Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Cons

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

hilbert konuşmasını canlı dinledim. dany alves 1.5m 2m a oynuyor demedi. Önce onu belirteyim.

biz sağ bekimize bu kadar para vermeyiz, sağ bekin alacagı para bellidir dedi, bu kadar para verecek olsak bir dany alves katkısı bekleriz dedi.
sen burayı pasa gonlun nası istiyorsa oyle anlamıssın işte.

http://skorer.milliyet.com.tr/ozen-den-hilbert-i-uzecek-sozler-/besiktas/detay/1729767/default.htm

yeter bilader.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

ronaldinho nun iyi olduğu dönem her şekil daha iyiydi.bir gs lı olarak söylüyorum bunu boş yere tartışmanın gereği yok.

ancak son 5-6 yıldır ne yapar ne eder hiç bir bilgim yok arada bir attığı golleri izliyorum o kadar.

e abi zaten ona göre kıyaslama yapılıyor. şuan 2005 yılında değiliz malum sdfs. ben ronaldinho'yu hep messi'den daha çok beğenen biri olarak kendine yazık ettiğini düşünüyorum. sadece yetenek yetmiyor bazı şeyler için.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Olum siz bi orta saha ile forveti nasıl kıyaslarsınız la.

parasal açıdan açıldı abi konu.

oyuncular takımda yıldız oyuncunun aldıgı paraya aglamamalı falan dedim ben.

r10 gibi oyuncunun aldıgı paraya hiç ağlanmaz dedim.
r10 sonucta bir quaresma sinaydır drogba degil dedim.

konu burdan başladı, futbolculuk falan filan bişey demedim.

yıldız olma durumundan bahsedip aldığı para takımı rahatsız etmemeli dedim
Sosyal ağlarda paylaş

işte zamanında q7 için demişlerdi, lan bu adam bu kadar alıyor koşmuyor ben neden koşuyorum da almıyorum diye.

hem yıldızın seviyesi artınca, hem de takıma katkı verince kimse ağzını acıp laf söyleyemez zaten neden onun kadar almıyorum diye.

ayrıca takımda 1-2 tane gerçekten star adam varsa herkesten 1-2m fazla alması da dogal. ama bizim yerliler aptal oldugundan ille sorun ediyor işte dsfs
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...