manve Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Tenekeadam said: carpentry neye kasılıyor beyler bırde spompas benı guılde al artık. barrel lid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 mf yerine 40 magery 60 medi kas kal ort olursun en azından warlock da olur, diger türlü cok zor runebook'suz.. zaten balta kullanıcaksın sürekli mf'nin de olayı staff arm/disarm macron karışacak falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bide recall ile bile 30 mage olmadan scroll ile tp olamıyosun runebooktan öyle bişeyler demişti birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 25 magery şarjla recall için gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 hadi yaw :/ benim warrior; sw heal anatomy tacs parry resist archery yalan mi simdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 yoo. atın var. ipy de o da yok. koşarsın nolcak. ya da biri gate açar sdalşaslkdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi tembel adamim ben mageshoptan bankaya kosmaya useniyorum. resist sileyim o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 senin warrior takimla is yapar anca. bir de resist calisiyo mu calismiyo mu bi test edin, bosuna kasmayin calismiyosa ya da cok az fark ediyosa. yerine magery alirsin recall cekersin bless atarsin en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 niye parry'i silmiyorsun resist yerine? yani resist pek bir işe yaramıyor ama shield/1h indir kaldır çok kasmayacak mı? ok'a geçmen gerekecek sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Nebula gibi sphere serverlerde warlock karakter bariz üstün o yüzden poi fenc(veya sw) ve mage olan bir karakteri düşünün derim zaten ben bir turnuva hatırlamıyorum ki pure warrior veya pure mage kazansın hep warlock karakterler kazanırdı. Zaten bu yüzden sphere'nin pvp sistemini hiç sevmiyorum belli skill buildi bariz üstün power play oynamak istiyorsanız warlock karakter tartışılmaz önde. ayrıca konuyu takip ettiğim kadarı ile guild kurulduğunda daha sağlam bir pati grubu olması gerekirken tam aksine birbiri ile kavga eden insanlar haline geldiniz, bunu nasıl başardınız ? Anlamadım, millet guildi beraber eğlenebilmek için kurar siz kavga etmek için kurmuşsunuz anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 tarzımız, farkımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 shield olmadan bandaj atmak olum gibi geldi abi, paso yirtiliyordu. en azindan kalkan ile daha rahat gibi ama bilmiyorum ama test edemedim. warlock da bi tane. heal anatomy mf tacs poi mage 75 medi 60 eva 65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abı warlock dedıgın poı atıp shortspearla gıresecek ya da lumberlı sw olacak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 black staffla pata kute daliyordum ben eskiden ayni build ile ondan bunu gittim :) bi de poi surmek icin armslore lazim abi. onun icin de skill capdan yemek istemiyorum. baska karakterle surup buna versem. Silahtaki poison kac vurusta siliniyor hic bilmiyorum. uzerimde 30 tane spear ile gezmek de iskence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 paparnoz said: Anlamadım, millet guildi beraber eğlenebilmek için kurar siz kavga etmek için kurmuşsunuz anlaşılan. böyle daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 herkes düşman beyler, birbirimiz bile düşmanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 4 warrior veya warlock çift kare silahla adam öldüremiyosanız gg zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 black staff tek kare mi vuruyor? veya herhangi bir mf silahi çift kare vuruyor mu öyle sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bs çift vurur qs tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 hmm hmm hmmm necro, spirit, resist bunlardan kurtulucam mage, medit ve archery mi alsam ne yapsam? yoksa hiç archery'e girmeyip parry mi alsam 1h de kullanırım? bandaj yırtılmasına engel oluyorsa en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 çift el kas spearla yardır. warlock kasacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 işte magery falan kassam bu sefer metal set giyemiycem, hiçbir anlamı kalmıyor yani aç mage oyna. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 poi surmeli warlock buildi nasil oluyor peki? hazir ph acikken bi char da onu kasayim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 1 tane chari critterin yanina tame macrosuna bıraksak 1 ayda 60 olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 beyler lockpick nasıl kasabilirim? bankaları dolandım kasa yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar