tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=PA-CmsSVLqY şöyle bir videosu daha var, adamı 2014 dünya kupası için özel olarak bileyliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 http://www.ronaldinhogeldimi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 said: https://pbs.twimg.com/media/BdIayBVCcAAJwUz.jpg ALİ ECE: "Assis kendisine ve oğlu Diego'ya dün Beşiktaş Çarşı'daki Kartal Yuvası'ndan forma aldı." ALİ ECE: "Süper Lig yayın haklarını almak isteyen bir grup var, onlar Ronaldinho'ya sponsor olup ligin popülaritesini artırmak istiyor." Fiko transfere el atmış. Yarın bizzat kendi görüşecekmiş. Ronaldinho hayal oldu beyler beklemeyin artık asfsdfsd Bu arada bahsedilen yayın hakkını almak isteyenler tahminen Türk Telekom'dur. Zaten satılacak tahminen bir kaç aya kadar resmen TT de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 2 sezon daha uzatmadı mı lig tv ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Yok, uzatmadı diye biliyorum. Zaten ihale olmadan uzatılmaz, ihale olsa herkes duyardı. said: ALİ ECE: "Assis Kartal Yuvası'nın inceledi.Ronaldinho için nasıl ürünler yapabiliriz, satışları nasıl artırabiliriz diye ürünlere göz attı." ALİ ECE: "Assis ücrette indirime gidecekleri için forma satışlarından pay istiyor.Forma dizaynlarının kendilerine de danışılmasını istiyor." ALİ ECE: "Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne giderse Ronaldinho 1 milyon avro bonus istiyor, Beşiktaş 500 bin avro veriyor." Aga ŞL bonusunda niye çingenelik yapıyorsun. Gerçi 3. olarak gidilirse normalde 500k madde koy işte; 2. olursak 1 değil, 1.5 verelim diye aasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Ronaldinho her türlü katkı sağlar. Yeter ki sakatlanmasın. BJK de ki lanet son 2 yıldır dillere destan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 assis haklı abi, düzgün forma dizaynı şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 DarKRideR said: Yok, uzatmadı diye biliyorum. Zaten ihale olmadan uzatılmaz, ihale olsa herkes duyardı. said: ALİ ECE: "Assis Kartal Yuvası'nın inceledi.Ronaldinho için nasıl ürünler yapabiliriz, satışları nasıl artırabiliriz diye ürünlere göz attı." ALİ ECE: "Assis ücrette indirime gidecekleri için forma satışlarından pay istiyor.Forma dizaynlarının kendilerine de danışılmasını istiyor." ALİ ECE: "Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne giderse Ronaldinho 1 milyon avro bonus istiyor, Beşiktaş 500 bin avro veriyor." Aga ŞL bonusunda niye çingenelik yapıyorsun. Gerçi 3. olarak gidilirse normalde 500k madde koy işte; 2. olursak 1 değil, 1.5 verelim diye aasdfasd ben 2016-2017'e uzatıldı diye biliyorum hakkı oldugu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bu seneki formaların hepsi çok iyi bence. gri olan özellikle standart üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Alın size yaşlı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Ben abisi yerinde olsam İstanbul'a gelmişken hazır Galatasaray'a kakalamaya çalışırım. Kafası çalışıyorsa bizim başkana bi uğrar, madem marketing'i sağlam tutmak asıl hedefi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Gs ye gelse şınayder var 10 numara. Takımda yer bulunsa ve şu yabancı sınırlaması olmasa alınsa faydalı olur ama sağolasın 6+0+4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ahah bunca yıldır kime parmak atsak fener alıyodu bu seferde beşiktaş bu kadar koştururken gs ye geliyomuş abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 reampage said: serdar, ugur boral pektemek gibi adamlar var takımda ya tonlarca eksik var yedek kulübesi diye bir olayımız yok, 6 milyon ya az para mı abi 6 milyon euro. stad yok ortada gelir yok bişi yok , borç var hala bir ton. Yönetim başarısızlığın üzerini örtmeye gidiyor aynı demirören taktiği. uğur borallar serdarlar filan var takımda bu adamı aldığımız vakit başka transfer filan yapmazlar dünya para verdik diye. 5 milyonda anlaşılır ve muhtemel alırlar şimdi ki durum onu gösteriyor valla ronaldinho açısından çok güzel transfer olucağı kesin. +12314112314515 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 6 Ocak Pazartesi Atletico Minero Ronaldinho ile görüşecekmiş ve Ronaldinho dan fas maçı sırasında söz aldık diyor adamlar. Bjk yı da para ile ronaldinho nun gözünü boyamayla suçluyorlar. Bjk 2 milyon pazarlığı yaparken pazartesi Anlaşırsa futbolcu o zaman görürürm