Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yine aptal aptal 2-3 sayfa mesaj dönmüş. bir bitemediniz.

alakalı şeylere geçelim. bjktv'de Dany röportajı var:

http://www.youtube.com/watch?v=VzlBDhBts5w&feature=player_detailpage&list=UULJVUlpsxZcIMECVDcZaM2g

ben daha izlemedim o yüzden yorum yok.
Mesaj tarihi:
totemic said:

Llama said:

abi tutuyorsun takım tutmasına da büyük düşünmüyorlar ki
yıllarca altayı tuttuk
adamlar ligte kalmayı garantiledi mi maçları satıyorlardı derken bir düştüler zaten düşüş o düşüş

ahahaha kesin tribünde karşılaşmışızdır o zaman. 2002-2009 full tribündeydim.. Geçen gün Niyazi Başkanla konuştum para yok dedi herkes sırt çevirmiş durumda takıma. Zaten Niyazi Başkanda kimse sahip çıkmadığı için ikinci kez seçildi. bizim millet başarı üzerinden değer biçiyor furbol takımlarına. hatırlayın bir ara Atatürk stadında full tribünler önünde oynuyorduk maçları.. ne zaman play-offlarda kaybetti ondan sonra gün yüzü görmedi Altay...

altayı kürtler bitirdi
Mesaj tarihi:
Sizinki demeç vermeden duramıyor her zamanki gibi
stad konusunda kıvırmalar başlamış.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, SKY Türk 360'da Spor Özel programına konuk oldu.

Orman, programda transfer ile ilgili sorulan soruya; "Transferde çok önemli bir gelişme olmazsa, bizim için transfer bitti" ifadelerine yer verdi.

Beşiktaş'ın Şampiyonluk şansı ile ilgili sorulan soruya Orman; "Bu sene şampiyon olmamız kolay değil" cevabını verdi.

Bursaspor maçının hangi statta oynanacağı sorusunu Fikret Orman; "Bursasor maçını Kasımpaşa Stadı'nda veya İstanbul dışında bir statta oynayacağız" diye yanıtladı.

Vodafone arena'nın ne zaman biteceği ile ilgili sorulan soruya Orman; "Benim Ağustos ayı tahahüttüm yok. Ben Ağustos demedim. Bütünleşmek adına o tarihi koydum. Artık tarih vermekten sıkıldım. Biz bu stadı en kısa zamanda bitirmek için uğraşıyoruz" cevabını verdi.

İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün affedilmesiyle ilgili sorulan soruya Başkan Orman; İbrahim, Beşiktaş Kulübü'nün kaptanlığını yaptı. Çok da düzgündür ve ben çok severim. Önder Özen ve ekibini ilgilendiren bir konu. Onlar ise zamanlamanın doğru olmadığına inanıyor. Özellikle İbrahim Toraman geri dönecek dediğim zaman futbol otoritesini sarsmış oluruz. Sezer'e ve kendisine de önümüzdeki sezon için hazırlanmasını söyledim" yanıtını verdi.

Manuel Fernandes ve Hugo Almeida'nın sözleşmelerinin uzatılmasıyla ilgili soruya Fikret Orman; "Fernandes sezon sonuna kadar Beşiktaş’ın futbolcusu. Beşiktaş’ın gözden çıkaracağı dönem sezon sonudur. Fernandes sezon sonu için başka bir kulüp ile görüşebilir. Beşiktaş’a çok oyuncu geldi ve gitti. Benim tek üzündüm oyuncular açısındandır. Beşiktaş gibi bir kulübün değerini bilmelerini isterim" diye cevapladı.

