totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 uruguaylı'dan da kötü haber gelmiş. adafadasddf kimseyi almadan kapatıcaz sanırım transfer sezonunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 rus mafyası ciddi para aklıo futbolda vermiş olabilirler normaldir yani. keşke 3 e 5 e bakmadan satsalardı ben bu elemanın oynadığı 5 maç sayamam adam gibi 3-4 senedir bel bağladık gidiyoruz. aynı şekilde almeida da gitse keşke bu sene sözleşme bitio die az biraz oynuo imzalasın gene yatışa geçer, boş kale harici attığı gol nadirdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 yönetim bu transfer döneminde resmen madara olmuştur . ben kendi adıma çok iyi isimlerle anlaşılır diye düşünüyordum . fikret orman kendi ağzıyla dedi 2014 bizim çıkış yılımız olcak yeni sponsorluklar ile birlikte iyi transferler yapacağız demişti. şu an gördüküklerimle resmen beni hayal kırıklığına uğrattı. bundan sonra yönetimi nötr üm gidişata göre negatife yada pozitife dönebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 yapma lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 of yarın Lescott u acıklar besiktas bu yorumdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ya gençler herkes buradayken sıvocun hiç sözleşmesi donduruldu mu bizde 6 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 PZero said: yönetim bu transfer döneminde resmen madara olmuştur . ben kendi adıma çok iyi isimlerle anlaşılır diye düşünüyordum . fikret orman kendi ağzıyla dedi 2014 bizim çıkış yılımız olcak yeni sponsorluklar ile birlikte iyi transferler yapacağız demişti. şu an gördüküklerimle resmen beni hayal kırıklığına uğrattı. bundan sonra yönetimi nötr üm gidişata göre negatife yada pozitife dönebilirim. Oysa ki ne hayaller vardı.. https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/r6.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 yok dondurulmadı. yönetim yalnız feci failledi bu dönem, hani alırsın alamazsın sorun değil ama bütün işler iyiye doğru giderken fazla gaza geldiler. İşin kötüsü eski dönemlere göre geride kalmayı ve doğru olanı yapmaya çalışan Fiko bu sefer çoşan bu tiplere hiçbir şey demiyor. Ronaldinho olayını ÖÖ kovalasa bitirme ihtimalimiz daha yüksekti. Gerçi o kafayı takmıştı orada kalmaya ama görüşmeyi yapanların suçu net bir şekilde vardı. Sen transfer görüşmesine yanına 3 gazeteci götürüp, yapıyoruz diye fotoğraflarsan ki bunun olmamasını istediklerini de adamlar sana söylemişse negatif etkiyi bırakırsın. Geleceği varsa da birkaç kötü işle daha hiç gelmez. hani mesela atıyorum ronaldinho'nun gelme ihtimali %25'se bile bunların yaptıklarından sonra %5'e falan gerilemiştir. Çünkü transfer bunları yapanlar daha sonra ne yapar vs... ÖÖ ve Bilic liste veriyor. Bunlar bunlar diyor, gidip yerel menejerler ile Dany ve Olcan için görüşüyorsun. lescott için Önder Özen transfer olsa bile en az 3-4 hafta sonra olabilir ki bu da liglerin başlangıcına denk gelir diyor ama yönetim her gün çıkıp konuşuyor "2 GÜN SÜRE VERDİK", "ÇARŞAMBAYA KADAR NETLEŞECEK!" O çarşambalar ve 2 günler geçtikten sonra elinde başka iş olmayınca da taraftar sana tabii cephe alır... Şu konuşmamayı öğrenemediler. Ortalıkta dolanmayın, transferi bitirin sonra çıkın yine şovunuzu yapın da sizin kişisel şovunuzun uğruna takımın içine etmeyin. 