Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultime Online Hype Train Vol.3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mf yerine 40 magery 60 medi kas kal ort olursun en azından warlock da olur, diger türlü cok zor runebook'suz..

zaten balta kullanıcaksın sürekli mf'nin de olayı staff arm/disarm macron karışacak falan filan..
Mesaj tarihi:
senin warrior takimla is yapar anca.

bir de resist calisiyo mu calismiyo mu bi test edin, bosuna kasmayin calismiyosa ya da cok az fark ediyosa.

yerine magery alirsin recall cekersin bless atarsin en azindan
Mesaj tarihi:
Nebula gibi sphere serverlerde warlock karakter bariz üstün o yüzden poi fenc(veya sw) ve mage olan bir karakteri düşünün derim zaten ben bir turnuva hatırlamıyorum ki pure warrior veya pure mage kazansın hep warlock karakterler kazanırdı. Zaten bu yüzden sphere'nin pvp sistemini hiç sevmiyorum belli skill buildi bariz üstün power play oynamak istiyorsanız warlock karakter tartışılmaz önde.

ayrıca konuyu takip ettiğim kadarı ile guild kurulduğunda daha sağlam bir pati grubu olması gerekirken tam aksine birbiri ile kavga eden insanlar haline geldiniz, bunu nasıl başardınız ? Anlamadım, millet guildi beraber eğlenebilmek için kurar siz kavga etmek için kurmuşsunuz anlaşılan.
Mesaj tarihi:
shield olmadan bandaj atmak olum gibi geldi abi, paso yirtiliyordu. en azindan kalkan ile daha rahat gibi ama bilmiyorum ama test edemedim.

warlock da bi tane.

heal
anatomy
mf
tacs
poi
mage 75
medi 60
eva 65
Mesaj tarihi:
black staffla pata kute daliyordum ben eskiden ayni build ile ondan bunu gittim :)

bi de poi surmek icin armslore lazim abi. onun icin de skill capdan yemek istemiyorum. baska karakterle surup buna versem. Silahtaki poison kac vurusta siliniyor hic bilmiyorum. uzerimde 30 tane spear ile gezmek de iskence
Mesaj tarihi:
hmm hmm hmmm

necro, spirit, resist bunlardan kurtulucam

mage, medit ve archery mi alsam ne yapsam?

yoksa hiç archery'e girmeyip parry mi alsam 1h de kullanırım?

bandaj yırtılmasına engel oluyorsa en azından.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...