Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da IT sorumlusu aranıyor

Lectre

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar, orta düzey bir telekomünikasyon şirketine Ankara sınırları içerisinde yaşayan bir it sorumlusu arıyoruz.

Aslında başlangıç olarak küçük bir işimiz var, tanıtım amaçlı bir web sitesi lazım, hazır templatelerle, misyon vizyon vs, olarak hazırlanacak, kendimde yaparım fakat zamanım yok şuan için.

bu iş için bir fiyat alabilirim öncelikle öm ile.

bunun sonrasında, şirket bilgisayarlarının periyodik bakımı, satış-barkod sistemlerinin kurulması ve denetimi gibi görevleri olacak bu arkadaşın, örnek vermek gerekirse dokunmatik ekran sistemi kurulacak mağazalara, ürün kataloğu olarak, bu işi halledebilecek, elbet gereken malzemeler temin edilecektir.

hani bir şey yapılacağı zaman, benim vaktim yok, ben bilmiyorum diyen eleman istemiyoruz. at hırsızı gibi görünmeniz bizim umrumuzda değil, zaten bir odaya kapalı olarak yaşayacaksınız :P

dediğim gibi bu saatte aslında pek düzgün bilgi veremesemde, ilgilenen olursa öm ile mesaj atsın, iş görüşmesini ayarlayayım, gelsin konuşsun ;)

pati referansı her zaman için vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Arkadaşlar ileri düzeyde java bilen bir yazılımcı arıyoruz şuan, maaş konusunda bana mesaj atınız lütfen, durumun aciliyeti vardır, kısa süreli değil direk şirkete alım olarak düşünüyoruz.

Dediğim gibi pati referansım her zaman vardır, 1-2 arkadaşla konuştuk bazı noktalarda anlaşamadık, server bilgisinede sahip olursa çok iyi olur belirteyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...