2 transfer yapacağız demişti Önder Özen, onlar da bir anda olacak orası çoktan belli olmuştu da ana hedefteki adamların alınamaması sorun yaratabilir. Bir orta saha bir stoper diyorlardı. Lodeiro için menejeri Beşiktaş'ı istiyoruz dese de kulüp zorluk çıkartıyor. Telles olayının bizim versiyonu işte, bunu bile çıkıp medyada reklam yapıyor bizim yöneticiler... BJK'ye her şeyden önce en azından sadece akıllı yönetici gerekiyor. Futboldan vs. anlasın istemiyorum ben artık, akıllı olsun yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Gs o konuda çok iyi son dönemde. Ortaya dedikodu çıkıyo, sonra çok ses çıkmayınca medya olumsuz haber yapıyo. Derken bi anda sessizlikten hop kap bildirimi çıkıyor. En temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bjk transfer yaparken oyuncuyla konuşmadan önce medyaya duyuruyor asklfhafs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Fernandes L.Moskova Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes'in, Rusya'nın Lokomotiv Moskova Kulübü'yle sezon sonu geçerli olmak üzere bir ön anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Moskova'da yaşayan ve L.Moskova'yla çok iyi ilişkileri olan FIFA Menajeri Malik Arutyunov, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Manuel Fernandes, Haziran ayından itibaren Lokomotiv Moskova'nın futbolcusu. Haziran'da Moskova'ya gelecek ve yeni takımıyla çalışmalara başlayacak. Benim kulüp içerisinde edindiğim izlenimim bu" dedi. Rus kulübünün geçen sezon da Beşiktaş'a Fernandes için teklif yaptığını belirten Arutyunov, "Beşiktaş o zaman satmayı düşünmüyordu. Geçen sezon Beşiktaş'a 10-12 milyon Euro teklifte bulundular Fernandes için. Beşiktaş, teklifi reddetti. Şimde bedelsiz gidiyor" şeklinde konuştu. Fernandes'in çok iyi futbolcu olduğunu düşündüğünü ifade eden Malik Arutyunov, "Bence Rus Ligi'nde başarılı olabilir. Emim değilim; ama bildiğim kadarıyla bonuslar hariç Lokomotiv'den yıllık 3 milyon Euro net para kazanacak" dedi. Bonuslar hariç 3m Euro iyi para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Beter olsun bu yönetime bel bağlayanlar :) Hiç sızlanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Serdal Adalı gelseydi de bi 31231414515131 $ borç yapaydı değil mi darksun. ulan bir bitin be, sıçtınız beşiktaş'ın içine. bitin gidin, futbol federasyonunu falan tutun bak demirören de gitti oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Adam asbaşkanken saçtı değil mi paraları, 2milyona fernandes, bedavaya guti, 750k ya simao felan. Atıyorsunuz bare destekli atın be, adam içeri girer girmez edu medu saçma sapan adamlar alındı hemen. Kimin ne kadar iş bildiği buradan belli oluyor. Zamanında Demirörenede batıracak bizi diyince burada lehine çığırtan çok oluyordu. Şimdi transfer olmuyor yok yönetim böyle felan demeyin işte, sızlanmayın oturun feda edin seyredin. Milletin vizyonuda yönetiminki kadar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 eşek başı değilsin asbaşkansın, çekip kenara diyeceksin başkan ne iş diye. kafana yatmıyorsa da basacaksın istifayı. demirören'in kankası serdal adalı sen neden bahsediyorsun. simao gelmiş bilmemne olmuş, bu içeri girince de edu gelmiş, bağele sen.. Bu portekizlilerin topu mendes işi, yani fernandes nası geldiyse edu da öyle geldi, yani adalı getirmedi simao'yu da edu'yu da. yalnızca beşiktaş'ın mendes'in köpeği olmasına göz yumdu, elbette demirören ile başka ticari işleri vardı mendes'in, beşiktaş da paravan. F. Orman sevdalısı falan değilim ancak, oğuzhan, olcay, atiba, en az 5 adam aldılar neredeyse beleşe ve ilk 11'de uzun süre oynayacak. Ha bu dönemde başarısız mı? evet başarısız ama demirören'den sonra adalı'dan sonra ballı kaymak bu adamlar bize. en azından transfer yapıcaz diye milyon yuroları saçmıyorlar etrafa. Bakın, transfer yapmamak da cesaret ister ve önemli bişeydir. Yoksa şu an başkan 3 tane menajer çağırır yanına, bana isimli 3-4 balon topçu bulun, 20 m euro bütçe var der, getirir 1 sene oynayıp sonra bedavadan (hatta üzerine para verip) göndereceğimiz topçuları. al sana demirören stayla. Benim gözümde demirören neyse adalı da o kimse kusura bakmasın. Quaresma şov benim gözümde adalı. F.Orman en azından sistem oturttu biraz, ya da oturtmaya çalışıyor. sağa sola saçma para saçmıyor. Gelen adamlardan saçma sapan çürük bikaç tanesi dışında memnunum. yapamadıkları transferlerden de rahatsızım elbet ancak, sırf transfer yapayım diye yapılacak transferlerden de her daim iyidir bunu da biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 fikret tam besiktas'in hak ettigi ve besiktas'a yakisan baskan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 30 milyon TL harcamış herif sezerlere, süzenlere, tutan sadece 2 transfer var atiba ve tolga. Başarısız transferlerle saçmamış mı oluyor yani? Benda Adalı fanatiği değilim hatta seçimde adam akıllı 3. kişi olsaydı ona verebilseydik keşke ama ormanı sonuncu sıraya koyardım. Bu adamın yaptığı tek doğru düzgün gözle görülür tek şey stad oldu, umarım bitirmeyi başarır. Hani bu scout ekibinin ürünleri, Oğuzhan ı falan getiren kim biliyoruz. Ki onuda kaçırttılar zaten. Stad diyip duruyorlar geçen sene feda bu sene bu, seneye ne olacak merak ediyorum. Bu başkanın direk demeci vardı bu sene düzelteceğiz seneye işler düzelmiş olur merak etmeyin diye. Düzelmiş hali buysa harikaymış zaten. Daha ne saçma demeçleri var, Adalı konuşmayı beceremediğinden hiç olmazsa her mobese kamerasına demeç vermezdi :) Bana dün klüpden arama yaptıklarında adam akllı transfer yapın artık dediğimde direk stadımız olmadığından yarım klüp muamelesi yapıyor topçularda gelmek istemiyor dediler, süper bahane hani. Bu bahaneler bitmez diyorum ben, seneyede iyi bir kadro vs beklemiyorum. Ayrıca bakkal hesabı ile klubün yönetilemeyeceğine ve sportif başarının şart olduğunu düşünüyorum. Masraf kısarak bu işler yürümez, şurada 2. bile olup şampiyonlar ligine direk gitseniz gelen paraların haddi hesabı olmaz ama bunlarda öyle bir düşünce tarzı yok işte. Gs enayimiydi bunlar 5 sene toparlanamaz dediğimiz vakitte öyle hamleler yapıp 2 sene götürdüler. Adamların kadrosunun bizimki ile alakası bile yok. Biz hala yok öyle yok böylede başarı olur demeye devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 fikret orman hatasız değil tabiki, takımın defans a ihtiyacı olduğu anda toramanı göndermeler, öö ye karşı çıkıp sezeri transfer etmeler, feda feda diyip ortada stad yokken ronaldinho peşindek oşmalar vs. ancak hala gidipde Adalı'nın adını ağsınıza almayın allah aşkına. bu adamlar bjk yi 2 senedir avrupa yüzü gördürtmedi. şerefli 2.liklerin takımı olan bjk saçma sapan şeylerle anılır oldu. tek suçları transferlerle klübün paralarını çarçur etmek değil bu leke en büyük yanlışları. iyi kötü birşeyler yapmaya çalışan bir başkan ve önder özen var ortada. tek yapılması gereken yönetim sevdalısı kamera aşığı yöneticileri işe sokmamak. bu işin sorumlusu önder özense gidip ronaldinho ile konuşulmayacak arkadaşş!! adam uruguayın genç yıldızını almaya çalışıyor ama bu klüp bir queresma faciası yaşamamış gibi siz gidip 35 lik ronaldinho diyorsunuz şov yapmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 biz şimdi yine transfer yapamadık mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 adali'nin yaptigi basarili transferler simao, fernandes ve guti mi ? bu adamlarin besiktasa kattiklari (hadi fernandes'i cikaralim) nedir? maliyetleri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Bonservisleri çok az, özellikle önceki senelerdeki saçma transferlere göre. Almedia, Fernandes hala kadroda, Q7 yi yolladın ama istatistikleri hala oynadığı kanadın oyuncularından çok daha iyiydi. Zaten adamda iş olmasa porto geri