applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 serjuhan said: Hayır 3ünün sponsor olması da BJK'ya bir şey katmıyor ki. Muhtemelen Beşiktaş o parayı sponsonrdan alırdı. Ha 2 milyon alacağına Ronaldinho şu bu diye belki 3 milyon olmuştur. mevcut sponrsor anlaşmaları dısında ekstra 3m dur abi bu. yoksa zaten mantıksız klübün kasasına girecek olan bir parayı erken bozdurmuş falan olursun. atıyorum THY sporsor olur, 2 reklamda oynatır, eşofmanına thy yazar, thy yazan sapka takar falan 3m verir, yoksa mevcut sponsorluklar üzerinden degildir. yanlıs mi anlıyorum yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sıvadıgım bisey yok. rakamlar matematik mantık ortada. daha iyi mantıgın varsa cık anlat babacım. bana besiktasın yabancı sınırı kalktıgında nasıl zarar ettigini anlat. senede 18 mac yapan takımın idari direktorunun gun hesabına takılmasını ordan adalet kovalamasını anlat. 10 transferden 2 3 unu tutturunca transferde biraz hata yaptık galiba diyince nasıl inanılmaz bi adam oldugunu anlat. dinliyorum ya. gelecegine para yatırdık ama onlar daha cok yatırdının mantıgını anlat. cıktı herif "kendini star sananlarla calısmak zordur" dedi. bunu fernandese gonderme yapmak laf sokmak olmadıgını dusunuyosan sandıgından da naifsin. ki diger soyledikleriminde hala arkasındayım. hadi bruma meselesinde haksız olayımki o meselede bile onder haksız %60 ı falan sallıyo babam. ki ilk dedigimin seyini kaybediyosunuz onder iyi de okadar inanılmaz degil dedim. 7. ye soyluyorum. ve okadar inanılmaz degil dememin sebepleri de bu. cunku bi farkı yok diger adamlardan. gerektigi zaman gerekeni soyluyo. bu kadar. her takımda var bundan bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 applev0dka said: serjuhan said: Hayır 3ünün sponsor olması da BJK'ya bir şey katmıyor ki. Muhtemelen Beşiktaş o parayı sponsonrdan alırdı. Ha 2 milyon alacağına Ronaldinho şu bu diye belki 3 milyon olmuştur. mevcut sponrsor anlaşmaları dısında ekstra 3m dur abi bu. yoksa zaten mantıksız klübün kasasına girecek olan bir parayı erken bozdurmuş falan olursun. atıyorum THY sporsor olur, 2 reklamda oynatır, eşofmanına thy yazar, thy yazan sapka takar falan 3m verir, yoksa mevcut sponsorluklar üzerinden degildir. yanlıs mi anlıyorum yoksa Farklı bir anlaşmaysa tabi güzel. Gerçi Acun'a filan gidildi deniyordu. Belki o şekilde birilerinden buldular. Alsın bence Beşiktaş Ronaldinho'yu. Dünya gözüyle görelim adamı. Ama ekonomik anlamda diğer transferlerin önünü tıkayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ben bayağı geride kaldım, konu akmış ama AB olayına tamamen karşıyım. Yarı AB üyesi olabiliriz belki tamam ama çıkıp AB adı altında anılmamızın ve öyleymişiz gibi davranmamızın tamamen saçmalık olduğunu düşünüyorum. Yabancı sınırı AB olacağına komple kaldırılsın ki olması gereken o ya da kota illa devam ettirilecekse insanı bir sistem getirilsin. Şu AB olayı olmasın yeter ki... Aslında 6+4 bu ülke için en ideal sistemdi. Keşke en kötü o geri getirilse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 AB aslında yasalar bazında en mantıklısı. cunku bizim isci/calısan anlasmalarımız var AB ile. futbolcu dedigin sey de calısan kisi sonucta. Bu arada AB olmazsa diger herseyin onu kapalı onumuzdeki en azından 1 2 sene daha. fener reddedicek herseyi. belli bi sayının uzerindeki yabancıyı da tum anadolu kulupleri bundan anlamsız kazanc elde edenler reddedicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 İşçi anlaşmaları var da kapitülasyon desek yeridir. Ülkenin AB ile ilgili bütün girişimleri bir nevi kapitülasyon ve üyelik tarihinden tut, sürece kadar hem zararımıza işleyen bir düzen üzerine kurulu gidiyor. Gümrükte bile zorluk yaşıyoruz, mal almak kolay ama aynı standarttaki test edilmiş, belgeli malı bile onlara gönderemiyorsun atıyorum. Ama onlar gelip ayrıcalıklarıyla buradan alıp, kendileri götürüp daha kârlı iş yapabiliyor vs. vs. Ben bu düzenin içinde tam anlamıyla yer alamıyorsam ve düzenin sömürülen tarafındaysam da orada yer alan bir uygulamanın içinde olunmasını istemiyorum. Ya komple kaldırsınlar ya orjinal bir sistem gelsin ya da böyle kalsın. AB tamamen saçmalık bana göre, tam üye değiliz ki uygulamasını direkt alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 komple kalkmanın hic bi yontemi yok. cunku anadolu kulupleri kabul etmeyecek. en yakın ihtimal AB o da mahkeme kararıyla gelirse yaptırımı TFF nin onleyemeyecek olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 11 oyuncu almışız tolga 10 numara ramon başarılı atiba adamı kale dışında her yerde oynattık yer yerde 10 kaplan gucunde enaramo büyük hata kerim potansiyelli genç oynayınca görücez hepimiz serdar kurtuluş lig standartlarında, belki 3 büyük takım bek'i olacak yeteneği tam yok ama ligimiz için yeterli kendisi, avrupa için transfer şart yerine sezer klübe için iyi bir alternatif olabilirdi, rotasyon oyuncusu olarak kullanılırdı toroman kavgası ile bitirdi kendini pedro franco 2. yarı izleyecegiz dedi önder reyiz bakalım görecegiz patlak mi degil mi o zaman karar veririz Töre kiralık geldi, çatır catır oynuyor, katkısını veriyor. gayet de başarılı bir transfer günay güvenç yetiştirilmek için alınan 3. kaleci 11'de 5 ilk 11 oyuncusu olmuş ve 4 tanesi de başarılı gayet 3 tane oyuncu zaten genç ve gelişmesi için alınmış 2 tane de patlak transfer var, bence başarılı bir transfer sezonu geçirdi beşiktaş yaptığın maç sayısı önemsizdir, senle aynı maç yapan diger 2 rakibin senden cok dinleniyorsa bunu söylemek ayıp değildir, söylememek aptallıktır, ama bizim milletimiz silkilmeye alışık oldugundan ayakkabı kutularından paralar cıkınca aman ülke ekonomisi bozulmasın, çalıyorlar ama çalışıyorlar dediklerinden garip geliyor tabi insanların hakkını araması ülkede. yabancı konusunu savunan yok, okuduğunu iddaa ettiğin önder özen röportajlarında da görürsün zaten, bahsettiğin gibi bir dansözlüğü de yok adam en başından beri aynı görüşünde, olması sacma, ama karar alındıysa uygulansın zamanı gelince kaldırılsın, oyun oynanırken kural değişmez bu kadar basit. hayır real madrid'e elenip ama bir maçı kazandık diye konvoy yapan adamlar bana mantıktan bahsediyor. dersten FF'le kaldım ama vizede çocuğu koymuştum diye göbek atan ögrenci görmedim hiç ben. uzun lafın kısası. önder hoca başarılı denilecek bişey yapmadı daha, zaten öyle bişey iddia eden de yok, ama başarısız gösterilecek kadar kötü bişey da yapmadı. adam eşi benzeri olmayan bir mevkide bulunuyor ülkede 6 aydır. hataları olacak, bu taraftar da arkasında,destek veriyor ama kimse de tapmıyor. eger beceremediği kabul görürse en cok destek verenler de olmuyor yapamadı demesini bilir. futbol bilgisi bu kadar yüksek adama oturduğun yerden futbolu bilmiyor yeaa, önder o kadar da şey bir adam degil falan demek en basit tabirle boşa konuşmak. önce belirttiğin gibi doğru dinle adamı, herkesin öğreneceği çok şey var, bizden ayrıldıktan sonra milli takımlar ya da TFF de üst düzey bir görev alır insallah da az da olsa böyle insanlardan faydalanır ülke futbolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 serjuhan said: applev0dka said: serjuhan said: Hayır 3ünün sponsor olması da BJK'ya bir şey katmıyor ki. Muhtemelen Beşiktaş o parayı sponsonrdan alırdı. Ha 2 milyon alacağına Ronaldinho şu bu diye belki 3 milyon olmuştur. mevcut sponrsor anlaşmaları dısında ekstra 3m dur abi bu. yoksa zaten mantıksız klübün kasasına girecek olan bir parayı erken bozdurmuş falan olursun. atıyorum THY sporsor olur, 2 reklamda oynatır, eşofmanına thy yazar, thy yazan sapka takar falan 3m verir, yoksa mevcut sponsorluklar üzerinden degildir. yanlıs mi anlıyorum yoksa Farklı bir anlaşmaysa tabi güzel. Gerçi Acun'a filan gidildi deniyordu. Belki o şekilde birilerinden buldular. Alsın bence Beşiktaş Ronaldinho'yu. Dünya gözüyle görelim adamı. Ama ekonomik anlamda diğer transferlerin önünü tıkayacaktır. katılmıyorum, 3m zaten kemiksiz kaliteli birinin bonservisine gider, maaşı falan filan derken en az 5-6 m gider, onun yarı parasına r10 geliyor yani bonservis vermediğimiz için. diğer transferlere etkisi olmaz zaten bir de stoper alıcaz öyle cok transferlik bir durumu yok takımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 applev0dka said: yabancı konusunu savunan yok, okuduğunu iddaa ettiğin önder özen röportajlarında da görürsün zaten, bahsettiğin gibi bir dansözlüğü de yok adam en başından beri aynı görüşünde, olması sacma, ama karar alındıysa uygulansın zamanı gelince kaldırılsın, oyun oynanırken kural değişmez bu kadar basit. hepiniz plan diye geziyosunuz. yukarda matematigi duruyo. bu sene degismesin dedik zaten biz de ama OÖ 5+0+3 e devam etsin diyo. seneyeyi de mi oynadık noldu? ve yukarda basit matematigi var nasıl besiktasın para kaybetmediginin. Cok basit bi sekilde OÖ burda işine gelen yorumu yapabiliosa. ozaman diger durumlarda da isine gelen yorumu yapabilir demektir. yani oyle itiraf falan degil hic bisey planlı yapılan yorumlar. o star gondermesini aklına geldi diye mi yaptı sanıyosun? aynısını bizde 2 3 kisi yapıyo sedat dogan, ergun gursoy, bulent tulun 3lusunun yaptıgı isi tek elden yapıyo iste farkı ne? quizde 1 aldım ama dersi AA ile verdim tipi ogrenciyim ben bu tartısmada sen yanlıs anlamıssın tamamen. tolga atiba tore dısındakilerin hepsi suan 0. serdar ve motta eksi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yapılan anlaşmalar 4-5 senelik imzalandı bizde önder hoca da 2 senelik transfer planı yaptıgını söyledi. saydıgın adamları üst üste koysan yarım önder özen etmezler futbol bilgisi olarak. doğru düzgün türkçe konuşamayan kabadayı kılıklı adamlar sadece. ülkede yönetici olma vasfı para sahibi olmak degil sporun içinden gelmek olmalı, buna inanan bir adam olarak önder özen tipi insanlara daha bir hayranım, fikret ormana olan sevgim de oturtmak istediği sistemden dolayı zoraki bir sevgi. umarım 3-5 yıla metin-ali-feyyazların bile çekinmeden çıkıp başkan adayı olabilceği bir sistem olacak, bunun en güclu adımı da önder özen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 applev0dka said: önder hoca da 2 senelik transfer planı yaptıgını söyledi. artık 100. ye soyluyorum. bunu boyle soylemek zorunda oldugu icin bunu soyluyor. bu stratejik olarak besiktasın isine geldigi icin. yoksa yarın yabancı sınırını kaldır onder ozen danseder. "oh beee istedigimi alıcam ya" diye. o yuzden geciniz. futbol bilgisi iyi olsun. ben zaten yaptıgı işler yanlıs cok kotu demiyorum ama zaten herkesin yaptıgı isleri besiktasa yapmaya basladı diyorum. sakin olun diyorum. su cocuk doldurmanız eglenceli mesela ne cıkacak merak etmiyo degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kimsenin yapmadığı şeyleri adam ülkede ilk kez deniyor. kurduğu scout ağı alınan pilot takım ve ona sampiyon u 17 oyuncu getirilmesi bunlar vizyondur plandır. herkes yapıyormuş da beşiktaşa da yapılmaya başlamış da yav he he diyince dedi oluyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bizim pilot takımımız trabzon. oyle dandik takımlarla ugrasamayız. e biz de almanyada hamburg ile is birligi yapıyoruz simdi cıkıp KIMSENIN YAPMADIGINI YAPIYORUZ diye mi gezicez. hayır dunya uzerinde herkes yapıyo biz yeni yapıyoruz. u20 nin en iyi oyuncusunu aldık bi de biz. sizin paranız yetmedi tabi. ben sıkıldım senden yetersizsin. onder oyle dedi en iyisini yapıyodan oteye gitmen zor. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 iş birliği başka bu başka abi, hamburg'a transfer yapabiliyormusun sen lol takımı parasını verip alıyorsun A2 oyuncularını yolluyorsun orda oynuyorlar, genç transferler yapıyorsun. önder özen dedi ilk geldiğinde, gelecekte beşiktaş yöneticisi olmaya adam yöneticileri bile pilot takımda yetiştircez dedi. bu adama herkes gibi demek hakaret cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kim o erman kılıç mı sdsfs o da 3 dk oynayıp gitti ya dimi pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=psTdelFncQ4 hayırlı ugurlu olsun yabancı kaynaklarda duyurmaya başladı futbolun ilahı geliyor. 3 forma bi kombine paramı hazırladım kartta bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi trabzonun bile 1461 i var. her takımın var oyle takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 galatasarayın affiliateleri Galatasaray Russia Alania Vladikavkaz[59] Turkey Güneştepespor[60] England Reading FC[61] Turkey Beylikgücüspor[62] bizde 4 tane varmıs pardon =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Önder Özen bir de maddi zarardayız kural yüzünden diye bir şey söylemedi. Onu örnek vermek için ben söyledim. Hep o örneğin üstünden para hesabı, matematik hesabı yapmışsın da ÖÖ kademesinde öyle bir olay bile yok. Bir de u-20'nin açık ara en iyi oyuncusu Pogba'ydı. En iyilerinden biri alındı da U-20 yıldızı diye iyi futbolcu olacak diye bir kaide olmadığını da gösterdi. Gerçi yaşı var, süper yıldız olmasın varsın iş görür ortalama istikrarlı kanat oyuncusu olsun bu yeteneğiyle fazlasıyla iş görür. Yıldız bile olur gerçi de işte Afellay tier vs. kalır. O bile TR standartları için inanılmaz olur ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 e maddi olarak bi zararı yoksa planın baglayıcılıgı nedir? önder ozenin acık acık zarar goruruz dedigini hatırlıyorum planımızı buna gore yaptık dedigini. para dısında neyin planını yaptın ki? neyden zarar gorucen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 hangisinden 1 tane adam çıkardı gs. hangisine 1 lira maddi kaynak ayırdı da adam aldı yetiştirdi orda ? kaç tane a2 oyuncusunu orada oynatiyor. laf olsun torba dolsun diye takım almakla bitmiyor o işler. eve koşu bandı alıp üzerine dantel serip kullanmayan ev hanımı misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ya ulan diyosunki diger takımlarda yok turkiyede ilk. affiliatelerimizi cıkartıp koyuyorum. simdi de gs kimi cıkarttı oldu. adam yapılanı yapıyo dedim onu kanıtladım ileriyle ilgili bi prediction ım yok daha kotusunu yapıcak daha iyisini yapıcak gibi. hatta yazdım cocukları topladı nolucak merak ediyorum diye. ki reading dısındakiler 3 sene olmus reading 1 sene olucak bi dahaki aya. zaten geri donusun 5 6 sene olması gerektigini dusunursek gayet normal bisey cıkmaması da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 "attiklarimiz takim ve teknik ekibin basarisidir, yediklerimiz de bana girsin." dedi adam. orda kapattim ben. bir ara da guntekin "takim neden 2. devrelerde dusuyor?" dediginde "gs macinda sahaya girilen yerde 8 koltuk bostu." dedi. orada kapatmam lazimdi aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar