tiLi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ben hastayım yapacak bir şeyim yoksa uoda olabilirim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 geçmiş olsun kanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 eyv babuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 anelor oyunda nick ney la abin mi oynuo sen mi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 son durum nedir? nebula da devam edilecek mi yoksa in por ylem 3 e mi başlanıyor? boş vakit var bu aralar, başlamayı düşünüyorum ciddi ciddi. biri özet geçse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 nbl da ph açıkken kas bi char. illa arada aksiyona girilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 şimdi geldi server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 biraz bekle duzelir. karakterin askida falan kalmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Black_Hand said: son durum nedir? nebula da devam edilecek mi yoksa in por ylem 3 e mi başlanıyor? boş vakit var bu aralar, başlamayı düşünüyorum ciddi ciddi. biri özet geçse... Gel gel Nebula'ya başla, şimdilik iyi gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Kale de boş duvarlar, hüzün hakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 abi bişi sorucam bu random resistancelı yok self repair lı itemleri falan biyere satabiliyomuyuz yoksa server genelinde zaten bunların hepsinde random özellikler var dimi? normal item gibi spheredeki ama random özellikleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 peki ben bu dragon u nasıl bonded edicem kendime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ahıra koyucan kalıcak orda ama kac gun hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 siz nerde oynuosunuz ya? bıonded falan,? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Black_Hand said: son durum nedir? nebula da devam edilecek mi yoksa in por ylem 3 e mi başlanıyor? boş vakit var bu aralar, başlamayı düşünüyorum ciddi ciddi. biri özet geçse... nebulaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Fransuxa said: peki ben bu dragon u nasıl bonded edicem kendime?yemek yediricen stable a koyucan 3 gun sonra bonded olur. duz dusen itemları vendora falan satamıyosun sanırım. easyuo da loot scriptleri var itemların quality sine gore alıyo onlardan birini kullan duzgun itemları alsın sadece cantadan.(tabi gold scroll vs gibi seyleri de alsın ayrı mesele). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Bırakıyorum bende tp ler bile düzgün çalışmıyor. Çantamda 10 tane tp var, komut yazıyorum, normal şey yapıyorum patlamıyor öldüm 2 kere bu yüzden arkadaş. bide hangi mal sistem tp ye komut koyar. Tp nin amacı paralyze da patlaması otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 bende de bayma oldu biraz. ara ara girer gang yaparız işte yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 paralyze dışında adam neredeyse kesilmiyor o çok bayık olmuş. kaç gün önce forum hesabı açtım hala onay maili gelmedi falan. nebula bile değil abi bura. kalitesizlik akıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 abi o yüzden belli bölgelere gidip 3-5 kişi pusacaz. başka türlü kovala kovala çekilecek dert değil sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ya dün gece güzel aksiyon oldu aslında bakma :P bide insanlar alkollüydü tabi yeni yıl sizlere kutlu olsun falan. adamlar yukarda 2 kişi beni paket ettiler içerde geyikler dansöz oynatmalar falan. olsun ya np :P ben zaten artık üstüme item almıyorum. gidiyorum kesersek adamın üstündekileri falan giyiyorum o yüzden ilk önce aksiyona başlamadan gençler hep beraber bi brit mezar yapalım bi itemleri toparlayalım ondan sonra mekan basalm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 armorun bi esprisi yokki zaten. giymeye hiç gerek yok. millet birbirini poison yedirip harm, impor atarak kesiyor yada paralyse ile duvar çekip yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 BeIlow said: Bırakıyorum bende tp ler bile düzgün çalışmıyor. Çantamda 10 tane tp var, komut yazıyorum, normal şey yapıyorum patlamıyor öldüm 2 kere bu yüzden arkadaş. bide hangi mal sistem tp ye komut koyar. Tp nin amacı paralyze da patlaması otomatik kontrolün elimizde olması daha güzel olmuş bence. paralyze field için mesela .free yazmana rağmen patlamadı mı emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 server sphere yüzünden yeto kalmış ya, eğlence faktörü olan her şey ise bizzat engellenmiş. düz bi pvp yapıyosun, an ex poru ilk tutturan kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar