Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 lag sistemlerin işlememesi ve oyunun çok vakit alması :(:(
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 sistem işleyen kaç uo serveri var türklerin oynadığı
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 nebula sistemi bizim oynayış tarzımıza aykırı şekilde düzenlenmiş biz daha serbest oynamak istiyoruz. şehir içi veya dışı olsun zindanlar olsun skillerin işlenvelliğinden tut büyü cast time ve delayları bile berbat. imporyleme başlıycaz işte, herşey çalışıyor. adamların hatırı sayılırı bir ismi var bu alemde. şöylemi böylemi demicez sistem belli.
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 tamam o zaman ben de başlarım girmiyim hiç nebulaya
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bende smdilik nebuladayim. ayrica ben ne ara wall attim lan adamlara ben bi noobluk yapmadim :))
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 şuan macroda olcan var mı snooping kasıcam da
elesso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ilk soygunlarımı yapmaya başladım fakat başarılı olunca adamın tipi çok zengin değilse bir vicdan azabı oluyor ya. kul hakkına giriyor mu olum bunlar?
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 quest teslim noktasına yatın 2 kişi. en temizi. tam bir emek çalma noktası ahah
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Wolas said: nebula sistemi bizim oynayış tarzımıza aykırı şekilde düzenlenmiş biz daha serbest oynamak istiyoruz. şehir içi veya dışı olsun zindanlar olsun skillerin işlenvelliğinden tut büyü cast time ve delayları bile berbat. imporyleme başlıycaz işte, herşey çalışıyor. adamların hatırı sayılırı bir ismi var bu alemde. şöylemi böylemi demicez sistem belli. valla usta nebulanin bircok eksisi var orasi kesin. ama ben inan imporylemde senin isine gelen sistemin ne oldugunu merak ediyorum.. benim kisisel fikrim o eranin combat olayinda sikko bir era oldugu ustune acikcasi, anlik burst damage uzerine kurulu bir pvp , baska hicbir meta yok, outlive outlast olayi yok, en iyi kim burstlerse o kazanir kafasi var. bu yuzden tum server halberdli tank mage , 1v1 pvp de puremage oynama sansiniz yok burstleyemiyorsunuz cunku..ayrica stealth e taninan armor miktari da asiri yuksek
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ya bu arada necrolarda ekran kaydırma büyüsü varsa o direk powerword kill onu sölim
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 at olmayan serverda bu yastan sonra kim ugrasır ya. ha bi de runebook yok. hardcore gaming iyi hos da, o kadar da degil yani.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 at dedigine eskiden sadece lordlar biniyomus, elin koylusu ne bilsin ati.
elesso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ipy önceki hypelarda denendi hiç tat vermiyor...
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ya büyü olmayan server olsada orda oynasam. baya zevk veren bişi çıkabilir ortaya ya m&b oynuo gibi derken nie bunu oynuoz lan m&b varken
Öne çıkan mesajlar