Mojito Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Yok abi okadar benim nujelm de mutevazi bir vendorum var. Oyundaki nick Axl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 imamizer said: yoo ben gayet oyundayım. ultima ile yeni yıla ilk defa girmeyeceğim asdffhg /pat içki al bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 viski içeceğim tabiki. ondan taviz vermem. viskiyi özellikle kolayla içerim. bence asıl viski öyle içilir. diğerleri bilmiyor. asffghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 4 redbull al. 1 jager al. 8 jagerbomb çıkar. gerçi kafan güzel olmaz sadece içmesi eglenceli edit: jager in hepsi bitmez tabii de, 4 redbull zaten sınırın üstü abartmayalım vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 veteranda taming animal lore kastım. musician ile peacemaking kasıyorum şimdi. bakalm nası olcak bu işler. drake tamelicemde ayıptır şaapması. öğrenioz ufak ufak adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ŞAPİİR ciler beri gelsin. gitmiyoruz ipy ye falan. biz eski uo tadını arıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bull tameleyın abı kalkansız bull kesemıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 aynen ipyciler gidecekse şimdi gitsin sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 10unda acilicak iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 eski uo tadı dediginiz bug yuvasımı birsürü t2a setting runuo server var bir fark yok yani ortada. adam gibi altyapısı işte fark olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bırakanlar karakterini ve itemlarını bana bırakırlarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 birakmio kimse abi hadi gelin oundaim action var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Red said: aynen ipyciler gidecekse şimdi gitsin sfds açılmadı lan daha. açılınca gidicez işte boklu nebulayla kalın siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 abi bişey sorucam. run uo serverda drake i tame leyebilmem için ne yapmam lazım? taming lore kastım. peacemaking fulleyip o karamboldemi tame lemem lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 dayak yemesi lazım diye hatırlıyorum. canı azken tameleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 drakeleri peacede tamerlersin rahat dragonların hpsini %10 lara düşürmen gerekiyor ama imamizer edit : drake içinde pasıbıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 guzel ok yapmak ıcın nerdeydı agaclar? bide despise a nasıl gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 drake gucsuz baya hayvanin skilleri kasmazsan ww daha iyi skiller kasilinca dragon en iyisi ww al bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Fransuxa said: abi bişey sorucam. run uo serverda drake i tame leyebilmem için ne yapmam lazım? taming lore kastım. peacemaking fulleyip o karamboldemi tame lemem lazım? Baya bi dövüp peace atıyosun , sonra da veriyosun taming'i . Yalnız dragon değil direk ww uğraş . Runuo'da olay bard zaten acayip keyifli , bonded filan yapıcaksın sonra da, besleyip besleyip shrinkliyoduk galiba bir süre sonra da bonded oluyodu. yok lan shrinklemiyoduk ahıra mı veriyoduk evet öyle bişey. düzeltme : .bonded komutuyla ne kadar süre kaldığına bakıyomuşsun , ilk yemek verdiğinden 3 gün sonra da bonded oluyo(muş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bide musicianship fullenmeden peace heralde bi boka yaramıyo dimi. zaten önce musicianship geliyo. heralde o gm lendikten sonra öbürü abarmaya başlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 brit içinden mezara dogru dümdüz kosuyorsun ve mezarı da gecip dümdüz gittikten sonra madenlere geliyorsun ordan dag kenarını sağa takip et bir yol var dagın içine dogru, o yolun sonunda. Suark said: guzel ok yapmak ıcın nerdeydı agaclar? bide despise a nasıl gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 yanlış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Fransuxa said: bide musicianship fullenmeden peace heralde bi boka yaramıyo dimi. zaten önce musicianship geliyo. heralde o gm lendikten sonra öbürü abarmaya başlıcak aynen öyle. ikisini birarada kasıyoduk, musicianship zaten kolay gm'leniyo mesele peacemaking'de. Yalnız bir de provacation olayı vardı , onu da kastığımı hatırlıyorum ona da bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 provoke olayı iki mobu birbirine daldırtmak değilmi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 evet. discordancevar bi de. onu kasınca attığın yaratık debuff yiyor statları düşüyor. veterinary de kasacaksın dragon bandajlayıp ölünce reslemek için ama şart değil. magery ile de heallanıyor. karakteri bi de female aç male açma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar