ben fenerbahçenin şikeden yargılanması diyorum sen aziz başkan ve müritleri diyosun. hoff neyi anlatıyorum abi boşver haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bugün ki durum çok komik ama cidden.kimse çıkıpta bugün ki yürüyüş gezi ali ismail için falan demesin bir de utanmadan diğer taraftarları da çağırmışlar.AY ı kurtarma yürüyüşü resmen. bir de atılan sloganlar akp mitinginden fırlamış gibi çok utanç verici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ergenekonundan, oda tv'sine artık sıralarını isimlerini karıştırdığım tonla davaya karşı çıkan, haksız, adaletsiz yargılama var diyenler fenerbahçe'nin haksız yargılanması işlerine geldiğinden röeröeröreö yapıyor. asıl iki yüzlülük budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 S-H +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 aziz yıldırım kendi götü kurtarmak için ali ismail korkmaz ve gezi parkını kullanarak toplamış milleti sdfs hani bi yürüyüş yapılacaksa bu aziz yıldırım önderliğinde olmamalı. arkasından yüreyeceğim en son adam. bi de millet gaza gelip gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 asıl ikiyüzlülük davanın yeniden görülme talebi değil, davanı azizi salacak bir hakim-savcı ikilisi tarafından görülme talebidir. isterseniz halkbankası genel müdürünü salan elemana baktıralım, bence en iyi o yargılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Esnaf said: bugün ki durum çok komik ama cidden.kimse çıkıpta bugün ki yürüyüş gezi ali ismail için falan demesin bir de utanmadan diğer taraftarları da çağırmışlar.AY ı kurtarma yürüyüşü resmen. bir de atılan sloganlar akp mitinginden fırlamış gibi çok utanç verici Kıskananlar çatlıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 hala aziz yıldırımı kurtarma yürüyüşü diyenler baya inanılmazsınız hakettiginiz ulkede hakettiginiz adaletle yasiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Aziz haklı ama yaptığı en büyük hata istifa etmemek o yüzden haksız. Tayyipten farkı yok şuanda. Kendi kitlesini kullanıp mağdur edebiyatı yapıyor. Madem mağdursun istifa et öyle savun haklarını. Fenerbahçeyi rahat bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Esh said: asıl ikiyüzlülük davanın yeniden görülme talebi değil, davanı azizi salacak bir hakim-savcı ikilisi tarafından görülme talebidir. isterseniz halkbankası genel müdürünü salan elemana baktıralım, bence en iyi o yargılar. fenerbahçe şampiyon olmasaydı bu dava açılmayacaktı diyen savcılar bakınca adaletli mi oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 akscljasklca deliller sahte adil yargılama fenerbahçeye oynanan oyunlar fenerbahçeyi ele geçirme operasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 yok kıskanma değil misal bugun AY sloganları atılmasa AY için yürünmese sadece ali ismail için yürünse gs formamı kapar giderdim ama şu durum çok mide bulandırıcı. hatta başta gitmeyi planlıyordum ama işlerimden dolayı gidememiştim sabah fb tv yi açtım ama açmaz olaydım ben ali ismail için yürünecek,hırsız var sloganları atılacak sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 insanlar ciddi ciddi inandırmış kendilerini ya. he sahte abi herşey. aslında matrixteyiz, aziz mavi hapı fitil zannetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Esh said: asıl ikiyüzlülük davanın yeniden görülme talebi değil, davanı azizi salacak bir hakim-savcı ikilisi tarafından görülme talebidir. isterseniz halkbankası genel müdürünü salan elemana baktıralım, bence en iyi o yargılar.öyle bir talebi yok kıçınızdan element uydurup satasacak biseyler cikartmayin bos yere yetemiyorsaniz rezil olmayin boşuna bence bu tarz mesajlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 he abi he tamam, genelkurmay falan israil'in adamıymış, teröristmişler tamam he ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Esh, yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Esnaf said: yok kıskanma değil misal bugun AY sloganları atılmasa AY için yürünmese sadece ali ismail için yürünse gs formamı kapar giderdim ama şu durum çok mide bulandırıcı. hatta başta gitmeyi planlıyordum ama işlerimden dolayı gidememiştim sabah fb tv yi açtım ama açmaz olaydım ben ali ismail için yürünecek,hırsız var sloganları atılacak sanıyordum Kıskanma belki GS'da bir şey düzenler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 hükumet fenerbahçeyi ele geçirmeye çalışıyor vazgeçtim cemaat fenerbahçeyi ele geçirmeye çalışıyor hükümete haksızlık yapıldı adil yargılama pls hükumet çok süper ismini vermek istemediğim güçler fenerbahçeyi ele geçirmeye çalışıyor. gezi parkı ali ismail asker çok süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 HoeZ said: Esh said: asıl ikiyüzlülük davanın yeniden görülme talebi değil, davanı azizi salacak bir hakim-savcı ikilisi tarafından görülme talebidir. isterseniz halkbankası genel müdürünü salan elemana baktıralım, bence en iyi o yargılar.öyle bir talebi yok kıçınızdan element uydurup satasacak biseyler cikartmayin bos yere yetemiyorsaniz rezil olmayin boşuna bence bu tarz mesajlarla kim rezil oluyo görüyoruz şampiyon. bukemediğin bileği fisting compilation yapmaya gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 GS Cemaat'e biat yürüyüşü düzenleyecek miş. Yayalım kesin bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bilæ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Esh said: HoeZ said: Esh said: asıl ikiyüzlülük davanın yeniden görülme talebi değil, davanı azizi salacak bir hakim-savcı ikilisi tarafından görülme talebidir. isterseniz halkbankası genel müdürünü salan elemana baktıralım, bence en iyi o yargılar.öyle bir talebi yok kıçınızdan element uydurup satasacak biseyler cikartmayin bos yere yetemiyorsaniz rezil olmayin boşuna bence bu tarz mesajlarla kim rezil oluyo görüyoruz şampiyon. bukemediğin bileği fisting compilation yapmaya gerek yoktu.sen rezil oluyorsun nasil bir duygu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 He oldu halkbankasının müdürünü salan kötü ama bir dünya insanı kanıt olmadan içeri atan hakimler haklı mı? Ne yüzsüz fanatik adamlar var yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar