Lectre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Evet arkadaşlar, orta düzey bir telekomünikasyon şirketine Ankara sınırları içerisinde yaşayan bir it sorumlusu arıyoruz. Aslında başlangıç olarak küçük bir işimiz var, tanıtım amaçlı bir web sitesi lazım, hazır templatelerle, misyon vizyon vs, olarak hazırlanacak, kendimde yaparım fakat zamanım yok şuan için. bu iş için bir fiyat alabilirim öncelikle öm ile. bunun sonrasında, şirket bilgisayarlarının periyodik bakımı, satış-barkod sistemlerinin kurulması ve denetimi gibi görevleri olacak bu arkadaşın, örnek vermek gerekirse dokunmatik ekran sistemi kurulacak mağazalara, ürün kataloğu olarak, bu işi halledebilecek, elbet gereken malzemeler temin edilecektir. hani bir şey yapılacağı zaman, benim vaktim yok, ben bilmiyorum diyen eleman istemiyoruz. at hırsızı gibi görünmeniz bizim umrumuzda değil, zaten bir odaya kapalı olarak yaşayacaksınız :P dediğim gibi bu saatte aslında pek düzgün bilgi veremesemde, ilgilenen olursa öm ile mesaj atsın, iş görüşmesini ayarlayayım, gelsin konuşsun ;) pati referansı her zaman için vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Özel mesaj attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 dönüş yaptım 4ever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 dosyalar ektedir. saygılar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 selam post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Arkadaşlar ileri düzeyde java bilen bir yazılımcı arıyoruz şuan, maaş konusunda bana mesaj atınız lütfen, durumun aciliyeti vardır, kısa süreli değil direk şirkete alım olarak düşünüyoruz. Dediğim gibi pati referansım her zaman vardır, 1-2 arkadaşla konuştuk bazı noktalarda anlaşamadık, server bilgisinede sahip olursa çok iyi olur belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 hangi şirket baba bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Adını söylesemde tanımazsınız, Vodafone Red bayiliği olan bir şirket kendisi, bünyesinde farklı kuruluşlarda var, bir holding olamasakta sevgi dolu bir şirketiz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ben java biliyorum ya her formattan sonra mutlaka kurarım pc ye, yerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ileri duzeyden kasit ney? Hotspot klonu yazabilmek mi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ÇOK BÜYÜK BÖYLE HERŞEY JAVA. yok lan basit bir şey aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 inanmayın lan :D pc tamircisi diye adam çağırıyorlar sonra yazılım yapacaksın diyorlar :D Java diyen allah bilir neler yaptırır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ileri düzey java kıstasınız nedir onları yazarsan daha çok dönüş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar