Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Cons

Öne çıkan mesajlar

said:
https://pbs.twimg.com/media/BdIayBVCcAAJwUz.jpg

ALİ ECE: "Assis kendisine ve oğlu Diego'ya dün Beşiktaş Çarşı'daki Kartal Yuvası'ndan forma aldı."

ALİ ECE: "Süper Lig yayın haklarını almak isteyen bir grup var, onlar Ronaldinho'ya sponsor olup ligin popülaritesini artırmak istiyor."

Fiko transfere el atmış. Yarın bizzat kendi görüşecekmiş. Ronaldinho hayal oldu beyler beklemeyin artık asfsdfsd

Bu arada bahsedilen yayın hakkını almak isteyenler tahminen Türk Telekom'dur. Zaten satılacak tahminen bir kaç aya kadar resmen TT de
Sosyal ağlarda paylaş

Yok, uzatmadı diye biliyorum. Zaten ihale olmadan uzatılmaz, ihale olsa herkes duyardı.

said:
ALİ ECE: "Assis Kartal Yuvası'nın inceledi.Ronaldinho için nasıl ürünler yapabiliriz, satışları nasıl artırabiliriz diye ürünlere göz attı."

ALİ ECE: "Assis ücrette indirime gidecekleri için forma satışlarından pay istiyor.Forma dizaynlarının kendilerine de danışılmasını istiyor."

ALİ ECE: "Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne giderse Ronaldinho 1 milyon avro bonus istiyor, Beşiktaş 500 bin avro veriyor."

Aga ŞL bonusunda niye çingenelik yapıyorsun. Gerçi 3. olarak gidilirse normalde 500k madde koy işte; 2. olursak 1 değil, 1.5 verelim diye aasdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Yok, uzatmadı diye biliyorum. Zaten ihale olmadan uzatılmaz, ihale olsa herkes duyardı.

said:
ALİ ECE: "Assis Kartal Yuvası'nın inceledi.Ronaldinho için nasıl ürünler yapabiliriz, satışları nasıl artırabiliriz diye ürünlere göz attı."

ALİ ECE: "Assis ücrette indirime gidecekleri için forma satışlarından pay istiyor.Forma dizaynlarının kendilerine de danışılmasını istiyor."

ALİ ECE: "Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne giderse Ronaldinho 1 milyon avro bonus istiyor, Beşiktaş 500 bin avro veriyor."

Aga ŞL bonusunda niye çingenelik yapıyorsun. Gerçi 3. olarak gidilirse normalde 500k madde koy işte; 2. olursak 1 değil, 1.5 verelim diye aasdfasd

ben 2016-2017'e uzatıldı diye biliyorum hakkı oldugu için
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

serdar, ugur boral pektemek gibi adamlar var takımda ya tonlarca eksik var yedek kulübesi diye bir olayımız yok, 6 milyon ya az para mı abi 6 milyon euro.

stad yok ortada gelir yok bişi yok , borç var hala bir ton. Yönetim başarısızlığın üzerini örtmeye gidiyor aynı demirören taktiği.

uğur borallar serdarlar filan var takımda bu adamı aldığımız vakit başka transfer filan yapmazlar dünya para verdik diye.

5 milyonda anlaşılır ve muhtemel alırlar şimdi ki durum onu gösteriyor valla ronaldinho açısından çok güzel transfer olucağı kesin.

+12314112314515
Sosyal ağlarda paylaş

6 Ocak Pazartesi Atletico Minero Ronaldinho ile görüşecekmiş ve Ronaldinho dan fas maçı sırasında söz aldık diyor adamlar. Bjk yı da para ile ronaldinho nun gözünü boyamayla suçluyorlar. Bjk 2 milyon pazarlığı yaparken pazartesi Anlaşırsa futbolcu o zaman görürürm ben bjk taraftarını
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

reampage said:

serdar, ugur boral pektemek gibi adamlar var takımda ya tonlarca eksik var yedek kulübesi diye bir olayımız yok, 6 milyon ya az para mı abi 6 milyon euro.

stad yok ortada gelir yok bişi yok , borç var hala bir ton. Yönetim başarısızlığın üzerini örtmeye gidiyor aynı demirören taktiği.

uğur borallar serdarlar filan var takımda bu adamı aldığımız vakit başka transfer filan yapmazlar dünya para verdik diye.

5 milyonda anlaşılır ve muhtemel alırlar şimdi ki durum onu gösteriyor valla ronaldinho açısından çok güzel transfer olucağı kesin.

+12314112314515

Ronaldinho > all
Sosyal ağlarda paylaş

Fikret 5 e alırım ben yarın geliyorum demiş ya bakalım. Şu adamın bırakın gs ye gelmesi türkiye den herhangi bir takıma gelmesi bile heyecanlandırıyor adamı ama işte hevesimiz kursağımızda kalmasa bari

Yarın hayatla bağlantım kesilecek akşama kadar Umarım akşam haberlere baktığımda Ronaldinho evet demiş olur
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

calimero said:

reampage said:

+12314112314515

Ronaldinho > all

He abi he, quaresma'da sonrasında Yeter Demirören tezehüratı yapan Beşiktaşlı taraftar kafası tam şu işte. Faydalı olur mu, takımın eksiği ne diye bakmadan gelsin şov yapsın kafası.

Quaresma Ronaldinho karşılaştırması da değil yaptığım bu arada ama Q7 dönemi beşiktaş taraftarı kafasını çok güzel anlatan bir dönem. 2 hareket yap, 2 trivela 2 yalancı pres taraftar sana tapsın, sonra da giderken ana avrat sövsün.

Maç sırasında da böyleyiz, takım bok gibi, 80 dakika Kartal goğgoğgoğ! Siyah beyaz hebele hübele, dakika 80'den sonra çaresi gelmez dertlerimin, Fikret başkan takım niye oynamıyo tezehüratları. Kendimize taraftarız sadece, maçın yarısı diğer tribüne eller havaya yaparak tezahürat yapmakla geçiyo falan.

Valla bu kafa yapısı ile bir bok olmaz bizim takımdan, F. Orman da garibim baktı yapacak bişi yok Demirören staylaya çark etti. Fenerin her pozisyonda 3 kaliteli yedeği olsun bizi ronaldinho kurtaracak, ok..
Sosyal ağlarda paylaş

Sneijder? Fenerbahçe'nin son 10 senedeki random herhangi bir yabancısı?

Ha diyorsan ki ben beceriksizim (yönetim olarak), 6 M Euro verip anca 1 sene verim alabileceğim ve sonrasında da satamayacağım adam alıyorum dolayısıyla da bonservis vermeyeceğim en güzeli diyorsan eyvallah.

Ama o transfer başarısı olmuyor işte, götümüzü açıp buyur ronaldinho kardeş demek oluyor.

Ha bi de kimse Beşiktaş'tan büyük değil ya:

said:

Yea, right..

Ek not

Bir kişi de Assis'i karşısına alıp şunu diyememiş mi acep:

http://www.youtube.com/watch?v=Ae0qP-q3L88

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...