almazdı. Simao nun kariyeri tartışılmazdı, son döneme kadar çokda kötü değildi bence. Bir guti sorunlu çıktı o da ilk geldiği 10 maçta felan dehşetti bu adamı nasıl aldık diye seyrediyorduk. Ara paslar vs. Sonuçta hiçbiri bir tabata transferi gibi değildi :) Şimdi o adamları eleştiripde bizim 2 senedir alıp oynatamadığımız adamlara verdiğimiz paraları göz ardı ediyorsunuz. Bakın pahalı yıldız transferi vs yide geçtim bunların hiç bir planı yok. Sene başında da doğru dürüst bir şey çıkmadı, şimdi de aynı. Scout felan hikaye. Bunlara lig başlamadan 4. bitireceksiniz tamam mı desen hemen kabul ederlerdi zaten, bir hedef felanda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Şuda dursun, sol adama ödenen (kontrat toplam), sağ bonservis güya ama hatalı sanırım, yinede alınan adamları göstersin. Berat Çetinkaya 950.000 TL, 480.000 TL Mehmet Akgün 400.000 Euro Oğuzhan Özyakup 1.850.000 EURO, 500.000 EURO Olcay Şahan 4.000.000 EURO, 800.000 EURO Uğur Boral 2.100.000 EURO Julien Escude 1.800.000 EURO Allan MCGregor 2.400.000 EURO, 346.000 EURO Batuhan Karadeniz 900.000 TL 250.000 EURO Sinan Kurumuş 2.075.000 TL 360.000 TL Gökhan Süzen 1.925.000 EURO 1.100.000 EURO Denthinho 1.000.000 EURO 700.000 EURO Mamadouu Niang 800.000 EURO Kerim Koyunlu 5.250.000 EURO 3.750.894 EURO Ramon Motta 950.000 EURO Atiba Hutchinson 2.000.000 EURO Michael Eneramo 2.400.000 EURO Tolga Zengin 3.750.000 EURO 2.750.000 EURO Serdar Kurtuluş 2.700.000 EURO 4.430.000 TL Sezer Öztürk 3.000.000 EURO 1.500.000 EURO Ömer Şişmanoğlu 3.450.000 EURO 1.650.000 EURO Pedro Franco 3.000.000 EURO 2.400.000 EURO Gökhan Töre 900.000 EURO 350.000 EURO Günay Güvenç 750.000 EURO 200.000 EURO Teknik Direktörlere de servet ödendi! erikssonFikret Orman ve yönetimi teknik direktör transferlerinde de müthiş bir tasarruf yaparak Yıldırım Demirören dönemine adeta taş çıkarttı! Siyah beyazlılar göreve gelir gelmez Tayfur Havutçu ile yarım sezonluğuna 585 bin TL, 2012-2013 sezonu için ise 1.5 milyon TL’lik sözleşme imzaladı. Samet Aybaba’yla imzalanan kontratın bedeli ise 4 yıl için 6 milyon 350 bin TL idi. Fikret Orman yönetimi bir de Sven Goran Eriksson skandalına imza attı! Yönetim tarafından hiçbir zaman yalanlanmayan iddialara göre yapılan ön protokol gereği İsveçli teknik adama 1 milyon 200 bin Euro ödendi. Yine iddialara göre Samet Aybaba ile anlaşılmadan önce sözleşmeyi imzalayan yönetici Tamer Kıran bu zararı cebinden ödedi. Ancak parayı gerçekten Tamer Kıran mı ödedi yoksa skandalın hesabı kulübün kasasından mı görüldü halen bilinmiyor. Yönetim son olarak da Hırvat teknik direktör Slaven Biliç ile 3 yıl için 4 milyon 800 bin Euro’luk sözleşme imzaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 sadece simao'nun maliyeti 8 milyon euro. bu arada komik rakamlar da var orada. allen mcgregor'dan kar etmedi mi besiktas yonetimi ? gokhan tore'yi o fiyata kim kiralamazdi? omer sismanoglu'nu almamak esseklik olru zaten. tolga zenginden bahsetmiyorum. olcay sahan da gayet iyi bir turk futbolcu icin. zira atiba da oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Topçuların kendilerine ödenen evet, bonservisleri az zaten. Aralık 2010'da ise Atletico Madrid'in resmî sitesinden yapılan açıklamada Simão 'nun Beşiktaş'a transferi duyuruldu. Serdal Adalı'nın açıkladığı bonservis bedeli 900.000 €'ydu. Beşiktaş ile yıllığı 2,5 milyon €'dan 2,5 yıllık sözleşme imzalamıştır.[3] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 tamam da dusuk bonservis birsey ifade etmiyo ki. oyuncunun maliyeti onemli olan. toplam maliyeti 8 milyon euro olan simao'nun katkisi omer'den fazla oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar