Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 abi şimdi hiç bir oyuncu drogba yada ronaldinho şu kadar alıyor bende alıcam diyemez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 burak'lar sneijder için ağladı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 o burak.mancini nin maaşını bile kıskanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ben zaten aglamamaları gerektigine katılıyorum da fiko oyle dusunmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 applevodka'Nın yazısının beyler son cümleyi okusanız yeter en komik kısmı orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 önder özeni izledim dün.Başarının gelip gelmemesi önemli değil cidden bu adamın kaybedilmemesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Red said: applevodka'Nın yazısının beyler son cümleyi okusanız yeter en komik kısmı orası bir kıyaslasana red allah askına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 kendinizi koruyun ronaldinho>drogba postları geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 applev0dka said: hilbert konuşmasını canlı dinledim. dany alves 1.5m 2m a oynuyor demedi. Önce onu belirteyim. biz sağ bekimize bu kadar para vermeyiz, sağ bekin alacagı para bellidir dedi, bu kadar para verecek olsak bir dany alves katkısı bekleriz dedi. sen burayı pasa gonlun nası istiyorsa oyle anlamıssın işte. http://skorer.milliyet.com.tr/ozen-den-hilbert-i-uzecek-sozler-/besiktas/detay/1729767/default.htm yeter bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ronaldinho nun iyi olduğu dönem her şekil daha iyiydi.bir gs lı olarak söylüyorum bunu boş yere tartışmanın gereği yok. ancak son 5-6 yıldır ne yapar ne eder hiç bir bilgim yok arada bir attığı golleri izliyorum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 madcow said: kendinizi koruyun ronaldinho>drogba postları geliyor. o yapıldı ya. hıncal, 2 drogba eder diyerekten pariteyi belirlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 eskiye göre ronaldinho, drogba'yı maymun eder ama şimdi durumu nedir hiç bilmiyorum. umarım gelir de görürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ben canlı dinledim diyorum, adam milliyet linki ile geliyor bana ya. off off kimler ile ugrasiyoruz. ve evet r10 >>> drogba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ikisini bi çukura atalım, canlı çıkabilen daha iyi kabul edilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Esnaf said: ronaldinho nun iyi olduğu dönem her şekil daha iyiydi.bir gs lı olarak söylüyorum bunu boş yere tartışmanın gereği yok. ancak son 5-6 yıldır ne yapar ne eder hiç bir bilgim yok arada bir attığı golleri izliyorum o kadar. e abi zaten ona göre kıyaslama yapılıyor. şuan 2005 yılında değiliz malum sdfs. ben ronaldinho'yu hep messi'den daha çok beğenen biri olarak kendine yazık ettiğini düşünüyorum. sadece yetenek yetmiyor bazı şeyler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Olum siz bi orta saha ile forveti nasıl kıyaslarsınız la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 fifa 05 bunca yıllık fifa ve pes oyun kariyerimde Barça alıp oynadıgım tek oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 fenn said: Olum siz bi orta saha ile forveti nasıl kıyaslarsınız la. parasal açıdan açıldı abi konu. oyuncular takımda yıldız oyuncunun aldıgı paraya aglamamalı falan dedim ben. r10 gibi oyuncunun aldıgı paraya hiç ağlanmaz dedim. r10 sonucta bir quaresma sinaydır drogba degil dedim. konu burdan başladı, futbolculuk falan filan bişey demedim. yıldız olma durumundan bahsedip aldığı para takımı rahatsız etmemeli dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 fenn said: Olum siz bi orta saha ile forveti nasıl kıyaslarsınız la. kariyer olarka kıyaslarsın onda bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 @ Apple O konuda haklısın. Ben sanmıyorum Sabri nin Drogba o kadar alıyor ben neden almıyorum diyeceğini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 işte zamanında q7 için demişlerdi, lan bu adam bu kadar alıyor koşmuyor ben neden koşuyorum da almıyorum diye. hem yıldızın seviyesi artınca, hem de takıma katkı verince kimse ağzını acıp laf söyleyemez zaten neden onun kadar almıyorum diye. ayrıca takımda 1-2 tane gerçekten star adam varsa herkesten 1-2m fazla alması da dogal. ama bizim yerliler aptal oldugundan ille sorun ediyor işte dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Lan geçen gün rüyamda bizim maçı gördüm Defansın sağında sabri oynuyordu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Abi 2 günde 15 sayfa falan ilerlemiş topic. Şimdi ronaldinho geldi mi gelmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 prime'indaki ronaldinho tabii ki en iyiydi. dunyanin en iyi futbolcusuydu iste. drogba ya da sneijder o noktada olmadilar kariyerlerinde ama quaresma ikisinin de seviyesinin 1-2 degil 3-4 kat altindaydi en iyi doneminde bile. ayni cumle icinde kullanmak komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Tori said: Abi 2 günde 15 sayfa falan ilerlemiş topic. Şimdi ronaldinho geldi mi gelmedi mi harbiden ya geliyo mu gelmiyo mu geldi mi gelmedi mi? verin parası neyse alın lan adam ronaldinye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar