kavurma Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 kupa günlüğü programını sakın kaçırmayın
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 riera'nın adama arkadan kaydıgı pozisyona topa müdehale diyip buna penaltı calmak, net gs tetikcisi cıktı adam cıkmayan kartlar falan ahaha zorla kupayı aldırcaklar
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Penaltı net lan hakem kötü kartları vermedi fln da bayaa penaltı neyini tartışıyosunuz.
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Bu hakemi daha önce duymamıştım ya kim ki bu? Bu arada penaltı çok net abi yapmayın. Hani verilmeyen kırmızıları filan biz de söylüyoruz.
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 melo'nun elle alması müthişti lan. bari adamın mudahalesi olsaydı. atlamış ve almış. tüpçü kupayı bize verecek olm rahat olun ne kasıyorsunuzç
madcow Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 bu macta alıncak puana ihtiyac yok kupa icin. ve alakası yok. riera da kırmızıydı sneijder kırmızıydı melo sarıydı bu da penaltı + karttı. herif kotu iste. ama antalyasporlu futbolcular da sonuna kadar hakediyor bunların baslarına gelmesini. 11 kisi savunmada dur 2 tane pas atma topu ileri dikmek dısında. ortalam hucum olabilecek her pozisyonda cek vur indir. daha cok tekme atıp kart almaz oyuncularımız isallah.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 hakemin maç içi diğer kararları ile kıyasliyorum abi, normale göre değil kendine göre olan tutarsızlıkları 5dk önce caldığı çalmadığı pozisyonlara göre diğerini oynatıp buna penaltı calması sacma.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 madcow said: bu macta alıncak puana ihtiyac yok kupa icin. ve alakası yok. riera da kırmızıydı sneijder kırmızıydı melo sarıydı bu da penaltı + karttı. herif kotu iste. ama antalyasporlu futbolcular da sonuna kadar hakediyor bunların baslarına gelmesini. 11 kisi savunmada dur 2 tane pas atma topu ileri dikmek dısında. ortalam hucum olabilecek her pozisyonda cek vur indir. daha cok tekme atıp kart almaz oyuncularımız isallah. chelsea öyle şampiyonlar ligini aldı yalnız sdsfs
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 tamam apple ağlama yani alt tarafı dandik maç sdfs
madcow Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 riera nın arkadan kaydıgı bence faul degildi. cunku topu cekerken o yone kaydı ve topa vurup carpıstılar. burda hakgetire adam direk tabanla ne olursa olsun diye ucarak geldi.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 E hakem kötü diyoruz abi işte. Eski bi hakemin oğluymuş bu eleman. Elektronik mühendisi miymiş ney maç başında söylediler. Hakem kötü. Kırmızılar var sarılar var, penaltı da var. Kötü abi hakem. Sadece penaltıyı gördü. Bunu da görmeyebilirdi. Kötü işte hakem.
Cons Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 bizim adamlar niye millete tekme atıyor lan gerçi riera normalde sneijder niye salladı tekmeyi şeker gibi adam fdlkbvmdfvb
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 madcow said: riera nın arkadan kaydıgı bence faul degildi. cunku topu cekerken o yone kaydı ve topa vurup carpıstılar. burda hakgetire adam direk tabanla ne olursa olsun diye ucarak geldi. ARkadan kayma değil topu kaptırdıktan sonra herifin toşhaklarına arkadan tekme attı.
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Direk bileğine girdi Sinonun ya sert hareket baya. Bu arada ben de Riera ve Sino'nun bu sertliğini rakibin sert oyununa bağlıyorum. Ama tabi bu tekmeleri haklı çıkarmaz ne yazık ki. Hakem yeto olmasa 9 kişiydik. Bu arada Antalya yıllardır ligin kasaplık sıralamasında başı çekiyor. Özdilek zamanı da böyleydi cidden.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Cons said: bizim adamlar niye millete tekme atıyor lan gerçi riera normalde sneijder niye salladı tekmeyi şeker gibi adam fdlkbvmdfvb Çünkü yeto samet foul üzerine taktik kurmuş. Bizim denyolar da bir iki foulden sonra gaza geldi tekme atmaya başladı.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 SeaGle said: madcow said: riera nın arkadan kaydıgı bence faul degildi. cunku topu cekerken o yone kaydı ve topa vurup carpıstılar. burda hakgetire adam direk tabanla ne olursa olsun diye ucarak geldi. ARkadan kayma değil topu kaptırdıktan sonra herifin toşhaklarına arkadan tekme attı. ben diğer pozisyonu söyledim ona cevap verdi. ilk kaydığı pozisyon bana göre fauldu arkadan yaptıgı
madcow Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 applev0dka said: madcow said: bu macta alıncak puana ihtiyac yok kupa icin. ve alakası yok. riera da kırmızıydı sneijder kırmızıydı melo sarıydı bu da penaltı + karttı. herif kotu iste. ama antalyasporlu futbolcular da sonuna kadar hakediyor bunların baslarına gelmesini. 11 kisi savunmada dur 2 tane pas atma topu ileri dikmek dısında. ortalam hucum olabilecek her pozisyonda cek vur indir. daha cok tekme atıp kart almaz oyuncularımız isallah. chelsea öyle şampiyonlar ligini aldı yalnız sdsfs chelsea sunların bi devrede attıgı tekmeyi tum cl boyunca atmamıstır. o yuzden gecin. ben sevmiyorum savunma futbolu o ayrı mesele. ama savunma futbolu degil bu. bu sadece .... lik. oraya ne koyarsan koy.
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Direk hadıma kalkıştı hayvan ya ahah
madcow Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 SeaGle said: madcow said: riera nın arkadan kaydıgı bence faul degildi. cunku topu cekerken o yone kaydı ve topa vurup carpıstılar. burda hakgetire adam direk tabanla ne olursa olsun diye ucarak geldi. ARkadan kayma değil topu kaptırdıktan sonra herifin toşhaklarına arkadan tekme attı.abi o kırmızı zaten. ama bence atsınlar kırmızı gormedikleri surece. hakediyo cunku herifler.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 applev0dka said: SeaGle said: madcow said: riera nın arkadan kaydıgı bence faul degildi. cunku topu cekerken o yone kaydı ve topa vurup carpıstılar. burda hakgetire adam direk tabanla ne olursa olsun diye ucarak geldi. ARkadan kayma değil topu kaptırdıktan sonra herifin toşhaklarına arkadan tekme attı. ben diğer pozisyonu söyledim ona cevap verdi. ilk kaydığı pozisyon bana göre fauldu arkadan yaptıgı KATILMIYORUM..
khala Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Lig başlamadan şu maçları alalım da lig sırasında oynanacak kupa maçlarına ihtiyacımız kalmasın.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 bu futbol bölümü öyle bir yer ki seagle bile takımı söz konusu olunca yetolaşıyo
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 seagle hep en haksız ya sdsfs şaka bir yana bu hakemler ile ne bok yicez bilmiyorum. 3 büyüklerin maçı dışında anadolu maçlarında sunların kat kat fazlası sacmalık dönüyor. bir de utanmadan cıkıp hakemlerimiz çok iyi en iyi arkalarındayız diyorlar.
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Bu torpilli herhal. Soyadı da Bitigen, herif bitik harbi.
Öne çıkan mesajlar