Bu akşam oynanacak Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı-Galatasaray Liv Hospital basketbol maçı için yorum yapan Orman; "Galatasaray'ı yeneceğimize inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Mesaj tarihi:
ilk dönem açılmaz o stad en başından beri belli bu, ikinci döneme yetişir ancak. Olurda yetişirse mucize olur zaten belki bir kısmı hala inşaat halinde olarak yata çatısız filan olabilir.
Mesaj tarihi:
allah için adamın ne zaman ağustosta biter diye lafı var
adam gelecek sezona yetiştirmeye çalışcaz diyor bakarsın

ikinci devreye yetişir
kale arkasının bile temelleri atıldı şimdi
Mesaj tarihi:
Llama said:

allah için adamın ne zaman ağustosta biter diye lafı var
adam gelecek sezona yetiştirmeye çalışcaz diyor bakarsın

ikinci devreye yetişir
kale arkasının bile temelleri atıldı şimdi

dalga mı geçiyorsun yaz google'a otuz tane haberini görürsün. ağustos ayını telaffuz ettiği birden fazla demeci var.

o stad ağustos'da bitmemiş olursa çok net söverim. beklentim o yönde olduğundan, gerçekçi bulduğumdan değil. ağzından çıkan sözün arkasında duracaksın. süper inşaatçıyım triplerine girip taraftara söz verirsen, tutamazsan Şansal'a falan kalmaz en başta kendi taraftarın itin götüne sokar seni.
Mesaj tarihi:
direk ağzımdan çıkan laf yok dedi abi adam daha ne desin
29 ekimde asarım kendimi diyen adamın haberini de
adam büyültüp stada atmış işçilere gaz olsun diye : )

şuan bile yeterince hızlı gidiyor stad böyle gitsin güzel iş
Mesaj tarihi:
Vodafone arena'nın ne zaman biteceği ile ilgili sorulan soruya Orman; "Benim Ağustos ayı tahahüttüm yok. Ben Ağustos demedim. Bütünleşmek adına o tarihi koydum. Artık tarih vermekten sıkıldım. Biz bu stadı en kısa zamanda bitirmek için uğraşıyoruz" cevabını verdi.

bu ne demek ki o zaman? ben dolar 1.92 olur tekrar dedim ama olmayacağını biliyordum iyi hava vermek istedim der gibi olmuş =)
Mesaj tarihi:
Ayrıca o konunun tekrar sorulması üzerine verilen cevap. Direkt ağzından çıkan laf var adamın. Arayın bulun google'dan aaaaa. Meğer Fiko değil de Holosko Ağustos demiş. Sabır ver göktengri...
Mesaj tarihi:
O kadar çok konuşuyor ki unutmamız normal asdfasd

bir konuşmasında yetişmeyeceğini de söylemişti. Lige orada başlarız, bir tribün halen inşaat halinde olur vs. diyordu. Öyle olur, devre arasında da çatıyı yaparlar falan artık bir şekilde biter sanırım asdfsda
Mesaj tarihi:

küfürlü içerik

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida'nın, bugünkü idmanda sakatlığı nüksetti.

İdmanı yarıda bırakan golcü oyuncu, moralsiz bir şekilde antrenmanı terk etti. Siyah Beyazlı ekipte dün de Manuel Fernandes idmanı yarıda bırakmıştı.
kaynak
http://skorer.milliyet.com.tr/besiktas-ta-almeida-soku-eski/besiktas/detay/1831820/default.htm

Mesaj tarihi:
Beşiktaş, Gaziantepspor'dan Cenk Tosun'u resmen renklerine bağladı. Cenk'in 5 senelik anlaşma imzaladığını KAP'a bildiren siyah beyazlılar şu açıklamayı geçti;

"Profesyonel futbolcu Cenk Tosun ile 2014-2015 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Buna göre oyuncuya;

2014-2015 sezonu için 1.700.000 Avro,
2015-2016 sezonu için 1.450.000 Avro,
2016-2017 sezonu için 1.500.000 Avro,
2017-2018 sezonu için 1.600.000 Avro,
2018-2019 sezonu için 1.700.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.

Oyuncuya ayrıca, tüm sezonlar için geçerli olmak üzere 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.

Bu transfer için Gaziantepspor Kulübüne herhangi bir transfer bedeli ödenmeyecektir. "
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...