ben bjk taraftarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 calimero said: reampage said: serdar, ugur boral pektemek gibi adamlar var takımda ya tonlarca eksik var yedek kulübesi diye bir olayımız yok, 6 milyon ya az para mı abi 6 milyon euro. stad yok ortada gelir yok bişi yok , borç var hala bir ton. Yönetim başarısızlığın üzerini örtmeye gidiyor aynı demirören taktiği. uğur borallar serdarlar filan var takımda bu adamı aldığımız vakit başka transfer filan yapmazlar dünya para verdik diye. 5 milyonda anlaşılır ve muhtemel alırlar şimdi ki durum onu gösteriyor valla ronaldinho açısından çok güzel transfer olucağı kesin. +12314112314515 Ronaldinho > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Fikret 5 e alırım ben yarın geliyorum demiş ya bakalım. Şu adamın bırakın gs ye gelmesi türkiye den herhangi bir takıma gelmesi bile heyecanlandırıyor adamı ama işte hevesimiz kursağımızda kalmasa bari Yarın hayatla bağlantım kesilecek akşama kadar Umarım akşam haberlere baktığımda Ronaldinho evet demiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Esh said: calimero said: reampage said: serdar, ugur boral pektemek gibi adamlar var takımda ya tonlarca eksik var yedek kulübesi diye bir olayımız yok, 6 milyon ya az para mı abi 6 milyon euro. stad yok ortada gelir yok bişi yok , borç var hala bir ton. Yönetim başarısızlığın üzerini örtmeye gidiyor aynı demirören taktiği. uğur borallar serdarlar filan var takımda bu adamı aldığımız vakit başka transfer filan yapmazlar dünya para verdik diye. 5 milyonda anlaşılır ve muhtemel alırlar şimdi ki durum onu gösteriyor valla ronaldinho açısından çok güzel transfer olucağı kesin. +12314112314515 Ronaldinho > all He abi he, quaresma'da sonrasında Yeter Demirören tezehüratı yapan Beşiktaşlı taraftar kafası tam şu işte. Faydalı olur mu, takımın eksiği ne diye bakmadan gelsin şov yapsın kafası. Quaresma Ronaldinho karşılaştırması da değil yaptığım bu arada ama Q7 dönemi beşiktaş taraftarı kafasını çok güzel anlatan bir dönem. 2 hareket yap, 2 trivela 2 yalancı pres taraftar sana tapsın, sonra da giderken ana avrat sövsün. Maç sırasında da böyleyiz, takım bok gibi, 80 dakika Kartal goğgoğgoğ! Siyah beyaz hebele hübele, dakika 80'den sonra çaresi gelmez dertlerimin, Fikret başkan takım niye oynamıyo tezehüratları. Kendimize taraftarız sadece, maçın yarısı diğer tribüne eller havaya yaparak tezahürat yapmakla geçiyo falan. Valla bu kafa yapısı ile bir bok olmaz bizim takımdan, F. Orman da garibim baktı yapacak bişi yok Demirören staylaya çark etti. Fenerin her pozisyonda 3 kaliteli yedeği olsun bizi ronaldinho kurtaracak, ok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ronaldinho > calimero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 E ona bi zahmet, ama adam 6 milyon Öro alacak ben maça gitmek için para veriyorum. Aradaki fark.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 6milyon alacak. ama bonservissiz. simdi bonservisli bi adam almaya kalksan en az 5 vereceksin zaten. üstüne 3-3.5 daha vereceksin. ya da sübyan zenci alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Sneijder? Fenerbahçe'nin son 10 senedeki random herhangi bir yabancısı? Ha diyorsan ki ben beceriksizim (yönetim olarak), 6 M Euro verip anca 1 sene verim alabileceğim ve sonrasında da satamayacağım adam alıyorum dolayısıyla da bonservis vermeyeceğim en güzeli diyorsan eyvallah. Ama o transfer başarısı olmuyor işte, götümüzü açıp buyur ronaldinho kardeş demek oluyor. Ha bi de kimse Beşiktaş'tan büyük değil ya: said: ALİ ECE: "Assis Kartal Yuvası'nın inceledi.Ronaldinho için nasıl ürünler yapabiliriz, satışları nasıl artırabiliriz diye ürünlere göz attı." ALİ ECE: "Assis ücrette indirime gidecekleri için forma satışlarından pay istiyor.Forma dizaynlarının kendilerine de danışılmasını istiyor." Yea, right.. Ek not Bir kişi de Assis'i karşısına alıp şunu diyememiş mi acep: http://www.youtube.com/watch?v=Ae0qP-q3L88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ronaldinho fener-gs topçusu ya. beşiktaş'ta olmaz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 calimero said: Ha bi de kimse Beşiktaş'tan büyük değil ya: Ronaldinho > beşiktaş. şimdi konuyu yavaşça yere bırak, ve ellerini yukarı kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Daha adam gelmeden millet dinden imadan çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar