sektedar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Sevgili patiler, bir kaç gün önce bilgisayarıma "3590F75ABA9E485486C100C1A9D4FF06ZZZ.ZZZ..Z.Z..ZZ" adlı bir virüs (yada adı her neyse) bulaştı. CCleaner ile silemedim. AVG ile parçaladım ama işe yaramadı, dürekli kendini ordan oraya kopyalıyor. Mantar gibi çoğalıyor. Zararına gelince pc hafif yavaşladı gibi ama onun haricinde pek bi etkisi yok bana. Ne yapsam kurtulurum bu pis şeyden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 virüs bir kere bulaştı mı formattan başkası zor kurtarıyor maalesef. virüs programları genelde koruma işini iyi yapıyorlar. temizlemeyi çok iyi yapan bir çözüm daha görmedim ben. önce virüsün adını bulup google'da bi arat. eğer çözüm yoksa format. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 combofix ile dene, olmazsa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 antimalware de dene nolur nlmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Önce net bağlantını kes, güvenli kipte sistem geri yükleme yap, temiz bir tarihe. Yemediyse yine net yokken, sistem geri yüklemeyi kapa, güvenli kipte virüs taraması yap. Program olarak ben malware bytes kullanıyordum ama şu an hangi daha efektif bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Sonuç: Combo Fix OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ahmedinejad said: virüs bir kere bulaştı mı formattan başkası zor kurtarıyor maalesef. virüs programları genelde koruma işini iyi yapıyorlar. temizlemeyi çok iyi yapan bir çözüm daha görmedim ben. önce virüsün adını bulup google'da bi arat. eğer çözüm yoksa format. bu da nası noob yalanıdır işini biliyorsan elinle bile temizlersin gayet, abartmayın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Alakasız dosyalara bile bulasan virüsler var. Hangi birini temizleyeceksin. Her virüste olmuyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 virüse göre değişiyor işte, makro fonksiyonlu bir şey bulaşmıştı bir kaç sene evvel, sürekli random klasör açıyordu, sildikçe daha fazla sub klasör halinde geri dönüyordu. ubuntu bootla silebilmiştim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar