fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 sostizm olmak ne guzel sey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 17 senede orta acmayı ogrenememis acık(hucumcu) orjinli kanat bekini begenmek icin gercekten beklentinin acayip dusuk olması lazım. nefes alsın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Olsun kendi pozisyonu değil ama iyi mücadele ediyor, olsun Galatasaray'ın çocuğu diye diye bu takım bir üst segmente geçemiyor Avrupa'da da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ya salih dursun'u transfer ettikten sonra ben de begenirim sabri'yi. bak mesela yillarca selcuk'u takimda tutuyoruz ki josico'yu maldonado'yu falan begenelim diye. gerci onlar selcuk'tan da kotuydu ama en azindan ne biliyim holmen'i falan begeniyoruz bu sayede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 salih dursun napıyo ben anlamadım bi sol açıkta 10 saniye sonra sağ bekte öbür pozisyonda karşı ceza sahasında orta bekliyo falan dflkbmdfm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ildenizle hali saha maci yapmis miydin? onun sert oynayip cok fazla kart goreni iste benim anladigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 bende anlamadım askfas bekmiydi,defansmıydı,orta sahamıydı,forvetmiydi belli değildi dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 salihi öyle sahanin her yerinde görünce direk peste become a legend oynadigim günler aklima geldi mevkimle alakasiz yerlerde dolanirdim hep sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 emre net kötü ya. dandik maçlarda ortaya çıkıyor hep. koyuyorsun trabzon beşiktaş bilmem ne maçına. top ayağına gelmiyor 90 dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Abi o benim de aklıma geldi Salih'i görünce abv ahaha. Sanırım toplam oyunda bulunma süresinin yarısını rakip ceza sahasında harcadı şans buluğu maçlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 antep maçında da öyleydi. bizim zihniyet gol atmak üzerine olduğu için golümü atayım 2 maç sonra rize'ye kiralamasınlar beni diyordur sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Salih'in mücadele iyi ya. Yerini tam belli etsin taktik otursun, en azından ligde banko ilk 11 sağ beki olması beklendiği için alındı diğer yerli transferlerden farklı olarak. Biraz o baskıyı da hissedecek kusura bakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Salih bence kazık oldu yine Kayseri'den. Çaba yetmiyor ne yazık ki tek başına. Bu arada bizim vitaminsizlere bir çare bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Vücuttan mı bahsediyosun yoksa ..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Yani fizik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Fizik önemli abi, bakmıyor bizimkiler. Bunun sebebi özel hayat ve beslenme. Yoksa antrenmanlarda salon çalışmalarında kaytarmaları imkansız. Bak Melo'ya, geçen yaz transferi uzadı göt göbek yaptı, sonra bir form tuttu gram yağ yok adamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 snijder de kilolu sayılır ya yolathe varken 1 deri 1 kemik kalması lazım adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Ne Yolanthe'ymiş arkadaş. Dillerden düşmedi bi türlü. Ben sinirleniyorum burada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 drogba efsane gol aticakken ceyhun kafasini sokmus asdf. sabrinin golde de sabri atmamis, kaleci yemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Ranocchia bitmiş. Hayırlı olsun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 fm de statlarına bakayım nasılmıs asdf galatasaray fm de oynaması uber keyifli bi kadro kurdu devre arasında. normalde oturup ilk sezon ben ugrasıyodum bu kadar alamancıyı genci getirecem diye. iyi oldu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 mancini istemis mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 yan cebime koy demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mancini'nin ilk tercihi Astori'ymiş sanırım. Hangisi daha iyi ben çok bilmiyorum esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 evet beyler statlar boyle siz olsanız fmde hangisini alırdınız asdf. astorinin wage i dusukmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar