reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 applev0dka said: ronaldinho denen adam suan messi neyse birkac sene once oydu. barca da oynayip da sevip saygi duydugum tek adam. r10 u begenmeyenler barbi bebekleri ile oynamaktan mac izlemedi sanirim adam barcada 6 milyon alıyor muydu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 reampage said: adam resmen beşiktaş şampion olsun önemli değil benim için ronaldhino daha onemli dedi sen o yazıdan bunu mu çıkarttın :) beşiktaş 'ın yapacağı reklamdan tanıtımdan bahsediyorum ben sana, hiç bir şampiyonluk ronaldinho nun yapacağı reklamı yapmayacağından bahsediyorum. beşiktaş şampiyon olmasın diye bir cümle var mı orada!! e zaten bunu düşünemediğin içinde ronaldinho yu istemiyorsun benim yazdığımıda şampiyonluk önemli değil diye algılıyorsun normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 drogbanin verdikleri ortada. adam tek basina sirtladi gruptan cikardi gsyi 2 juve macinda 1 gol 2 asist. boyle oyuncular olunca takimda hava da bambaska olur. cidden canli canli ronaldinho izlemekten bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 reampage said: applev0dka said: ronaldinho denen adam suan messi neyse birkac sene once oydu. barca da oynayip da sevip saygi duydugum tek adam. r10 u begenmeyenler barbi bebekleri ile oynamaktan mac izlemedi sanirim adam barcada 6 milyon alıyor muydu acaba ? yanılmıyorsam o zaman en çok kazanan futbolcuydu.6 olmasada 4-5 alıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 hadi yaşları 20 25 arası olanlar için ronaldinho yu belki hatırlamıyorlar, avrupadan ayrılınca gözden uzak oluyor.. ama adam oynuyor arkadaşım, yani ronaldinho nedir bilmeyen biraz araştırır bakar bu adam ne diye... şimdi messi 33 yaşında 6 milyona gelse istemeyecekmisiniz? he bana gore ronaldinho barcelonada oynarken messiden de iyiydi. izleyenler bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 abi messi ronaldinho hayatımda izlediğim en iyi topçuydu.türkiye ye top toplayıcı olarak gelsin gene izlerim. edit:messi nerden çıktı lan askfjasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Abi drogbanın arkasında şınayder var, melo var, selçuk bi derece. Yani tek başına drogba da bi işe yaramaz. Rolandinyonun arkasına kimi koyacaksınız peksimeti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 adam ronaldinho nun mevkisini bilmiyor riza baba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Abi olay mevkii diil, bahsettiğim şeyi sen de anladın. Kimle oynatacaksın bu adamı uyum içinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bende 36 yaşındayım ronaldinho dan iyisini izlemedim. şimdi şu adamı 2 milyon için canlı canlı izlemeyeceksek yuh ne diyim ki. eneramolara süzenlere, mustafa pektemeklere saçalım paraları. gidelim tarık alalım 3 mılyon verelim, antepden forvet alalım ona verelim 2 milyon... ama ronaldinho ya vermeyelim sakın.. 6 milyon verene kadar kaç tane eneramo kaç tane mustafa alırız dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 SeaGle said: Abi olay mevkii diil, bahsettiğim şeyi sen de anladın. Kimle oynatacaksın bu adamı uyum içinde? almeida olcay oguzhan ronaldinho atiba tore motta sivok ersan serdar tolga ??? seneye de uygun 5 yabancili kadro. sence oynamaz mi.bu takim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Bi bok olmaz o takımdan söyleyeyim ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 tr ligini gozunuzde.fazla buyutmussunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 SeaGle said: Abi olay mevkii diil, bahsettiğim şeyi sen de anladın. Kimle oynatacaksın bu adamı uyum içinde? abi adamın brezilyadaki oynadığı takımda beraber oynadığı futbolcular dunya yıldızımı!! odam orda da tek başına oynuyor oynatıyor işte, ayrıca oğuzhan kalırsa fernandes, gökhan töre , atiba bunlar kötü değil, esas sorun zaten bunları oynatacak bir lider yoktu yıllardır, fernandes melo gibi oynaması gerekirken adamı 10 numara yaptık. ronaldinho 'nun 2013 deki maçlarından. http://www.youtube.com/watch?v=O-xm0aHYV1k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 videoda tam olarak 2:06 da yaptığı şeyi yapabilecek adam var mı bilmiyorum. ateistleri imana getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 38. saniyede yaptığı hareket için türkiye'de hem alehine faul çalınır hemde sarı kart yer üzerine itiraz ettiği için hoca sen salakmısın dediği içinde kırmızı kart yer 3 maç ceza alır. yazın bunu kenara gelirse falan dedi dersiniz. türkiye olm burası. piç olur o adam. reinadan çıkmaz falan asdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bu adam veliyi bile gol krali yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ayrica adam yavas da degil at gibi kosuyor yani hala eski cevikligi yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 2003 den bu yana en yüksek 5. olabilmiş. Kümeden bile düşmüş atletico mineiro Ronaldinho nun gelişiyle ilk defa 2. olmuş bilginize... http://www.mackolik.com/Team/Default.aspx?id=775&season=2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 benim tek endişem beşiktaş forması giydiği an , sahaya cıkmayı bırak, yolda yürürken bile sakatlanabilecek olması. ben bile sokağa formayla çıkarken lan acaba yolda yürürken baldırımda 3 ncü derece yırtık olurmu diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 serdar, ugur boral pektemek gibi adamlar var takımda ya tonlarca eksik var yedek kulübesi diye bir olayımız yok, 6 milyon ya az para mı abi 6 milyon euro. stad yok ortada gelir yok bişi yok , borç var hala bir ton. Yönetim başarısızlığın üzerini örtmeye gidiyor aynı demirören taktiği. uğur borallar serdarlar filan var takımda bu adamı aldığımız vakit başka transfer filan yapmazlar dünya para verdik diye. 5 milyonda anlaşılır ve muhtemel alırlar şimdi ki durum onu gösteriyor valla ronaldinho açısından çok güzel transfer olucağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Kendini finanse eder diyorsunuz quaresmalar gutiler çok güzel ettiler kendini finanse zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 paranın tamamını klüp vermeyecek ki, en az 2-2.5m sponsor deniyor sonuçta. ayrıca böyle 10 tane adam oynatmıyorsun 1 tane süper stara verilir bu para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 senin sorunun bu adamı hala q7 ve guti ile bir tutuyor olman :) efsane maçıda hatırlayalım.. http://www.youtube.com/watch?v=ZyRCKZww-vI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Yanlış görmedim ise adam atletice mineiro yu 15. den 2.liğe taşımış http://www.mackolik.com/Team/Default.aspx?id=775&season=2011 Ayrıca Q7 - guti ile bu adam bir mi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar